Arkadaşlar bu ben kötü biseymi çok korkuyorum yıllardır var ama daha yeni aklıma geldi

Teşekkür ederim

Bend3 cocuklugumdan beri surekli cikip buyuyen boyle benler var. Cok daha buyuk olanida var ayni bunun gibi olan onlarcasida. Ne zaman bir yerim tahris olsa, darbe alsa cikardi cogalardi ve buyurlerdi zamanla. Ozellikle ergenlikle beraber ve kilo aldikca cogaldilar bazen acirlarda. Hic onemsemiyorum ama su an bi dusunmedim degil.

inanın çok hatırlamıyorum. özel bir muayenehaneye gitmişti, patoloji için bir üniversiteye yönlendirdi doktor, sanırım 10-15 gün sürmüştü. yakın zamanda kardeşimden de deri biyopsisi alındı o da yaklaşık o kadar sürdü sanırım.

inşaallah szinki de temiz çıkar. dediğim gibi babamınki sadece büyümedi, yıllar içinde garip bir şekilde önce büyüdü, sonra küçüldü ki bu bize çok tuhaf gelmişti. şekli de düzgün değildi asimetrikti bayağı, üstünde pütürcükler oluşmuştu. canınızı sıkmayın, temizdir

Bu tarz başlıklara genelde aynı şeyi yazıyorum canım , ne olursa olsun ne desek boş en iyisi doktora görünmek. inşallah kötü bir şey yoktur.

Cok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…