- 19 Haziran 2018
- 14
- 7
- 6
- Konu Sahibi Bayan_kirpikk
-
1 günlük tatil, kaliteli bir yerde:)Meraba arkadaslar oncelikle Temmuzda 2. Yilimiza gircez bu zamana baya bi zorluklarla geldik maddi manevi acidan baya yiprandik en azindan 2 mizede degisiklik olur esime farkli bi supriz yapmak istiyorum neler yapabilirim acaba hediye acisindan degilde ne biliyim hani baska tarz seyler boyle unutamayacagi duygulanacagi gibi seyler istiyorum ozel gunlerde yemege gideriz hediye alir cicek verir bende oyle hediye alirim ama bu sene biraz farkli biseyler yapmak istiyorum aklimda pek bisey yok hem ozel gunu yaklasan arkadaslarada fikir olmus olmus olir burasi
Maddi durum musaitse 2_3 günlük tatil olabilir.Meraba arkadaslar oncelikle Temmuzda 2. Yilimiza gircez bu zamana baya bi zorluklarla geldik maddi manevi acidan baya yiprandik en azindan 2 mizede degisiklik olur esime farkli bi supriz yapmak istiyorum neler yapabilirim acaba hediye acisindan degilde ne biliyim hani baska tarz seyler boyle unutamayacagi duygulanacagi gibi seyler istiyorum ozel gunlerde yemege gideriz hediye alir cicek verir bende oyle hediye alirim ama bu sene biraz farkli biseyler yapmak istiyorum aklimda pek bisey yok hem ozel gunu yaklasan arkadaslarada fikir olmus olmus olir burasi
Kapıyı cıscıbıl aç, bence hiç unutamaz
Evli olunca insan birbirini ciplak gormeye alisiyor devamli.O yuzden ciplaklik gorunce şoklara ugramaz bence.
Kapıyı şakkadanak açınca olur bence
Kapıyı cıscıbıl aç, bence hiç unutamaz
Aklima geldi 1 2 gunluk bi yer ama maddi acidan sikinti biraz malesefÇoğunluğa katılıyorum Valla şu an beni alıp sadece ikimiz şöyle iki gün kafa dinlesek ne isterim... Ama mümkün değil
inşallah bi arkadaşıyla yada kaynananla gelmez eve kapıyı açmış bulunursun bide allah muhafaza sadece eşin değil kimse unutamazSadece kapinin acilmasini ciplak beklemedigi icin sasirir bir anlik ama oyle unutamayacagi şoklara girecegi bir olay degil yaSevgili durumu olsaydi o zaman dedigin olurdu.
Ay ne guzel nikah tazeleme vallaBalonlu kalpli şeyler yapmayın da ne yaparsanız yapın bence.
Tatile maddi durum uygun değil diyorsunuz, yemeğe de zatençıkıyormuşsunuz başka ne kaldı seçenek bilemedim.
Biz her sene tatilde kutlarız genelde bu sene düğünde kutlicaz. Yeğenim evlilik yıldönümümüze denk getirdi düğününü biz de nikah tazeleriz madem dediksiz de bulun bi düğün tutun kolundan götürün büyük sürpriz olur.
Ankarda yasiyorum pazar gunune dek geliyo o gun evde izinli saten esim 1 gunluk bi yere gidebiliriz cumartesi gidip pazar donmemiz lazim ise gidiyo cunkuYaz geldi bir sürü konser başladı. Belki bilet alabilirsiniz.
1-2 gün tatil ayarlayabilirsiniz, nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama. Yakın yerlere kaçabilirsiniz.
Sevgilim bana masaj paketi alsa çok mutlu olurdum şimdi mesela :)) Güzel bir otelin spa bölümünde
Beraber yapacaksanız spor salonu üyeliği hediye edebilirsiniz. Havuz üyeliği alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?