- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- 798
alkol vajinismusta fayda vermezalkol al bi de öyle dene...
gevşersin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alkol vajinismusta fayda vermezalkol al bi de öyle dene...
gevşersin...
eşiyle alakı bi durum değil...oo benim eşim 2 hafta hiç durmaz. ilginç
Burdan nasıl yardımcı olalım ki sana? Hatta yakınında olsak bile nasıl yardımcı olalım. Seni tutalım kocanı da itelim mi?
Bir doktora görünmeye ne dersiniz?
oo benim eşim 2 hafta hiç durmaz. ilginç
yani korkuyorum dedi...alkol vajinismusta fayda vermez
fake değilse zaten direk gitmesi gereken topik...hatta ben olsam konuyu kapattırıp direk oraya yazardım...Burdan sağlıklı bilgi alamazsın kızkardeşim, mesajların yarısı fake üye olup olmadığın ve cinsiyetin üzerine olacak.
Seni şu konuya yönlendiriyorum, sorunun için bilgi deryası adeta:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.251269/
ortada kahkaha atacak bi durum yokkiYorum süper, bold işaretlediğim yeri okuyunca kahkaha attam resmen.
Burdan sağlıklı bilgi alamazsın kızkardeşim, mesajların yarısı fake üye olup olmadığın ve cinsiyetin üzerine olacak.
Seni şu konuya yönlendiriyorum, sorunun için bilgi deryası adeta:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.251269/
yaşa göre ne tavsiye edeceksin acaba merak ettimKac yasindasin canim? Esin kac yasinda?
şimdi gülücem ama ayıp olucak en iyisi içimden kahkaha atıyımBurdan nasıl yardımcı olalım ki sana? Hatta yakınında olsak bile nasıl yardımcı olalım. Seni tutalım kocanı da itelim mi?
Bir doktora görünmeye ne dersiniz?
korkuyosan niye evlendin ?
Ozaman Allah kolaylık versin ne diyimkorkuldu zaten birlikte olunca anlaşılıyor bayan.öncesinde bilmesi imkansız
ALLAH SİZEDE KOLAYLIK VERSİNOzaman Allah kolaylık versin ne diyim
Ben de size güleceğim ama içimden güleyim bari.şimdi gülücem ama ayıp olucak en iyisi içimden kahkaha atıyım
fake değilse zaten direk gitmesi gereken topik...hatta ben olsam konuyu kapattırıp direk oraya yazardım...
Konusahibi "Kizkardesiniz" mi?
ti ye almıyorum arkadaşın yorumuna güldüm ben yaşadıgı olaya degil Yanlış anlaşılmasınBen de size güleceğim ama içimden güleyim bari.
İnsanların cinsellikle ilgili sorunları olunca bunu ti ye almaya bayılan bir toplumuz.
kesinlikle destekliyorum..Fake bile olsa, gerçekten bu sorunu yaşayan biri nette araştırırken bu konuya denk gelir benim mesajımı görür faydalanır ^^ Hassas bir mesele gerçekten, o yüzden burda alaycı yorum yapan arkadaşlar lütfen yapmayın.
Eheh, hayır ben burdaki hanımlara öyle sesleniyorum kadın dayanışmasını pekiştirmesi açısından kızkardeşim. ^_^
korkuyosan niye evlendin ?