• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar ben yeni evliyim eşimle birlikte olamıyorum yani korkuyorum biri bana yardımcı olun lütfn

bnde hayretler içinde okudum hem cinslerimin yorumlarını ayıp diye birşey var 20 yaşında bir kız size birşey soruyor cevaplara bak gerçekten yazık hangimiz evlendiğimz o ilk gecede korkmadık demek bu kızın yaşı küçük old için vede gerçekten korktuğu için birşeyler olmamış hem konuyu yanlış yere açtığınn ne önemi var sizden yardım istemiş ve yeni üye gerçekten çok üzüldüm bu yorumlara bu dalga geçilecek bir konu değildi :KK62:

eczaneden vagiday diye bi krem var onu al kullan alisana kadar. ise yarayacagini dusunerek al kreme guven psikolojik olarak yenebilirsin.

Sitede isterseniz yıllanmış şarap olun kural kuraldır, ahhh Kajmery sende gittin, bil bakalım neden? Kızsanızda ah etmek olmamış hemcinslerinize:KK66:

Neyse konuya yorum yapılır ve konu sahibesine yol gösterilir umarım diyor, yeni bildirimlere yelken açıyorum:KK66:

hakkaten o niye banlandi ?
polemikten filan mi ?

Sitede isterseniz yıllanmış şarap olun kural kuraldır, ahhh Kajmery sende gittin, bil bakalım neden? Kızsanızda ah etmek olmamış hemcinslerinize:KK66:

Neyse konuya yorum yapılır ve konu sahibesine yol gösterilir umarım diyor, yeni bildirimlere yelken açıyorum:KK66:
Adalet karşısında boynumuz kıldan incedir:)

Konu sahibine neden 'korkuyosan evlenmeseydin ya da benim eşim 2 hafta beklemez' tarzı yorumlar yapılıyor hiç anlamadım, hiç bir şey diyemiyorum, çok şaşırdım.
Bu konu çok hassas bi konu, genelde bu tür konulara ciddi cevaplar verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bilgi veremeyecekseniz de eleştirmeyin. Ben yaşadım biliyorum bu durumu. Konunun hassaslığını, konu sahibinin psikolojisini.

Eşimi o kadar sevmeme rağmen 3 ay boyunca korktum, korktuğumu evlendikten sonra anladım tabi ki, evlenmeden önce rahattım. Ne var ki yaparım modundaydım, öyle olmadı.

Eşim de 3 ay bekledi sağolsun, bilirim ki 3 yıl da beklerdi, daha fazla da....

Konu sahibi, vajinusmus olabilrsin, ufaktan parmak egzersizlerine başla. Arkadaşımız egzersiz topiğini paylaşmış, gir oraya. Ben de o topik sayesinde yendim. Umarım halledersin en kısa zamanda. Sakın erteleme, sadece kendi tedavini kendin üstlen.
bu sorunu nasıl yendiğinizi özelden bana yazarsanız çok sevinirim. yardıma ihtiyacım var. bu sayfa uygun bir yer değil sanırım.

Back