Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şahsen korkan bi insan ewlilik düşünmez.. merak ettiğim zorlamı ewlendirildiği...Spor olsun diye olabilir mi ?
Bence de....ya bi kadın bi problem yaşıyor ve hemcinsleri onu bel altı vuruyor..tek kelimeyle iğrençlik
zorla evlendirilen insanlar yaşamıyor bunu sadece...bana kalırsa konu hakkında bilginiz yoksa ....şahsen korkan bi insan ewlilik düşünmez.. merak ettiğim zorlamı ewlendirildiği...
Fake bile olsa, gerçekten bu sorunu yaşayan biri nette araştırırken bu konuya denk gelir benim mesajımı görür faydalanır ^^ Hassas bir mesele gerçekten, o yüzden burda alaycı yorum yapan arkadaşlar lütfen yapmayın.
Eheh, hayır ben burdaki hanımlara öyle sesleniyorum kadın dayanışmasını pekiştirmesi açısından kızkardeşim. ^_^
edepsizlik başka bişey değilbenim anlamadığım da hangi konuda olursa olsun
insanlar eşiyle cinsel hayatıyla v.s. ilgili bişey paylaştığında
insanların hemen kendi kocalarını övmesi..
böyle kadına moral mi verdiğinizi sanıyorsunuz.. açıkçası bana nispet gibi geliyor
Hmmm tuaf, arkadas falan tamam da, hepimiz "kizkardes" olacak kadar dayanismayalim bence...![]()
Sen ne kadar yanlış düşünüyosun.şahsen korkan bi insan ewlilik düşünmez.. merak ettiğim zorlamı ewlendirildiği...
vajinismus topiğine giderseniz orda bir sürü kız kardeş görürsün dilayHmmm tuaf, arkadas falan tamam da, hepimiz "kizkardes" olacak kadar dayanismayalim bence...![]()
kocasıyla anlaşaman kadınlarda burda konu açıyo...Burdan nasıl yardımcı olalım ki sana? Hatta yakınında olsak bile nasıl yardımcı olalım. Seni tutalım kocanı da itelim mi?
Bir doktora görünmeye ne dersiniz?
cümle kurmadım Bayan soru sordum ben... net bişey demedim yazımı Yanlış okumayın.....Sen ne kadar yanlış düşünüyosun.
Ben eşimle toplamda 4 yıl boyunca flört ettim, ona rağmen korktum. Düğünüm stresli oldu, aileler anlaşamadı bir çok faktör beni strese soktu. Bunları düşünmekten inan cinsellik aklıma bile gelmedi. Konu sahibinin de belki sorunları var bilemeyiz. Ne demek zorla mı evlendirildin, yanlış cümle...
İşte cahil ya bunlar doktora gitmeyi akıl edemiyor da bilim ışığı tutuluyor sözüm ona.kocasıyla anlaşaman kadınlarda burda konu açıyo...
gidip kolundan tutup boşanma davası açmasına yardımmı ediyoruz...
çocuğunun tuvalet eğitimi için konu açanların gidip çocuğunu tuvaletemi tutuyoruz...
sevgilisinden,nişanlasından,eşinden dayak yiyen kadınları alıp doktora götürüp darp raporumu alıyoruz...
kaynanasıyla birlikte oturmaktan rahatsız olanlara ev mi tutuyoruz...
Yaa konuyu dagittim, kusura bakmayin, ama tuaf geldi hitap bana... Neyse yaaa... Pardon...konusahibi burda cözüm bulamaz, dalgalar basladi bile, doktor en iyi cözüm, bide nette konuyla alakali yerlere girmesi en dogrusu...vajinismus topiğine giderseniz orda bir sürü kız kardeş görürsün dilay
şahsen korkan bi insan ewlilik düşünmez.. merak ettiğim zorlamı ewlendirildiği...
Sagol arkadaşım ilk defa biri düzgün cevap verdiKorku ayrı bişey herkesi öyle sanabilir
Biaraya gelince yapamıycapını anlamıştır