sen başka bişeye atladın heraldeinsnalar bilip bilmeden her moka atlıyor.. hep ondan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen başka bişeye atladın heraldeinsnalar bilip bilmeden her moka atlıyor.. hep ondan
boşver bunları en güzeli kiblemek..demekki her korkanda evlenmemeli tezide doğru değilmiş..anlayana
ellerine sağlık editörümben zaten o bölüme taşıdım. bu bölümü ve konuları incelesin konu sahibi
wala okdr laf söyledin şimdide alttan alıyosun neyse CANIM sagol yorumların için hadi ii günlerBen sana kötü bişey demedim, kötü bişey dediğimi iddia ediyorsan bu iftiradır. Dön bi daha oku yorumlarımı, sen şu an bana düzgün değilsin demek istiyorsun, ben senin kişiliğine hakaret etmedim ama sen bana ediyorsun, çok ayıp.
nasıl bu kadar vicdansız bir yorum yapabiliyorsunuzkorkuyosan niye evlendin ?
siz şaka olmalısınızşahsen korkan bi insan ewlilik düşünmez.. merak ettiğim zorlamı ewlendirildiği...
Ben sana bişey demedim, sadece düşüncenin yanlış olduğunu söyledim, kendimden örnekledim, ne hakaret ettim, ne kişiliğine yorum yaptım. sana da iyi günler. Alttan aldığımı da nerden çıkardın bu arada, ben senle kavga etmedim ki şimdi alttan alayım.wala okdr laf söyledin şimdide alttan alıyosun neyse CANIM sagol yorumların için hadi ii günler
yanlız bu konu hassa bi konu sephore..şaka kaldırmaz ki..yoksa anlamama mevzusu değil
Sephora kızma ama ironinin kralını yaptık burada yıllarca, gerçekten ironi miydi? 1 kişi bile öyle anlamadıysa bence sen yaşadığın kuşağı bir sorgula, zira biz de 60 lı yıllardan gelme değiliz.
Vaziyet alın buralar karışacak
bunlarda kesinlikle vicdan kalmamış Rabbim kimseye yaşatmasın , ama bunların yaşaması lazım şöyle 1 hafta falannasıl bu kadar vicdansız bir yorum yapabiliyorsunuz
siz şaka olmalısınız
zaten butun olay senın yorumuna gülmekle başladı herkes bombalamaya basladı beniÖzür diliyorum. Gerçekten şaka yapmıştım sadece. Yoksa dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu. Üstteki ortalık karışacak, ya da erkek üye sanılabilirsin gibi yorumlara dokundurma yaptım. Yanlış anlaşılacağımı tahmin edemedim. Anlık akla gelenin yazılıvermesi işte.![]()
boşuna parmaklarını yorma o anlayacak bir cins değil çünkü..Ben sana bişey demedim, sadece düşüncenin yanlış olduğunu söyledim, kendimden örnekledim, ne hakaret ettim, ne kişiliğine yorum yaptım. sana da iyi günler. Alttan aldığımı da nerden çıkardın bu arada, ben senle kavga etmedim ki şimdi alttan alayım.
her aklına geleni bu şekil yazmayı sana yakıştıramadımÖzür diliyorum. Gerçekten şaka yapmıştım sadece. Yoksa dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu. Üstteki ortalık karışacak, ya da erkek üye sanılabilirsin gibi yorumlara dokundurma yaptım. Yanlış anlaşılacağımı tahmin edemedim. Anlık akla gelenin yazılıvermesi işte.![]()
bayıldım ya çok güldüm Allah da seni güldürsün arkadaşım alemsin vallaBurdan nasıl yardımcı olalım ki sana? Hatta yakınında olsak bile nasıl yardımcı olalım. Seni tutalım kocanı da itelim mi?
Bir doktora görünmeye ne dersiniz?
bu konu hassas ondan olabilirmi..Millet gerçekten Yanlış ANLAMAYA ÇOK MÜSAİT
uygar yaklaşım bu olsa gerek...Özür diliyorum. Gerçekten şaka yapmıştım sadece. Yoksa dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu. Üstteki ortalık karışacak, ya da erkek üye sanılabilirsin gibi yorumlara dokundurma yaptım. Yanlış anlaşılacağımı tahmin edemedim. Anlık akla gelenin yazılıvermesi işte.![]()
buna sen karar veremezsin ayrıca şahsıma hakaret etme dediğin lafların aynısınından sanada göndermek istemem. saygılı ol ve benım mesajlarımı LUTFEN ALINTI YAPMAboşuna parmaklarını yorma o anlayacak bir cins değil çünkü..
aslında kendini anlattığın kadar anlar insanlar..Millet gerçekten Yanlış ANLAMAYA ÇOK MÜSAİT