arkadaşlar ben yeni evliyim eşimle birlikte olamıyorum yani korkuyorum biri bana yardımcı olun lütfn

cümle kurmadım Bayan soru sordum ben... net bişey demedim yazımı Yanlış okumayın.....
Korkan bir insan evlilik düşünmez demişsin, insan o işi yapmadan nasıl anlayabilir ki korktuğunu.
Ben kendimi örnek olarak verdim, benim kadar rahat biri yoktur bu konuda ama yine de başıma geldi. Başına gelseydi belki sen de anlardın.
Zorla da evlendirilmiş olabilir, korkabilir de, stres de yapabilir. Ama biz ona yardım etmeliyiz değil mi? Her şeyin altında bişey arar olduk artık.

tansu önce bi jnekolaga git.fizyolojik bi problem varmı diye baksınlar...değilse zaten egzersiz vs...büyütülecek bişey değil yani

İroniden anlamayan nesile aşina değiliz....

Yaa konuyu dagittim, kusura bakmayin, ama tuaf geldi hitap bana... Neyse yaaa... Pardon...konusahibi burda cözüm bulamaz, dalgalar basladi bile, doktor en iyi cözüm, bide nette konuyla alakali yerlere girmesi en dogrusu...
aslında bulabilir. En iyi de yaşanmış tecrübelerden bilgi sahibi olabilir. Ama cinsel bir sorun olunca bizim milletimizin bir kesimi çok aydın ya doktora gidemeyince hemen yol gösterip bir de üstüne yerme başlıyor. Belki sorunun ciddiyetini yeni anladılar, belki insan olarak utanıyor vs vs..

herşeyin altında bişey aramadım arkadaş burda derdini paylaşmış Kıza zaten kötu bısey demedım herkesin başına gelebilir sonsuza kadarda saygım war ben sadece sordum ve bunu yanlış anlayanlar oldu neyse size yorum yapmıyorum artık sizde bana yazmayın

Burdan nasıl yardımcı olalım ki sana? Hatta yakınında olsak bile nasıl yardımcı olalım. Seni tutalım kocanı da itelim mi?
Bir doktora görünmeye ne dersiniz?

sende dün buraya geldin arabayla ilgili konu açtın ne oldu sorunun çözüldümü..
başınıza gelmediği için bilemezsiniz
her konuya cevap yazmak zorundamısınız? böyle bir zorunluluğunuz yok spamlıyorum sizi.
Doktora gitmeyi akıl etseydi ya da cesaret etseydi herhalde konu açmazdı buraya?
Kanser hastası insanlar da konu açtı onları iyileştirdik mi hayır elimizden geldiğince ne biliyorsak paylaştık.

abla bunlarda ne vicdan var ne insanlık.!!!!!!!!!!

evet dünkü araba konusu da bir paylaşımdı sonuçta...

bir akrabamda çok korkuyordu 1 ayı öyle geçirmişler sonunda ikiside zil zurna sahroş olmuş
birdahakinde kızın korkusu falan kalmamıştı

demek düzgünlük sadece cümleyle değilmiş.. anlayana
Ben sana kötü bişey demedim, kötü bişey dediğimi iddia ediyorsan bu iftiradır. Dön bi daha oku yorumlarımı, sen şu an bana düzgün değilsin demek istiyorsun, ben senin kişiliğine hakaret etmedim ama sen bana ediyorsun, çok ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…