- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
korkuyosan niye evlendin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkuyosan niye evlendin ?
o bu değilde KKdaki üyelerin seviyesi gittikçe düşmeye başladı , yok evlenmeseydin, yok benim kocam beklemez vs,kazen veya diğer adminler kk üyeliğiyle ilgili kurallar değiştirilse nede güzel olur, arkadaş davetiyle katılım yada ayın belirli günlerinde üye katılımı gibi ,en azından önüne gelen üye olamaz ...
Konu sahibine neden 'korkuyosan evlenmeseydin ya da benim eşim 2 hafta beklemez' tarzı yorumlar yapılıyor hiç anlamadım, hiç bir şey diyemiyorum, çok şaşırdım.
Bu konu çok hassas bi konu, genelde bu tür konulara ciddi cevaplar verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bilgi veremeyecekseniz de eleştirmeyin. Ben yaşadım biliyorum bu durumu. Konunun hassaslığını, konu sahibinin psikolojisini.
Eşimi o kadar sevmeme rağmen 3 ay boyunca korktum, korktuğumu evlendikten sonra anladım tabi ki, evlenmeden önce rahattım. Ne var ki yaparım modundaydım, öyle olmadı.
Eşim de 3 ay bekledi sağolsun, bilirim ki 3 yıl da beklerdi, daha fazla da....
Konu sahibi, vajinusmus olabilrsin, ufaktan parmak egzersizlerine başla. Arkadaşımız egzersiz topiğini paylaşmış, gir oraya. Ben de o topik sayesinde yendim. Umarım halledersin en kısa zamanda. Sakın erteleme, sadece kendi tedavini kendin üstlen.
Allahta sana yaşatsın inşallah..bayıldım ya çok güldüm Allah da seni güldürsün arkadaşım alemsin valla
Ben melek ya da robot değilim, ara sıra hatalar yapabiliyorum. Anlayınca da özrümü dilemeyi biliyorum.her aklına geleni bu şekil yazmayı sana yakıştıramadım
umarım bir süre uzaklaştırlırsın
senin yorumlarını çok beğenmeme rağmen
kesinlikle uzaklaştırılmanı istiyorum
yönetime mesaj atacağım
hoşçakal..
ARKADAŞ bence hemen sil yorumunu sanada şimdi hakaret edecekler ... vicdansız yerine koyucaklar.. yaşayan bırı olarak tavsıye veriyimbayıldım ya çok güldüm Allah da seni güldürsün arkadaşım alemsin valla
Aynen hani direk vajinusmus diyemem ama kendini kasıyorsa bu işin sonu ona kadar gider. Erkenden önlemini alırsa uzamaz bu süre. Mesela ben ilk ay hiç uğraşmadım. 2. ay eşim araştırmış bu egzersizleri falan. O söyledi bana, ilk başta mırın kırın ettim ama sonra aklıma yattı.aynen katılıyorum sana. ama vajinismus olmayabilir bu durum çünkü ben de yaşadım ,sadece korkuyordum bu yüzden erteliyordum. yani herhangi bir tedavi uygulamadan zorda olsa oldu..bizde 2 ayın sonunda birlikte olabildik, ama eşlerinde bu konuda tavrı önemli. saolsun eşim -- ne zaman olursa olur derdi.
Bende geçen gün banlandım . Karşı tarafı rencide etmiştim farkında olmayarakBen melek ya da robot değilim, ara sıra hatalar yapabiliyorum. Anlayınca da özrümü dilemeyi biliyorum.
Site kurallarına aykırı bişey yapmadım. Konuyu dağıtmadım, dine ya da politikaya getirmedim vs. Banlanmama sebep olacak bir şey yok. Yine de banlanırsam yönetime karşı boynumuz kıldan ince
mesele okuyup geçememeleri zaten...herkes birbirine sarmış.bayanlar biraz sakin olun.arkadaş derdini yazmış yardım istemiş,isteyen fikrini söyler yardım eder,istemeyende okur geçer
her aklına geleni bu şekil yazmayı sana yakıştıramadım
umarım bir süre uzaklaştırlırsın
senin yorumlarını çok beğenmeme rağmen
kesinlikle uzaklaştırılmanı istiyorum
yönetime mesaj atacağım
hoşçakal..
üzülme canım..sephora85 benim yazılarımlada dalga geçmişti..yok telgraf gibi felan..yazılarımı eleştirdi..ben gerçekten üzülmüştüm..şimdiye kadar o kadar yorum yaptım kimse benim ne yazılarımla..nede telgraf mı çekiyorsun demedi..ben gerçekten kk yazı ve yorumlarla öğrendim..Türkçe yazmayı sonradan öğrendim..ama bu kişi yardımcı olacağına dalga geçmişti..uzaklaşsa biraz olsun hatasını anlar..iyi yapıyorsunuz..elinize sağlık..kusura bakmayın ama konuyla alakalı değil ama içimde kaldı..
konuyu açan kişi içinde çok küçük bence..benimde senin gibi kızım var..eminim kendiside korkardı..bunalıma girmeden doktora başvur..daha sonra erkeklerinde sabrı kalmıyor..benim kuzenimde oldu..damat kendi ailesine şikayet edince...ailelerde araya girdi..kavgalarla ayrılmak zorunda kaldılar..
işte süperkocasıyla anlaşaman kadınlarda burda konu açıyo...
gidip kolundan tutup boşanma davası açmasına yardımmı ediyoruz...
çocuğunun tuvalet eğitimi için konu açanların gidip çocuğunu tuvaletemi tutuyoruz...
sevgilisinden,nişanlasından,eşinden dayak yiyen kadınları alıp doktora götürüp darp raporumu alıyoruz...
kaynanasıyla birlikte oturmaktan rahatsız olanlara ev mi tutuyoruz...
oo benim eşim 2 hafta hiç durmaz. ilginç
Bende geçen gün banlandım . Karşı tarafı rencide etmiştim farkında olmayarak
Ama senin gibi bir kadından asla bunu beklemezdim. Bu sorunu yaşamayan bilemez. Sen hiç yatağında kocanla bir şeyler olmuyor diye ağladınmı sabahlara kadar? Yada sırf bu yüzden kendini değersiz görüpte boşanmak istedinmi? ben yaşadım çok iyi biliyorum.. Bu yapılan yorum nedir biliyormusun vicdansızlıktır..bundan sonra hiç bir yorumunun benim için değeri kalmadı
saygılar ; iyi akşamlar..
çok şükür aştım. bu bir psikolojik rahatsızlık hanımefendi kimsenin elinde değil yani..çok güzel yazmışsınız..maalesef başına gelmeyen anlamıyor..acak dalga geçebiliyorlar..sizde çok çekmişsiniz..neden hep kadında oluyor..nedeni ne acaba..şimdi nasılsınız..aştınız mı o günleri..