- 3 Şubat 2018
- 25.740
- 110.737
- 598
- Konu Sahibi Bayan_kirpikk
-
Benim eşim de öyle pek reaksiyon göstermiyo ama ben yine de hoşuna gittiğini anlıyorum. Bunu en son babalar gününde yaptım şuan hamileyim . Hoşuna gitti ama beklediğim reaksiyonu göstermediBenimki mektuplari kaale almiyor galiba. Kac kere yazdim, sanki yazamamisim gibihic tepki yok. Yine gicik oldum ama gulesim geldi :))
Eşinize duyrulur1-2 gunluk tatıl sahsen ben cok mutlu olurdum
bızımde evlılık yıl donumumuz yakın hıııcccc ımalarda bulunmuyorum hıc yapmam oyle seylerEşinize duyrulur
Kadınlar mutlu oluyor ama erkekler sanki bu kadar sevmiyor bu tatil meselesini.
Mesela bende telefonum bozulabilir iması hiç yapmambızımde evlılık yıl donumumuz yakın hıııcccc ımalarda bulunmuyorum hıc yapmam oyle seyler
Hemen bakiyim bi 5 aylik bebegim var bide tabi benim onla beraber ilk sehir disi olcak bakalimAynı şeyi bende düşündüm. Bizimde ağustosta evlilik yıldönümümüz ama bizim bebek dışarıda ve pek mümkün görünmüyorBolu abantta o tarz ve uygun fiyatlı yerler var. Konu sahibi ve size fikir olabilir.
Konuyu yanlis yere actiysam elbet tasirlar baska yere siz dert etmeyinBu baslık bir derdim var baslığı kocamı nasıl şımartabilirim baslığı değil...
Bend oyle dusundum arkadaslar guzel fikir verdi bolu abanta bakiyim bi bebegimide annemgile birakabikirsem bas basa 1 2 gun kalabiliriz rahatca ama bebegimsiz nasil olcak onuda bilmoyorum onla gitsem zor olur arada kaldim arastirmadayom suan bend3Bizim de maddi durum sıkışık, izin de kullanmiyor adam tatil icin. Bari hafta sonu 1-2 gün yakin il-ilcelere kacsak diye plan kuruyorum artik. Bakalim :)
hahaha Ay moralim de bozuktu yorumu gorunce ne guldum sagolunKapıyı cıscıbıl aç, bence hiç unutamaz
Okey , herkes dağılsın . Lütfen mutlu mesut anlarınızı kendinize saklayınız arkadaşlar aaaa bu ne yahu böyle .Bu baslık bir derdim var baslığı kocamı nasıl şımartabilirim baslığı değil...
Eşimin doğum günü için nasıl birşey yapayım diye düşünüyordumKapıyı cıscıbıl aç, bence hiç unutamaz
Bend oyle dusundum arkadaslar guzel fikir verdi bolu abanta bakiyim bi bebegimide annemgile birakabikirsem bas basa 1 2 gun kalabiliriz rahatca ama bebegimsiz nasil olcak onuda bilmoyorum onla gitsem zor olur arada kaldim arastirmadayom suan bend3
Yok valla tek derdim senin konu baslığın değil olamazda. Gözünde çok büyüttün herhaldeKonuyu yanlis yere actiysam elbet tasirlar baska yere siz dert etmeyin
Haklısınız ne yazık ki bu tarz şeyler maddiyata bakıyor piknik tarzı bişey yapabilirsiniz ya da hangi şehirdeyseniz yazın farklı yerler farklı aktiviteler önerecekler olacaktır. Tabii bu tarz etkinlikler hayal ettiğiniz gibi romantik olmayabilir ama güzel ve farklı bir anı olarak yer eder hayatınızda eve geldiğiniz zaman romantik kısmın eksikliğini giderirsinizAklima geldi 1 2 gunluk bi yer ama maddi acidan sikinti biraz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?