- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
-
- Konu Sahibi sezarsalataa
evet ama normal yolla yaşamak varken neden arkadan istedi? bi de bişey duydum erkekler sevdiği kızla arkadan ilişki yaşamak istemezmiş.. bu benim kafamı karıştırdıSevgiyi cinselliğe göre ölçmek yanlış.
Cinsellik bir ihtiyaçtır. Sadece o istegine göre sizi sevmediği kanısına varmış olamazsınız diye düşünüyorum.
sevmiyor dimiYa bıraksın bu ayakları. Demek ilk geceyi önemsiyor.
Anal istiyor ama.
Öküz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!
bencede. konu sahibi bakire oldugundan normal yoldan olmayacağını düşünüp şansını başka türlu denemişYa bıraksın bu ayakları. Demek ilk geceyi önemsiyor.
Anal istiyor ama.
Öküz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!
ben normal yolla olabileceğini söylemiştim halbuki, seviyodum çünkü..bencede. konu sahibi bakire oldugundan normal yoldan olmayacağını düşünüp şansını başka türlu denemiş
normal yolla olsa evlenmek zorunda kalacakmis gibi düşündüğünden diger yoldan istemistir.ben normal yolla olabileceğini söylemiştim halbuki, seviyodum çünkü..
ben ayrıldım gerci, ama o da itiraz etmedi, doğru yanımda olurdu sevseydi.. ben hala çok seviyorum onu.. sırf umursamazlığından ilgisizliğinden ayrıldımŞu anal ilişkiyi cinsellikten saymayan zekaların hastasıyım.
Partneri bakire kalsın diye(!) anal yönteme başvuran erkekler ve anal ilişkiye girip sırf hymen zarına zarar gelmedi diye kendini bakire sanan kadınlar aynı kabilenin iflah olmaz üyeleri. Keşke bitseler.
Cinsellik ile aşk farklı şeyler konu sahibi. Cinsellik hazdır, sevdiğinden de sevmediğinden de elde edilebilir. Bundan bir çıkarım yapamayız. Zaten onu bunu bir kenara bırakın basit düşünün. Sizi sevse şuan yanınızda olurdu değil mi? Gerçekten sevenleri ayırmaya hiçbirşeyin gücü yetmez.
çok doğru, resmen ikiyüzlülük, normal ilişkiyi ilk geceye saklayıp da bunu saklamamak tutarsızlık..İnsan sevdiği insandan da anal ilişki isteyebilir. Birçok sevgili veya eş anal ilişki yaşıyor. Bu bir sevgi kıstası değil. Sevse istemezdi değil olay. Karşılıklı rıza ile insanlar neler neler yaşıyor, bunların hiçbiri sevmekle sevmemekle alakalı değil.
Ama bakire olduğunuz için anal ilişki istemesi ikiyüzlülük. Bekaret sadece zar ile olmuyor. Sevgilinizin anal ilişki istemesinin altındaki doğru değil. Kadın bakire olduğu için, aman zara zarar gelmesin diye anal ilişki yaşamak hile yapmaktır, sizden bunu istemesi de aynı mantık.
zarıma neden bişey olmasını istemedi ki, ben razıydım halbuki normal ilişki yaşamaya..Ne saçma bir mantık,ilk geceyi evlenince yaşamak istiyor,anal ilişki sayılmıyor mu peki ? Bu toplum bu kafayı nasıl yaşıyor ? Anal ilişki olayın bug ı mı?
Olayın sevgi ile alakası yok.Sevgiliniz klasik zara bir şey olmasın,sayılmaz kafasında ki bu da mide bulandırıcı.Ayrılmanız isabet olmuş.
Sorumluluk almak istememiştir. Siz şimdi ne kadar razıyım deseniz de ileride başına bela olmanızdan korkmuştur. Ne yazık ki tamam dediği halde sonradan bu kararının arkasında duramayan çok genç kız var. Siz öylesiniz demiyorum ama sevgilinizin bakış açısı bu olmuş olabilir diyorum.zarıma neden bişey olmasını istemedi ki, ben razıydım halbuki normal ilişki yaşamaya..
Öyle olsa ne böyle olsa ne? Bitmiş bir şey üzerine niye düşünüyosunuz ki.arkadaşlar sevgilimle ayrıldım ama kafamı kurcalayan bazı konular var, aşamadığım.. eski sevgilimin benden bi talebi olmuştu, arkadan ilişki yaşamak istedi ben kabul etmedim.. bakireyim, ilk geceyi evlenince yaşamak istediğini söylüyodu.. yoksa ben karşı gelmeyecektim yaşamak isteseydi, çok seviyodum.. size sorum şu, erkekler sevmediği kızdan mı arkadan ilişki ister? yoksa sevdikleri kızdan da böyle beklentileri olur mu? ben bu davranışı sonuc beni sevmediğini düşündüm de.. yanlış mıyım?
Arkadan ilişki genellikle sadece erkeğin zevk aldığı, kadın için sağlığa zararlı ve acı veren bir ilişki. Dini açıdanda sakıncalı tabi ama bu dini hassasiyetle alakalıarkadaşlar sevgilimle ayrıldım ama kafamı kurcalayan bazı konular var, aşamadığım.. eski sevgilimin benden bi talebi olmuştu, arkadan ilişki yaşamak istedi ben kabul etmedim.. bakireyim, ilk geceyi evlenince yaşamak istediğini söylüyodu.. yoksa ben karşı gelmeyecektim yaşamak isteseydi, çok seviyodum.. size sorum şu, erkekler sevmediği kızdan mı arkadan ilişki ister? yoksa sevdikleri kızdan da böyle beklentileri olur mu? ben bu davranışı sonuc beni sevmediğini düşündüm de.. yanlış mıyım?
evet belki de böyle düşündü..Sorumluluk almak istememiştir. Siz şimdi ne kadar razıyım deseniz de ileride başına bela olmanızdan korkmuştur. Ne yazık ki tamam dediği halde sonradan bu kararının arkasında duramayan çok genç kız var. Siz öylesiniz demiyorum ama sevgilinizin bakış açısı bu olmuş olabilir diyorum.
hala seviyorum çünkü.. ve biz onunla yakınlaştık cinsel ilişki dışında bişeyler yaşadık.. beni sevdi mi sevmedi mi onu anlamaya çalışıyorum.. eğer sediyse suçluluk duymicam..Öyle olsa ne böyle olsa ne? Bitmiş bir şey üzerine niye düşünüyosunuz ki.