Arkadaşlar bu ben kötü biseymi çok korkuyorum yıllardır var ama daha yeni aklıma geldi

Büyüme yada yeni. Başlayan ağrı kasinti vb şeyler var mı . Benimde yıllardır olan bir lekem mevcut ve birkac aydır büyümeye basladi ben doktora gittim şüpheli gördü tamamen alınıp patalojiye gonderilecek sizde bir müddet takip edin büyüme veya farklı bir durum fark ederseniz doktora gidin
Teşekkür ederim

Bend3 cocuklugumdan beri surekli cikip buyuyen boyle benler var. Cok daha buyuk olanida var ayni bunun gibi olan onlarcasida. Ne zaman bir yerim tahris olsa, darbe alsa cikardi cogalardi ve buyurlerdi zamanla. Ozellikle ergenlikle beraber ve kilo aldikca cogaldilar bazen acirlarda. Hic onemsemiyorum ama su an bi dusunmedim degil.

Benimde bacağımda bir leke mevcut ve A B C D E kuralına uyuyor uzun yıllardır varolan bir leke ama büyüdü bu yüzden bende melenoma şüphesiyle doktora gittim Perşembe günü pataloji alınacak sizin babanızın sonucu kaç günde çıkmıştı acaba çok geçmiş olsun bu arada
inanın çok hatırlamıyorum. özel bir muayenehaneye gitmişti, patoloji için bir üniversiteye yönlendirdi doktor, sanırım 10-15 gün sürmüştü. yakın zamanda kardeşimden de deri biyopsisi alındı o da yaklaşık o kadar sürdü sanırım.

inşaallah szinki de temiz çıkar. dediğim gibi babamınki sadece büyümedi, yıllar içinde garip bir şekilde önce büyüdü, sonra küçüldü ki bu bize çok tuhaf gelmişti. şekli de düzgün değildi asimetrikti bayağı, üstünde pütürcükler oluşmuştu. canınızı sıkmayın, temizdir

Bu tarz başlıklara genelde aynı şeyi yazıyorum canım , ne olursa olsun ne desek boş en iyisi doktora görünmek. inşallah kötü bir şey yoktur.

inanın çok hatırlamıyorum. özel bir muayenehaneye gitmişti, patoloji için bir üniversiteye yönlendirdi doktor, sanırım 10-15 gün sürmüştü. yakın zamanda kardeşimden de deri biyopsisi alındı o da yaklaşık o kadar sürdü sanırım.

inşaallah szinki de temiz çıkar. dediğim gibi babamınki sadece büyümedi, yıllar içinde garip bir şekilde önce büyüdü, sonra küçüldü ki bu bize çok tuhaf gelmişti. şekli de düzgün değildi asimetrikti bayağı, üstünde pütürcükler oluşmuştu. canınızı sıkmayın, temizdir
Cok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Back
X