• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar ben yeni evliyim eşimle birlikte olamıyorum yani korkuyorum biri bana yardımcı olun lütfn

Konu sahibine neden 'korkuyosan evlenmeseydin ya da benim eşim 2 hafta beklemez' tarzı yorumlar yapılıyor hiç anlamadım, hiç bir şey diyemiyorum, çok şaşırdım.
Bu konu çok hassas bi konu, genelde bu tür konulara ciddi cevaplar verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bilgi veremeyecekseniz de eleştirmeyin. Ben yaşadım biliyorum bu durumu. Konunun hassaslığını, konu sahibinin psikolojisini.

Eşimi o kadar sevmeme rağmen 3 ay boyunca korktum, korktuğumu evlendikten sonra anladım tabi ki, evlenmeden önce rahattım. Ne var ki yaparım modundaydım, öyle olmadı.

Eşim de 3 ay bekledi sağolsun, bilirim ki 3 yıl da beklerdi, daha fazla da....

Konu sahibi, vajinusmus olabilrsin, ufaktan parmak egzersizlerine başla. Arkadaşımız egzersiz topiğini paylaşmış, gir oraya. Ben de o topik sayesinde yendim. Umarım halledersin en kısa zamanda. Sakın erteleme, sadece kendi tedavini kendin üstlen.

Fake bile olsa, gerçekten bu sorunu yaşayan biri nette araştırırken bu konuya denk gelir benim mesajımı görür faydalanır ^^ Hassas bir mesele gerçekten, o yüzden burda alaycı yorum yapan arkadaşlar lütfen yapmayın.

Eheh, hayır ben burdaki hanımlara öyle sesleniyorum kadın dayanışmasını pekiştirmesi açısından kızkardeşim. ^_^

Hmmm tuaf, arkadas falan tamam da, hepimiz "kizkardes" olacak kadar dayanismayalim bence...:ssz:

benim anlamadığım da hangi konuda olursa olsun
insanlar eşiyle cinsel hayatıyla v.s. ilgili bişey paylaştığında
insanların hemen kendi kocalarını övmesi..
böyle kadına moral mi verdiğinizi sanıyorsunuz.. açıkçası bana nispet gibi geliyor
edepsizlik başka bişey değil

o bu değilde KKdaki üyelerin seviyesi gittikçe düşmeye başladı , yok evlenmeseydin, yok benim kocam beklemez vs,kazen veya diğer adminler kk üyeliğiyle ilgili kurallar değiştirilse nede güzel olur, arkadaş davetiyle katılım yada ayın belirli günlerinde üye katılımı gibi ,en azından önüne gelen üye olamaz ...

şahsen korkan bi insan ewlilik düşünmez.. merak ettiğim zorlamı ewlendirildiği...
Sen ne kadar yanlış düşünüyosun.
Ben eşimle toplamda 4 yıl boyunca flört ettim, ona rağmen korktum. Düğünüm stresli oldu, aileler anlaşamadı bir çok faktör beni strese soktu. Bunları düşünmekten inan cinsellik aklıma bile gelmedi. Konu sahibinin de belki sorunları var bilemeyiz. Ne demek zorla mı evlendirildin, yanlış cümle...

Burdan nasıl yardımcı olalım ki sana? Hatta yakınında olsak bile nasıl yardımcı olalım. Seni tutalım kocanı da itelim mi?
Bir doktora görünmeye ne dersiniz?
kocasıyla anlaşaman kadınlarda burda konu açıyo...
gidip kolundan tutup boşanma davası açmasına yardımmı ediyoruz...
çocuğunun tuvalet eğitimi için konu açanların gidip çocuğunu tuvaletemi tutuyoruz...
sevgilisinden,nişanlasından,eşinden dayak yiyen kadınları alıp doktora götürüp darp raporumu alıyoruz...
kaynanasıyla birlikte oturmaktan rahatsız olanlara ev mi tutuyoruz...

eşinde erkekn boşalma varsa alışamadığınız için sprey sıksın gecıktırıcı zaten sende uyuşuyorsun, öyle bir problem yoksa düzgün bir prezarvatifin üstüne lokal anestezi kremi sürsün, böylece malum yerindeki gerginlik gerilim biraz azalır hissetmediğin için ayrıca baldırlarına bol masaj yapsın ordaki kaslar kasılıncada sorun çıkarıyor. imkanın olsa bol bisiklet çevir dicem ama benim yoktu.Alışana kadar sprey kullandık.çok önemli patolojik psikolojik bir sorun yoksa en geç sekiz ayda normale düzene girer.sende benim gibi akışa bırakamayanlardansan böyle ilacımsı şeyleri kısa bir süre kullanmak şart.

Sen ne kadar yanlış düşünüyosun.
Ben eşimle toplamda 4 yıl boyunca flört ettim, ona rağmen korktum. Düğünüm stresli oldu, aileler anlaşamadı bir çok faktör beni strese soktu. Bunları düşünmekten inan cinsellik aklıma bile gelmedi. Konu sahibinin de belki sorunları var bilemeyiz. Ne demek zorla mı evlendirildin, yanlış cümle...
cümle kurmadım Bayan soru sordum ben... net bişey demedim yazımı Yanlış okumayın.....

kocasıyla anlaşaman kadınlarda burda konu açıyo...
gidip kolundan tutup boşanma davası açmasına yardımmı ediyoruz...
çocuğunun tuvalet eğitimi için konu açanların gidip çocuğunu tuvaletemi tutuyoruz...
sevgilisinden,nişanlasından,eşinden dayak yiyen kadınları alıp doktora götürüp darp raporumu alıyoruz...
kaynanasıyla birlikte oturmaktan rahatsız olanlara ev mi tutuyoruz...
İşte cahil ya bunlar doktora gitmeyi akıl edemiyor da bilim ışığı tutuluyor sözüm ona.

vajinismus topiğine giderseniz orda bir sürü kız kardeş görürsün dilay
Yaa konuyu dagittim, kusura bakmayin, ama tuaf geldi hitap bana... Neyse yaaa... Pardon...konusahibi burda cözüm bulamaz, dalgalar basladi bile, doktor en iyi cözüm, bide nette konuyla alakali yerlere girmesi en dogrusu...:ssz:

Canım vajinusmus olabilirsin bu bir erteleme hastalığı.Birlikte olacakken sen kendini kasıp eşini itekliyorsan bu konuya bak.Bu yaşla kültürle vs alakası yok bende böyleydim 2 hafta sonra düzeldi eşim sayesinde bana kalsa 10 yıl sürerdi

Back