• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bilgisi olan aydınlatsın beni lütfenn..

_Xy_

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
28
0
16
İstanbul
ßen 6+6 haftalık gebeyim ve dün kahverengi leke gelmeye başladı ve doktora gittim ultrasona aldı bebeğin kalp atışlarını duydum düşük riski var fakat çok ciddi bir durum yok 1 hafta yatak istirahati verdi progesteron hapı yazdı ve 1 hafta 10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi buraya kadar normal ancak en son dediğini anlayamadım kafamı karıştırdı kese biraz küçük bol bol su iç dedi ve 6+4 günlük dedi kesenin küçük olması nekadar ciddi bir durum normale döner mi bu ne demek oluyor anlayan bilen yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz endişe içindeyim..

Canım hiç korkma bende 9 haftalıkken kahverengi lekelenmem gelmişti.Senin gibi 1 hafta yatak istirahatı verdi.Önemli olması gereken o kahverengi lekenin kırmızıya dönüşmemesi.Elinden gelene kadar yat dinlen 2,5-3 Lt su içmeye gayret et.Hiç korkma kendinide strese sakın sokma.Bebişinide strese sokarsın.İçini ne kadar ferah tutarsan o kadar zaman çabuk geçer :)

Canım Çok Teşekkür ederim sürekli yatıyorum zaten ben 1 kez düşük yaptım 2. Gebeliğimde ise şimdiki problemi yaşadım ve 1 ay yattım ama şükürler olsun Rabbime bebeğimi aldım kucağıma benim merak ettiğim anlamadığım konu şu kese küçük denmesi kesenin küçük olması ne gibi risk taşıyor ne demek oluyor onu anlayamadım bu konuda aydınlatırsanız sevinirim..

Back