- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Korkan bir insan evlilik düşünmez demişsin, insan o işi yapmadan nasıl anlayabilir ki korktuğunu.cümle kurmadım Bayan soru sordum ben... net bişey demedim yazımı Yanlış okumayın.....
ne saçma ve terbiyesizce bir yorumdur bu.. Arkadaş belliki aynı sorunu yaşayıp yaşamayan varmı yada nasıl yendiler diye bilgi almak istemiş.. Forumun bir derdim var kısmından başka taraflarıyla ilgilenmiş olsanız vajinusmusla ilgili topikleri görüp arkadaşlarında burdanda birbrine tutp itmek dışında nasıl moral vererek yada egsersiz tavsiyesiyle yardımcı olduğunu görürdünüz bayannnnn...
kocasıyla anlaşaman kadınlarda burda konu açıyo...
gidip kolundan tutup boşanma davası açmasına yardımmı ediyoruz...
çocuğunun tuvalet eğitimi için konu açanların gidip çocuğunu tuvaletemi tutuyoruz...
sevgilisinden,nişanlasından,eşinden dayak yiyen kadınları alıp doktora götürüp darp raporumu alıyoruz...
kaynanasıyla birlikte oturmaktan rahatsız olanlara ev mi tutuyoruz...
Sagol arkadaşım ilk defa biri düzgün cevap verdi
aslında bulabilir. En iyi de yaşanmış tecrübelerden bilgi sahibi olabilir. Ama cinsel bir sorun olunca bizim milletimizin bir kesimi çok aydın ya doktora gidemeyince hemen yol gösterip bir de üstüne yerme başlıyor. Belki sorunun ciddiyetini yeni anladılar, belki insan olarak utanıyor vs vs..Yaa konuyu dagittim, kusura bakmayin, ama tuaf geldi hitap bana... Neyse yaaa... Pardon...konusahibi burda cözüm bulamaz, dalgalar basladi bile, doktor en iyi cözüm, bide nette konuyla alakali yerlere girmesi en dogrusu...
herşeyin altında bişey aramadım arkadaş burda derdini paylaşmış Kıza zaten kötu bısey demedım herkesin başına gelebilir sonsuza kadarda saygım war ben sadece sordum ve bunu yanlış anlayanlar oldu neyse size yorum yapmıyorum artık sizde bana yazmayınKorkan bir insan evlilik düşünmez demişsin, insan o işi yapmadan nasıl anlayabilir ki korktuğunu.
Ben kendimi örnek olarak verdim, benim kadar rahat biri yoktur bu konuda ama yine de başıma geldi. Başına gelseydi belki sen de anlardın.
Zorla da evlendirilmiş olabilir, korkabilir de, stres de yapabilir. Ama biz ona yardım etmeliyiz değil mi? Her şeyin altında bişey arar olduk artık.
Burda eşi vajinusmus olupta 5 yıl bekleyen kocalar okuyoruz.Ne mutlu ki bekliyor saygı duyuyor ama keyife beklemezler doğruoo benim eşim 2 hafta hiç durmaz. ilginç
Hayret ben de düzgün cevap verdim ama demek ona göre düzgün değilmişbu yorumu bende yaptım sana öncesinde...korkuyu birlikteliği yaşarken anlar öncesinde bilemez diye
yanlız bu konu hassa bi konu sephore..şaka kaldırmaz ki..yoksa anlamama mevzusu değilİroniden anlamayan nesile aşina değiliz....
Sephora kızma ama ironinin kralını yaptık burada yıllarca, gerçekten ironi miydi? 1 kişi bile öyle anlamadıysa bence sen yaşadığın kuşağı bir sorgula, zira biz de 60 lı yıllardan gelme değiliz.İroniden anlamayan nesile aşina değiliz....
Burdan nasıl yardımcı olalım ki sana? Hatta yakınında olsak bile nasıl yardımcı olalım. Seni tutalım kocanı da itelim mi?
Bir doktora görünmeye ne dersiniz?
Doktora gitmeyi akıl etseydi ya da cesaret etseydi herhalde konu açmazdı buraya?
Kanser hastası insanlar da konu açtı onları iyileştirdik mi hayır elimizden geldiğince ne biliyorsak paylaştık.
demek düzgünlük sadece cümleyle değilmiş.. anlayanaHayret ben de düzgün cevap verdim ama demek ona göre düzgün değilmiş
insnalar bilip bilmeden her moka atlıyor.. hep ondanHayret ben de düzgün cevap verdim ama demek ona göre düzgün değilmiş
evet dünkü araba konusu da bir paylaşımdı sonuçta...sende dün buraya geldin arabayla ilgili konu açtın ne oldu sorunun çözüldümü..
başınıza gelmediği için bilemezsiniz
her konuya cevap yazmak zorundamısınız? böyle bir zorunluluğunuz yok spamlıyorum sizi.
abla bunlarda ne vicdan var ne insanlık.!!!!!!!!!!
ortada kahkaha atacak bi durum yokki
ben zaten o bölüme taşıdım. bu bölümü ve konuları incelesin konu sahibifake değilse zaten direk gitmesi gereken topik...hatta ben olsam konuyu kapattırıp direk oraya yazardım...
çok dogru bi SÖZİroniden anlamayan nesile aşina değiliz....
Ben sana kötü bişey demedim, kötü bişey dediğimi iddia ediyorsan bu iftiradır. Dön bi daha oku yorumlarımı, sen şu an bana düzgün değilsin demek istiyorsun, ben senin kişiliğine hakaret etmedim ama sen bana ediyorsun, çok ayıp.demek düzgünlük sadece cümleyle değilmiş.. anlayana
demekki her korkanda evlenmemeli tezide doğru değilmiş..anlayanademek düzgünlük sadece cümleyle değilmiş.. anlayana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?