• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar birde buraya bakarmısınız?

zeytin96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
227
0
96
İstanbul
yatak odası için kaşmirin bu modelini aldık dün şimdi okuyorum da kaşmir işte çok çabuk kirleniyormuş pek iyi değilmiş diyorlar ya korktum şimdi gerçekten
modeli beğendim ama halı gerçekten bir süre sonra kötü mü olacak?

Eklentiler

• $halı.webp
    $halı.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 89
kötü olacağını sanmıyorum ama beğendiğin model sanırım ipek karışımı bir iple dokunmuş ve oyüzden parlak görünüyo. kirlenmesi kullanıma bağlıdır, kirlense bile sildiğinde parlaklığı sayesinde yeni gibi olacaktır eminim. bu yüzden hiç üzülme. halın gerçekten çok güzel güle güle kullan cnm

Kaşmir çok çabuk kirleniyor. Yıkamadan geldiğinden bir hafta sonra kirli görünüm başlıyor.
Bende kaşmir almıştım ama bir daha mı asla ve asla.

Canını sıkmak istemem bende kaşmir almıştım ve yüzeyi topak topak kir oluşuyordu. bende iade ettim bir daha alamm sanırım fakat güzel ve canlı modelleri de kaşmirde bulabiliyorsunuz. Çok pahalı değil kaşmir kullan sıkılınca başka alırsın. Ama renkleri güzel. Güle güle kullan.

bende kasmırın modellerını begenıuorumm fıkırlerınız ıcın saolunn almıyımm mademm dusunuodum almayıı

Back
X