Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lekeler yeni rota oluşturup çamaşır makinesine doğru yol alır..Şimdi benim adetken adet lekesi olmuş bir kilodum ve bir eşofmanım var ben bunları yaklaşık 5 6 hafta yıkamayı unuttum. Şimdi yıkayıp kullansam mikrop kapar mıyım?
Gel 8 yapalım şunu7 hafta falan da olabilir
Çok beklemiş kanda mikrop ürer diye. Zaten ben bunları dün çamaşır deterjanıyla elimde lavaboda yıkadım ama içim rahat etmiyo diye sormak istedimHayır, neden mikrop kapasınız? içinize sinmeyecekse iki defa atın isterseniz ama ha 1 ha 2 fark etmez, temizlenir merak etmeyin. Sadece aradan zaman geçtiği için leke tam çıkmayabilir.
Olabilir ablaGel 8 yapalım şunu
Olabilir abla
Yani mikrop kapar mıyım. Hiç yaşayan yok mu
Güzel temizle sabun kullan önce. Sonra makinaya at bir daha yıkansın. Kuruyuncada ütüle. Bu şekilde korkacağın bir durum kalmaz. Buradakiler çoğunlukla ev hanımlığı da yaptığı için bunu yaşayanı bulamazsın.Yani mikrop kapar mıyım. Hiç yaşayan yok mu
yıkandıktan sonra ütüle,mikrop varsa da ölürYani mikrop kapar mıyım. Hiç yaşayan yok mu
Mikrop kapmazsın bir şey olmaz makinede iyice yıkanır temizlenir ama leke kalabilir. Sonrasında istersen çöpe at sana kalmışYani mikrop kapar mıyım. Hiç yaşayan yok mu