• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar ben yeni evliyim eşimle birlikte olamıyorum yani korkuyorum biri bana yardımcı olun lütfn

Burdan nasıl yardımcı olalım ki sana? Hatta yakınında olsak bile nasıl yardımcı olalım. Seni tutalım kocanı da itelim mi?
Bir doktora görünmeye ne dersiniz?

ne saçma ve terbiyesizce bir yorumdur bu.. Arkadaş belliki aynı sorunu yaşayıp yaşamayan varmı yada nasıl yendiler diye bilgi almak istemiş.. Forumun bir derdim var kısmından başka taraflarıyla ilgilenmiş olsanız vajinusmusla ilgili topikleri görüp arkadaşlarında burdanda birbrine tutp itmek dışında nasıl moral vererek yada egsersiz tavsiyesiyle yardımcı olduğunu görürdünüz bayannnnn...

Burdan nasıl yardımcı olalım ki sana? Hatta yakınında olsak bile nasıl yardımcı olalım. Seni tutalım kocanı da itelim mi?
Bir doktora görünmeye ne dersiniz?
şimdi gülücem ama ayıp olucak en iyisi içimden kahkaha atıyım :KK53:

Konu sahibesi sorunu icin faydalanabilecegi yere yonlendirilmis, hala burdan devam etmesi gereksiz olacak...

fake değilse zaten direk gitmesi gereken topik...hatta ben olsam konuyu kapattırıp direk oraya yazardım...

Fake bile olsa, gerçekten bu sorunu yaşayan biri nette araştırırken bu konuya denk gelir benim mesajımı görür faydalanır ^^ Hassas bir mesele gerçekten, o yüzden burda alaycı yorum yapan arkadaşlar lütfen yapmayın.

Konusahibi "Kizkardesiniz" mi? o_O:110:

Eheh, hayır ben burdaki hanımlara öyle sesleniyorum kadın dayanışmasını pekiştirmesi açısından kızkardeşim. ^_^

Ben de size güleceğim ama içimden güleyim bari.
İnsanların cinsellikle ilgili sorunları olunca bunu ti ye almaya bayılan bir toplumuz.
ti ye almıyorum arkadaşın yorumuna güldüm ben yaşadıgı olaya degil Yanlış anlaşılmasın

Fake bile olsa, gerçekten bu sorunu yaşayan biri nette araştırırken bu konuya denk gelir benim mesajımı görür faydalanır ^^ Hassas bir mesele gerçekten, o yüzden burda alaycı yorum yapan arkadaşlar lütfen yapmayın.

Eheh, hayır ben burdaki hanımlara öyle sesleniyorum kadın dayanışmasını pekiştirmesi açısından kızkardeşim. ^_^
kesinlikle destekliyorum..

Back