merhaba arkadaşlar kahvaltı takımı almayı düşünüyorum sizce ne yapayım malum kahvaltı takımlarından 12 kişilik yok takım almaya kalkarsan iki takım almam lazım aslında takım almayı hiç düşünmüyordum çünkü parçaları ve tipi istedigim gibi degillerdi parça parça düz desensiz kahvaltı takımı oluşturmayı düşünüyorsum düz desensiz istememmin nedenide sadece kahvaltıda kullanmamak için desenli onursa onları yemek takımınla birlikte kullanamazsın sofrada iki ayrı desen kesinlikle istemeyecegim birşey düz beyaz olursa en azından yemek takımının yanında sırıtmaz fikrindeyim ama toplama yapınca kırılan bir parçayı tekrar bulmak baya bi zor olacak hatta bulamaya bilirim toplamada fiyat aşagı yukarı 300-400lirayı bulacak gibi.karacada bi takım begendim ama ondanda iki takım almaya kalkınca 600lira gibi fiyat yapıyo fiyata çok takılmadım ama boşunada fazla para bayılmak istemiyorum sizce ne yapayım
47 Pr Porselen nci Kahvalt Takm Kahvalt Takmlar - Porselen KRC Online Maazas | Karaca & KRC
buda begendigim takımın linki sizce nasıl?
47 Pr Porselen nci Kahvalt Takm Kahvalt Takmlar - Porselen KRC Online Maazas | Karaca & KRC
buda begendigim takımın linki sizce nasıl?