- Konu Sahibi Bayan_kirpikk
-
Mektup yazın . Erkekler maddi hediyelerle pek mutlu olmuyorlar.Meraba arkadaslar oncelikle Temmuzda 2. Yilimiza gircez bu zamana baya bi zorluklarla geldik maddi manevi acidan baya yiprandik en azindan 2 mizede degisiklik olur esime farkli bi supriz yapmak istiyorum neler yapabilirim acaba hediye acisindan degilde ne biliyim hani baska tarz seyler boyle unutamayacagi duygulanacagi gibi seyler istiyorum ozel gunlerde yemege gideriz hediye alir cicek verir bende oyle hediye alirim ama bu sene biraz farkli biseyler yapmak istiyorum aklimda pek bisey yok hem ozel gunu yaklasan arkadaslarada fikir olmus olmus olir burasi
Komsuya da surpriz olur hemKapıyı şakkadanak açınca olur bence
Amasra’ya gidebilirsiniz belki. Balık yiyebilirsiniz.Ankarda yasiyorum pazar gunune dek geliyo o gun evde izinli saten esim 1 gunluk bi yere gidebiliriz cumartesi gidip pazar donmemiz lazim ise gidiyo cunku
Bence maddi durumların uygunsa 3 günlük falan havuzlu Denizli güzel bi tatil ayarlayabilirsen... kadın erkek fark etmez böyle bir sürpriz herkesin çok hoşuna gider.. şahsen ben sevdiğimden böyle bi hediye alsam havalara uçardım1 günlük tatil, kaliteli bir yerde:)
gunu birlik turlar var sapanca maşukiyeye falanAnkarda yasiyorum pazar gunune dek geliyo o gun evde izinli saten esim 1 gunluk bi yere gidebiliriz cumartesi gidip pazar donmemiz lazim ise gidiyo cunku
Üstüne kurdele bağlasınKapıyı cıscıbıl aç, bence hiç unutamaz
Sehir ici veya yakın biyerde otele gidebilirsiniz?Meraba arkadaslar oncelikle Temmuzda 2. Yilimiza gircez bu zamana baya bi zorluklarla geldik maddi manevi acidan baya yiprandik en azindan 2 mizede degisiklik olur esime farkli bi supriz yapmak istiyorum neler yapabilirim acaba hediye acisindan degilde ne biliyim hani baska tarz seyler boyle unutamayacagi duygulanacagi gibi seyler istiyorum ozel gunlerde yemege gideriz hediye alir cicek verir bende oyle hediye alirim ama bu sene biraz farkli biseyler yapmak istiyorum aklimda pek bisey yok hem ozel gunu yaklasan arkadaslarada fikir olmus olmus olir burasi
Aynı şeyi bende düşündüm. Bizimde ağustosta evlilik yıldönümümüz ama bizim bebek dışarıda ve pek mümkün görünmüyorNedense aklıma şöyle bir şey geldi...
Sessiz sakin bir evde böyle dağ evi tarzı...
doğayla iç içe...
Gezsek elele, uzansak çimlere ohhh...
Henüz bebek de içimdeyken, ağlayıp altına etmiyorken...
Varsa imkan ve seviyorsanız bu tür bi etkinlik olabilir....
Ay nerde ikimizde o şans tatlım, bizden beklemeseler iyi bari değil miBence maddi durumların uygunsa 3 günlük falan havuzlu Denizli güzel bi tatil ayarlayabilirsen... kadın erkek fark etmez böyle bir sürpriz herkesin çok hoşuna gider.. şahsen ben sevdiğimden böyle bi hediye alsam havalara uçardım
Benimki mektuplari kaale almiyor galiba. Kac kere yazdim, sanki yazamamisim gibihic tepki yok. Yine gicik oldum ama gulesim geldi :))Mektup yazın . Erkekler maddi hediyelerle pek mutlu olmuyorlar.
Aynen tatlımmmm yaAy nerde ikimizde o şans tatlım, bizden beklemeseler iyi bari değil mi
Evet ya ben kac yıldır ayni sehirde bile olsam bi gece otelde kalmayi hayal ederim hep... Ona bile raziyim :) Kahvalti yemek derdi yok bi günlük :)Sehir ici veya yakın biyerde otele gidebilirsiniz?
Ben sehir ici bile olsa kalmalı otele rez.yapardm.
havuza flfan giriyorsun,sabah kahvaltını yapıyorsın
Değisiklik oluyor.
Bizim de maddi durum sıkışık, izin de kullanmiyor adam tatil icin. Bari hafta sonu 1-2 gün yakin il-ilcelere kacsak diye plan kuruyorum artik. Bakalim :)Tesekkur ederim arkadaslar hepinizin fikri icin gunubirlik yada 1 gece kalmali turlara bakiyorum fiyatlarda iyi
Bize züpper olur, severiz :) Allah'im nasip et amin :)Nedense aklıma şöyle bir şey geldi...
Sessiz sakin bir evde böyle dağ evi tarzı...
doğayla iç içe...
Gezsek elele, uzansak çimlere ohhh...
Henüz bebek de içimdeyken, ağlayıp altına etmiyorken...
Varsa imkan ve seviyorsanız bu tür bi etkinlik olabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?