• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar biraz iğrenç bir soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gul deniz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
39
5
6
24
Şimdi benim adetken adet lekesi olmuş bir kilodum ve bir eşofmanım var ben bunları yaklaşık 5 6 hafta yıkamayı unuttum. Şimdi yıkayıp kullansam mikrop kapar mıyım?

Şimdi benim adetken adet lekesi olmuş bir kilodum ve bir eşofmanım var ben bunları yaklaşık 5 6 hafta yıkamayı unuttum. Şimdi yıkayıp kullansam mikrop kapar mıyım?
Lekeler yeni rota oluşturup çamaşır makinesine doğru yol alır..
Aklın nerdeydi evladım üvey evlat muamelesi etmişsin resmen.

Hayır, neden mikrop kapasınız? içinize sinmeyecekse iki defa atın isterseniz ama ha 1 ha 2 fark etmez, temizlenir merak etmeyin. Sadece aradan zaman geçtiği için leke tam çıkmayabilir.

Hayır, neden mikrop kapasınız? içinize sinmeyecekse iki defa atın isterseniz ama ha 1 ha 2 fark etmez, temizlenir merak etmeyin. Sadece aradan zaman geçtiği için leke tam çıkmayabilir.
Çok beklemiş kanda mikrop ürer diye. Zaten ben bunları dün çamaşır deterjanıyla elimde lavaboda yıkadım ama içim rahat etmiyo diye sormak istedim

Yani mikrop kapar mıyım. Hiç yaşayan yok mu
Güzel temizle sabun kullan önce. Sonra makinaya at bir daha yıkansın. Kuruyuncada ütüle. Bu şekilde korkacağın bir durum kalmaz. Buradakiler çoğunlukla ev hanımlığı da yaptığı için bunu yaşayanı bulamazsın.

Bence bişey olmaz. Yıkayıp ütülerseniz çamaşırları bişey olmaz. Bebekler kaka yapinca zibina çıkıyor elimizde yıkayıp makinaya atıyoruz sonra ütüleme yani bilmiyorum olsA bundan bişey olurdu. Kan mikrop mu üretiyor bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back