• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bu çocuk sapık falan değildir dimi ?

He güzelim he (eğer kadınsan)
Öpüşürken her şey normal cocuk tahrik olunca sapık oldu.
kuşu uçmayan birini bul sende ne yaparsan yap kalıyo öyle minicik,hem sana sapık olduğunuda düşündürmez 😅

Cinsiyetimden de şüphelendiniz pes :)
En az sizin kadar kadınım emin ol konuda gayet gerçek

Cinsiyetimden de şüphelendiniz pes :)
En az sizin kadar kadınım emin ol konuda gayet gerçek
Niye sen adamın sapıklığından süphe ediyosun ne kadar kötü bişi dimi bilmeden insanlara böyle damgalar yapıştırmak 😘
O yüzden şekercim sen kuşsuz birini bul bi ömür rahat edersin 🤩

Doktor evet arada hastaneyede gidiyorum doktor olması çokmu şaşalı birşey acaba ?
sıradan bir doktor işte allah askına şunları gözünüzde büyütmeyin
Sağlık çalışanlarına saygım da sonsuz o ayrı
Doktor değil diye neden dedim farkında mısınız?
Hastalığın içinde olup bu kadar bilinçsiz bir tavırda olduğu için.
Yoksa yucelttigim yok.
Nice sağlık çalışanı sırf ailesi kapmasın diye aylardır başka yerlerde kalıyor. Kapıda görüp gidiyor.
Ben o yüzden asla doktor olduğuna inanmadim dedim. Bu kadar önlemleri nasıl gözardı ettiğine inanamadığım için.
Bu hastalıktan ölenleri görüp nasıl sizi öpüyor?
Ve siz nasıl izin veriyorsunuz??

Sinirimi oynattı konu.
Toplum sağlığını umursamayan insanlar oldukça bu pandemi geçmez.
Size de sasirdim. Pandemi zamanı buraya doktor sevgilimle öpüştüm diye konu aciyorsunuz.
Üyeler de yorum yapıyor.
Pandemi var deneceğine.

Hem siz hem üyeler beni şok etti..
Yazık teyzemin arkadaşları da boşuna ailelerinden uzak kalıyor.

Daha fazla yazamayacağım. Çok sinirlendim.
Umarım bir gün herkes bilinçlenir. Umarım..
Doktor bunu yaparsa normal amcalar dedeler nineler neler yapmaz ki..

Yalan söyleyecek bir durumum yok ister inanır ister inanmaz kafama takıldı ve sordum
Öyle bol vaktımde yok sacma sapan soru eğlenicem sorunun neresi fakeye benzıyor onu hiç anlamadım zaten
Size bir soru o zman, eger bu durum insanların olmadıgı kapali bir yerde olsaydı doktor erkek arkadasınız yine erekte olsaydı sapık olup olmadıgını düşünür müydünüz?

Doktor değil diye neden dedim farkında mısınız?
Hastalığın içinde olup bu kadar bilinçsiz bir tavırda olduğu için.
Yoksa yucelttigim yok.
Nice sağlık çalışanı sırf ailesi kapmasın diye aylardır başka yerlerde kalıyor. Kapıda görüp gidiyor.
Ben o yüzden asla doktor olduğuna inanmadim dedim. Bu kadar önlemleri nasıl gözardı ettiğine inanamadığım için.
Bu hastalıktan ölenleri görüp nasıl sizi öpüyor?
Ve siz nasıl izin veriyorsunuz??

Sinirimi oynattı konu.
Toplum sağlığını umursamayan insanlar oldukça bu pandemi geçmez.
Size de sasirdim. Pandemi zamanı buraya doktor sevgilimle öpüştüm diye konu aciyorsunuz.
Üyeler de yorum yapıyor.
Pandemi var deneceğine.

Hem siz hem üyeler beni şok etti..
Yazık teyzemin arkadaşları da boşuna ailelerinden uzak kalıyor.

Daha fazla yazamayacağım. Çok sinirlendim.
Umarım bir gün herkes bilinçlenir. Umarım..
Doktor bunu yaparsa normal amcalar dedeler nineler neler yapmaz ki..

Valla bu konuda haklısın çocuk maske bile takmıyor öyle rahatki inanamazsın bende çok şaşırıyorum ama öyle
Sürekli gezelim öpüşelim vs derdinde inanılmaz rahat

• Şaşırdım
Reactions: 000
1 aylık erkek arkadaşımla öpüşürken afedersiniz ama ( cinsel bölgesi bildiğiniz dikleşti vs ) dışardaydık evlenmedende yatak olayına karşıyım dışarda rezil oldum farkeden biri de olmuştur kendisi doktor corona vs çekiniyorum ondan zaten
Şimdi korku sardı bu çocuk sapıkmı acaba ?
bana yanlışı olmadı ama tırstım normal mi bu ?
bunu fark etmedimi :/ yorumlar?
evlenmeden yatak olayına karşısınız ama sokakta public style dedikleri olur mu yani?bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Hayır çocuk sapık falan değil tahrik olması çok normal, ne olucağını zannediyosun ki "yatak olayı " sırasında :işsiz: Koronadan çekinip öpüşmek konusuna da hiç değinmiyorum.Sizin bence kafanız karışık.

Boşuna okumussunuz
pek ilerleyememiş bazı konularda kültürünüz (pardon biyoloji)
Konu fake ya o zaman tamam
Ya pardon da ne alaka okumayla adamın etkilenmesinin sonuçlarının bilinip bilinmemesi sapla samanı karıştırıyorsunuz gerçekten

Valla bu konuda haklısın çocuk maske bile takmıyor öyle rahatki inanamazsın bende çok şaşırıyorum ama öyle
Sürekli gezelim öpüşelim vs derdinde inanılmaz rahat
O zaman çözüm basit.
Madem yanyana olunca sizi öpmeden duramıyor.
O zaman bir süre görüşmeyeceksiniz. Veya maskeli olacaksınız. Mesleğiniz ne bilmiyorum ama çalışıyorsanız hem iş çevrenizi hem de ailenizle yaşıyorsanız ailenizi riske atıyorsunuz. Kendinizi attığınız riski zaten düşünemiyorum bile..

Bir şey olsa bu vebalin altından kalkamazsınız.
Vicdan yaparsınız.
Konuşun bir süre opusmeyin. Pandemi şu an artış durumunda. Sevgiliniz taşıyıcı olabilir. Her sey olabilir.

Önce can sonra canan.
O önlem almiyorsa siz alın.
Aldığınız risk muazzam..

Dikkatli olun..
Bu hastalık öldürücü.. bile bile bu kadar riske girmeyin.
Sonra çok ah vah edersiniz.
Temas kurmayın.

Back
X