- 17 Ocak 2023
- 130
- -30
- 26
geçen günlerde paylaşmıştım o kişinin ailesiyle olan sorunları. nişanı attım. ama annem, "ne var bunda,kaynatan öyle şeyler söylediyse illa ayrılmak mı gerekir, sen kimseyle yapamazsın, herşeye takarsan, o çocuk yarın başkasıyla evlenir herşeyi kabul eden biriyle evlenir dedi. beni ağlattı ya. kim kabul eder ki herşeyiyle. kaynata abuk sabuk konuşur, kolumu itip aloo der, benim yanımda, makyajı sevmem der, kaynanam beni savunur, kız makyaj yapmıyo zaten der, nişanlım susar, gecen sene adam, elbiseme bakıp, ben karışırım demişti, nişanlım yine susmustu..". bunlara hangi kadın sessiz kalır diyorum, annem sen yapamazsın kimseyle diyo.. occugun annesi 2 gün önce aradı.. kocasından yana sıkıntılı olduğumu anlattım. ben açık bi insanım makyajda yapıyorum, ortamına göre kısa da giyiyorum,eşinizin bunları sevmiyo olması beni ilgilendirmez dedim. kadın, ama ortamına göre giyiyosun dimi kızım dedi, amcan öyle konuşur ama sonucta bişey olmaz, oğluma da laf ediyo küpeleri için, ama oğlum sallamaz babasını dedi.. benim içim nedense rahat değil. kadına diyemedim tek sorun kocanız değil sizde sıkıntılısınız diye. çünkü benim yanımda olduğunu bile bile oğlunu 4,5 kere arayan biri.. benim kafamda olmayacağı belli.ama annem destek vermiyo. cok yoruldum.