• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar ben yeni evliyim eşimle birlikte olamıyorum yani korkuyorum biri bana yardımcı olun lütfn

Ben sana kötü bişey demedim, kötü bişey dediğimi iddia ediyorsan bu iftiradır. Dön bi daha oku yorumlarımı, sen şu an bana düzgün değilsin demek istiyorsun, ben senin kişiliğine hakaret etmedim ama sen bana ediyorsun, çok ayıp.
wala okdr laf söyledin şimdide alttan alıyosun neyse CANIM sagol yorumların için hadi ii günler

wala okdr laf söyledin şimdide alttan alıyosun neyse CANIM sagol yorumların için hadi ii günler
Ben sana bişey demedim, sadece düşüncenin yanlış olduğunu söyledim, kendimden örnekledim, ne hakaret ettim, ne kişiliğine yorum yaptım. sana da iyi günler. Alttan aldığımı da nerden çıkardın bu arada, ben senle kavga etmedim ki şimdi alttan alayım.

yanlız bu konu hassa bi konu sephore..şaka kaldırmaz ki..yoksa anlamama mevzusu değil

Sephora kızma ama ironinin kralını yaptık burada yıllarca, gerçekten ironi miydi? 1 kişi bile öyle anlamadıysa bence sen yaşadığın kuşağı bir sorgula, zira biz de 60 lı yıllardan gelme değiliz.

Özür diliyorum. Gerçekten şaka yapmıştım sadece. Yoksa dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu. Üstteki ortalık karışacak, ya da erkek üye sanılabilirsin gibi yorumlara dokundurma yaptım. Yanlış anlaşılacağımı tahmin edemedim. Anlık akla gelenin yazılıvermesi işte. :KK23:

Özür diliyorum. Gerçekten şaka yapmıştım sadece. Yoksa dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu. Üstteki ortalık karışacak, ya da erkek üye sanılabilirsin gibi yorumlara dokundurma yaptım. Yanlış anlaşılacağımı tahmin edemedim. Anlık akla gelenin yazılıvermesi işte. :KK23:
zaten butun olay senın yorumuna gülmekle başladı herkes bombalamaya basladı beni :KK14:.....neyse birilerini incittiysem özür dilerim sayfayı dha cok mesgul etmiyim ben :KK75:

Konu sahibi biraz daha ayrıntı versen acı çekmekten mi korkuyorsun kendini çok mu kasıyorsun arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.

Ben sana bişey demedim, sadece düşüncenin yanlış olduğunu söyledim, kendimden örnekledim, ne hakaret ettim, ne kişiliğine yorum yaptım. sana da iyi günler. Alttan aldığımı da nerden çıkardın bu arada, ben senle kavga etmedim ki şimdi alttan alayım.
boşuna parmaklarını yorma o anlayacak bir cins değil çünkü..

Millet gerçekten Yanlış ANLAMAYA ÇOK MÜSAİT

her aklına geleni bu şekil yazmayı sana yakıştıramadım
umarım bir süre uzaklaştırlırsın
senin yorumlarını çok beğenmeme rağmen
kesinlikle uzaklaştırılmanı istiyorum
yönetime mesaj atacağım
hoşçakal..

uygar yaklaşım bu olsa gerek...

boşuna parmaklarını yorma o anlayacak bir cins değil çünkü..
buna sen karar veremezsin ayrıca şahsıma hakaret etme dediğin lafların aynısınından sanada göndermek istemem. saygılı ol ve benım mesajlarımı LUTFEN ALINTI YAPMA

Back