- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
-
- Konu Sahibi sezarsalataa
sevmedi demek ki :/ Allahım ne salağım bi de yakınlaştım onunla..Arkadan ilişki genellikle sadece erkeğin zevk aldığı, kadın için sağlığa zararlı ve acı veren bir ilişki. Dini açıdanda sakıncalı tabi ama bu dini hassasiyetle alakalı tabi.
Bunları oda biliyor ve bile bile sizden istemesi çokta değer vermediği anlamına geliyor bence. Bencillik tamamen
Tamm işte sorun hala sevmeniz zaten. Adam şuanda yok ki nesini seviyosunuz? Ona dair anılarınızı düşünmek yerine üzerine bir sünger çekip hayatınıza devam edin.hala seviyorum çünkü.. ve biz onunla yakınlaştık cinsel ilişki dışında bişeyler yaşadık.. beni sevdi mi sevmedi mi onu anlamaya çalışıyorum.. eğer sediyse suçluluk duymicam..
keşke dediğiniz kadar kolay olsa, 24 saat onu düşünüyorum.. dün ayrıldık.. nasıl gececek?Tamm işte sorun hala sevmeniz zaten. Adam şuanda yok ki nesini seviyosunuz? Ona dair anılarınızı düşünmek yerine üzerine bir sünger çekip hayatınıza devam edin.
24 saat henüz çok yeni ama düşünmemeye çalışarak unutmaya başlayabilirsiniz, bşka meşgaleler bulun kendinizekeşke dediğiniz kadar kolay olsa, 24 saat onu düşünüyorum.. dün ayrıldık.. nasıl gececek?
dizi film falan izlemeye çalışıyorum, başka şeylerle oyalanıyorum ama yok aklım hep onda24 saat henüz çok yeni ama düşünmemeye çalışarak unutmaya başlayabilirsiniz, bşka meşgaleler bulun kendinize
hayır zorlamadı, istemediğimi söyleyince tamam dedi.. ama bunu teklif etmiş olması beni sevmediğini göstermez mi?Senin istemediğin bi şeyi sana zorla ısrarla yaptırmak istiyorsa tabiki sevmiyordur
bense hala bu adam yüzünden ağlıyorum seviyorum diye..Tabi ki sevmiyor.... Normal ilişkide bakirelik gidiyor haliyle başına kalmanızdan korkmuştur. Ne iğrenç bir adammış bu.
Tv yanlış tercih olabilir. Konusu aşk olmayan kitaplar okuyun msela. Uyuyun ve arkadaşlarınızla dışarı çıkındizi film falan izlemeye çalışıyorum, başka şeylerle oyalanıyorum ama yok aklım hep ondadaha çok yeni diye sanırım
Yani dindar bi insansa ters ilişkiye karşıysa ya da sen karşıysan muhafazakar bi hayatın varsa olabilir ama bunları düşünmüyorsa bilememhayır zorlamadı, istemediğimi söyleyince tamam dedi.. ama bunu teklif etmiş olması beni sevmediğini göstermez mi?
tavsiyenize uyucam, inşallah işe yararTv yanlış tercih olabilir. Konusu aşk olmayan kitaplar okuyun msela. Uyuyun ve arkadaşlarınızla dışarı çıkın
o da ben de muhafazakarız, hatta o benden daha muhafazakar.. böyle bişey nasıl istedi anlayamadım.. belki de beni böyle şeyleri kolayca yaşayabilecek biri sandı..Yani dindar bi insansa ters ilişkiye karşıysa ya da sen karşıysan muhafazakar bi hayatın varsa olabilir ama bunları düşünmüyorsa bilemem