• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ben mahfoldum başlığını yazan kisim

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Nisanlimla ayakabi mevzusu olmuştu buraya paylastim nisanlimin annesi ayakabi almıştı bana daha sonra nisanlinin teyzesi ortalığı karıştırmıştır herkes sordu neler oldu diye daha sonra bende yazmak istedim buraya o akşam gel yuzugu al demjstim daha sonra geldiler teyzesi kaynanan kayın babam ve annanesi nisanlim vardı kayinbabam beni çağırdı gel otur dedi hayirdir nisan atmak istemisin dedi bende döndüm teyzesine dedim ben ile ablamin yaptığı muhabbeti neden kalkıp başka yerlere çekip aramızı bozuyorsun olayı sakin bana çekme dedi dedim bakk uyuyor takliti yaptın madem ablamla ben konusmussak ablanin dediği su nisanlin bana msj atti ayakkabı numarani sordu bu ayakkabıyı kaynanan mi yoksa ferdimi aldı dedi ? Konuşma bu senin çok zoruna gttiyse açar gözünü uyku numarası yapmazsin konuşursun dedim baktım babam kayibbabam annem ve kendisinin annesi orda yaşı 23 daha ayaklarını üst üste atarak sen olayi bana cekemessin diyor bi baktım kayınbabam orda bana dediki saat dun gece 3 de kim aradı seni ben şok oldum çünkü bu mevzu ap ayrı kızlar Letgooyu biliyorsnz annemin telefonunda elbiseyi satım 100liraya adamla anlaşmayı yapıp numarani verdim adama adamda densizin biri çıktı ki zaten hepimiz alışveriş yapariz internetten saat 3 de aradı ve nisanlin gordu bende ona açıklamayı yaptım dedim hayatim sabah senin telefonunda adamı arar elbiseyi alyosan al abi almiuorsan oyalama neyse sabah olmuştu ve aramistim adama sert tepki verdim neyse konuya dönelim baktım kayın babam saat 3de kim aramış seni diyor ben orda sok oldum daha sonra kim söyledi böyle bir şeyi dedim teyzesi ben söyledim dedi ve ayakları ust üste senin amacın nedir dedim siz benim namusuma laf atamasiniz dedim tabi babamda orda çıldırdı ben adamın attığı mesaja ismine kadar gosterdim ki aradığı saat belli nisanlin pisirik konuşmuyor bende namusuma laf atılınca elimi kaldırıp konuşsana dedim baktım kayimbabam dedi sen erkeksin sen kadib sin sanki helal olsun ogluma böyle el kol hareketi yapiyosun dedi bende teyzesini gosterdim ayakları ust üste bu durumdan iyidir dedim kimse benim namusuma laf söyleyemez bunu kimse kabullenmez amaç farklı dedim nisanlin gikini çıkarmadı ki biz şuana kadar kiz tarafı olarak kendimiz çok değer verdik daha sonra annem dayanamadı sinir krizi geçirdi ağzı yamuldu :(kızımın üstüne yeter gttiniz dedi çünkü bu olaylar tek değil biz hepsine sustukk annem dayanamadı :( daha sonra ben özetle anlatyrm çok şey oldu annemi hastane kaldırdık o akşam ağlamaktan bittm resmen nisanlimda ağladı neyse sabah oldu herşey bitti dedim yanyanaydik zaten oda affet diyip yalvardı 3.şahıs yok dedi ne olur affet dedi bende dedimki annen affetmez dedim affetirim dddi daha sonra ben gidim sen 15 dakka sonra gel dedim :( gittim aradan 10 dk sonra hakkını helal eyle ben seni üzmek istemiyorum dedi ve gitti daha sonra 9 gün geçti bu olaydan majlat atıyordu bugünde ailemi sildim diyor yanına gelcm diyor neyapim sizce :( namusunu bırakmam diyor :(

Iyi etmissin teyzesinin laflarinin altinda kalmayarak. O kim be bide 23 yasinda bi velet. Gicik sinir. Kiskanmistir. Bende teyze diyince yaşını başını almis bi kadin sandim.
Okurken saçlarından tutup suriyesim geldi. Hem kizin evine gelmis hem kiza iftira atiyor hadde bak sen.
Hatirlatma yapinca ilk konunuzu hatirladim. Direk sinir oldum zaten.

Bence bu konuda buradaki hanimlar yerine ailene danis. Onlar bizlerin goremediklerini daha iyi gorurler.
Nisanlinizda hemen dolma gibi bir potansiyel var sanki. Kim ne derse inaniyor gibi. Teyzesi fitneye devam eder. + ailesini sildim demiste evlensen bile 1 hafta sonra barisir.

Bir uyeninde boyle olmustu okumustum bi ara. Dugunde filan sirf kizla oglan mi ne yapmis dugunleri oglan kusmus (ailesi kiza yapmadigini birakmmais) sonra barismis ve simdi kiza baris diye baski yapiyor vs. Vs.
Ona benzettim. Evlendikten sonra barisalim diye tutturacak o teyze cekilmez.
Taa arabada ilk olayinizda nisanlinda tepki vermisti sanki.

Bilemiyorum dedigim gibi ailen daha saglikli bir fikri vardir eminim. Ozellikle annen. Sinir krizi gecittirmeyi basarmislr.

Benim annem birak sinir krizi gecirmeyi esimden dolayi tek damla gözyaşı dokse silerim ben. Annemden daha ustum babam bile degil ben gozumde dunyada.
Annem annem annem sonra babam.
Babamida cok cok severim.cok fedakarliklar yapri ama anne hep farklidir.

O 23 yaşındaki s....k var ya, onun üstüne saldırır birileri ayırana kadar döverdim. Bacaksız karıya bak sen. Anneniz hastanelere düşmüş. Yazık kadına.
Nişanlınız da kıro kıro konuşmasın namusumu bırakmam falan hadisin ordan. Ya kızım saf salak olma ailemi sildim ne, evlendiğin ay annem o benim diye kendini yırtacak bi de kaynana derdi çekeceksin. 23 yaşındaki kızın lafına sana ettiğini bırakmamış.
Ailemi sildim = en büyük erkek yalanı.

Nisanlimla ayakabi mevzusu olmuştu buraya paylastim nisanlimin annesi ayakabi almıştı bana daha sonra nisanlinin teyzesi ortalığı karıştırmıştır herkes sordu neler oldu diye daha sonra bende yazmak istedim buraya o akşam gel yuzugu al demjstim daha sonra geldiler teyzesi kaynanan kayın babam ve annanesi nisanlim vardı kayinbabam beni çağırdı gel otur dedi hayirdir nisan atmak istemisin dedi bende döndüm teyzesine dedim ben ile ablamin yaptığı muhabbeti neden kalkıp başka yerlere çekip aramızı bozuyorsun olayı sakin bana çekme dedi dedim bakk uyuyor takliti yaptın madem ablamla ben konusmussak ablanin dediği su nisanlin bana msj atti ayakkabı numarani sordu bu ayakkabıyı kaynanan mi yoksa ferdimi aldı dedi ? Konuşma bu senin çok zoruna gttiyse açar gözünü uyku numarası yapmazsin konuşursun dedim baktım babam kayibbabam annem ve kendisinin annesi orda yaşı 23 daha ayaklarını üst üste atarak sen olayi bana cekemessin diyor bi baktım kayınbabam orda bana dediki saat dun gece 3 de kim aradı seni ben şok oldum çünkü bu mevzu ap ayrı kızlar Letgooyu biliyorsnz annemin telefonunda elbiseyi satım 100liraya adamla anlaşmayı yapıp numarani verdim adama adamda densizin biri çıktı ki zaten hepimiz alışveriş yapariz internetten saat 3 de aradı ve nisanlin gordu bende ona açıklamayı yaptım dedim hayatim sabah senin telefonunda adamı arar elbiseyi alyosan al abi almiuorsan oyalama neyse sabah olmuştu ve aramistim adama sert tepki verdim neyse konuya dönelim baktım kayın babam saat 3de kim aramış seni diyor ben orda sok oldum daha sonra kim söyledi böyle bir şeyi dedim teyzesi ben söyledim dedi ve ayakları ust üste senin amacın nedir dedim siz benim namusuma laf atamasiniz dedim tabi babamda orda çıldırdı ben adamın attığı mesaja ismine kadar gosterdim ki aradığı saat belli nisanlin pisirik konuşmuyor bende namusuma laf atılınca elimi kaldırıp konuşsana dedim baktım kayimbabam dedi sen erkeksin sen kadib sin sanki helal olsun ogluma böyle el kol hareketi yapiyosun dedi bende teyzesini gosterdim ayakları ust üste bu durumdan iyidir dedim kimse benim namusuma laf söyleyemez bunu kimse kabullenmez amaç farklı dedim nisanlin gikini çıkarmadı ki biz şuana kadar kiz tarafı olarak kendimiz çok değer verdik daha sonra annem dayanamadı sinir krizi geçirdi ağzı yamuldu :KK43:kızımın üstüne yeter gttiniz dedi çünkü bu olaylar tek değil biz hepsine sustukk annem dayanamadı :KK43: daha sonra ben özetle anlatyrm çok şey oldu annemi hastane kaldırdık o akşam ağlamaktan bittm resmen nisanlimda ağladı neyse sabah oldu herşey bitti dedim yanyanaydik zaten oda affet diyip yalvardı 3.şahıs yok dedi ne olur affet dedi bende dedimki annen affetmez dedim affetirim dddi daha sonra ben gidim sen 15 dakka sonra gel dedim :KK43: gittim aradan 10 dk sonra hakkını helal eyle ben seni üzmek istemiyorum dedi ve gitti daha sonra 9 gün geçti bu olaydan majlat atıyordu bugünde ailemi sildim diyor yanına gelcm diyor neyapim sizce :KK43: namusunu bırakmam diyor :KK43:

Ya ne namusu arabesk arabesk takılmayın ya. Sen kimsenin namusu diilsin, sen kendini gayette korumuşsun /koruyabilirsin. Bu insanlar hatalarını bile kabul etmiyor , ezmeye çalıştıkça eziyorlar nişanlın ''ADAM'' diil. Karı gibi her şeyi yetiştiren erkeğe ADAM demem. Ayrıca bu adam rengini başta belli ediyor, karar senin aksiyon ve drama tadında bir hayat istiyorsan anneni bu duruma koyan insanlara git.

Pısırık nişanlı ve pek bir müdehaleci ailesiyle ömür geçmez hiç uzatmayın

Zaten yüzgöz olmuşsunuz şu saatten sonra aranız düzelse bile yaşanılanlar unutulmaz

Sakiz olmus her sey. Annemi bu hale getiren bir ailenin hayatimdaki muhtemel yerini dusunuyorum da muhtemelligi bile olmazdi. Tiplere bak!

Nisanlimla ayakabi mevzusu olmuştu buraya paylastim nisanlimin annesi ayakabi almıştı bana daha sonra nisanlinin teyzesi ortalığı karıştırmıştır herkes sordu neler oldu diye daha sonra bende yazmak istedim buraya o akşam gel yuzugu al demjstim daha sonra geldiler teyzesi kaynanan kayın babam ve annanesi nisanlim vardı kayinbabam beni çağırdı gel otur dedi hayirdir nisan atmak istemisin dedi bende döndüm teyzesine dedim ben ile ablamin yaptığı muhabbeti neden kalkıp başka yerlere çekip aramızı bozuyorsun olayı sakin bana çekme dedi dedim bakk uyuyor takliti yaptın madem ablamla ben konusmussak ablanin dediği su nisanlin bana msj atti ayakkabı numarani sordu bu ayakkabıyı kaynanan mi yoksa ferdimi aldı dedi ? Konuşma bu senin çok zoruna gttiyse açar gözünü uyku numarası yapmazsin konuşursun dedim baktım babam kayibbabam annem ve kendisinin annesi orda yaşı 23 daha ayaklarını üst üste atarak sen olayi bana cekemessin diyor bi baktım kayınbabam orda bana dediki saat dun gece 3 de kim aradı seni ben şok oldum çünkü bu mevzu ap ayrı kızlar Letgooyu biliyorsnz annemin telefonunda elbiseyi satım 100liraya adamla anlaşmayı yapıp numarani verdim adama adamda densizin biri çıktı ki zaten hepimiz alışveriş yapariz internetten saat 3 de aradı ve nisanlin gordu bende ona açıklamayı yaptım dedim hayatim sabah senin telefonunda adamı arar elbiseyi alyosan al abi almiuorsan oyalama neyse sabah olmuştu ve aramistim adama sert tepki verdim neyse konuya dönelim baktım kayın babam saat 3de kim aramış seni diyor ben orda sok oldum daha sonra kim söyledi böyle bir şeyi dedim teyzesi ben söyledim dedi ve ayakları ust üste senin amacın nedir dedim siz benim namusuma laf atamasiniz dedim tabi babamda orda çıldırdı ben adamın attığı mesaja ismine kadar gosterdim ki aradığı saat belli nisanlin pisirik konuşmuyor bende namusuma laf atılınca elimi kaldırıp konuşsana dedim baktım kayimbabam dedi sen erkeksin sen kadib sin sanki helal olsun ogluma böyle el kol hareketi yapiyosun dedi bende teyzesini gosterdim ayakları ust üste bu durumdan iyidir dedim kimse benim namusuma laf söyleyemez bunu kimse kabullenmez amaç farklı dedim nisanlin gikini çıkarmadı ki biz şuana kadar kiz tarafı olarak kendimiz çok değer verdik daha sonra annem dayanamadı sinir krizi geçirdi ağzı yamuldu :KK43:kızımın üstüne yeter gttiniz dedi çünkü bu olaylar tek değil biz hepsine sustukk annem dayanamadı :KK43: daha sonra ben özetle anlatyrm çok şey oldu annemi hastane kaldırdık o akşam ağlamaktan bittm resmen nisanlimda ağladı neyse sabah oldu herşey bitti dedim yanyanaydik zaten oda affet diyip yalvardı 3.şahıs yok dedi ne olur affet dedi bende dedimki annen affetmez dedim affetirim dddi daha sonra ben gidim sen 15 dakka sonra gel dedim :KK43: gittim aradan 10 dk sonra hakkını helal eyle ben seni üzmek istemiyorum dedi ve gitti daha sonra 9 gün geçti bu olaydan majlat atıyordu bugünde ailemi sildim diyor yanına gelcm diyor neyapim sizce :KK43: namusunu bırakmam diyor :KK43:
Siz bir bayan olarak bu adama tekrar şans vermeyimi düsünüyorsun ? Hani size istediği zaman yol verip , istediğinde gelen bir adamla birliktesiniz !. Evlendigindede evi birakip annesine gider sonra da der ki anlaşamiyoruz ayrilalim. Yani bence herşeye hazirlikli olmalisin devam edersen.

Ortalık baya karışmış çirkinleşmiş yani.Nişanlınızın ne yaptığı belli değil tutarlı bir tepkisi yok bi garip .Ailenizin kalbi kırık.Bu şekilde ilişki devam ederse ne kadar sağlıklı olur muamma.Ayrıca bu tiplerle de uğraşılmaz.Bırak git derim.

Boşver kuzum. .Sen nasıl ailenden gecmezsen oda haklı olmasalarda geçmez. . Olaylar olurken bile sesini cikamamis şimdi annen o hale geldikten sonra ne anlamı var ?

Ayrıl. Hicccc uğraşma. Eski konuyu da biliyormuş. Okumuştum. siz olamazsınız.

Şaka mısın?
Dünyada erkek kıtlığımı var allah aşkına?
O kadar kavga olay olmuş adam gıkını çıkarmamış sünepenin teki yahu ailesini bıraksa ne bırakmasa ne?
Ayy yemin ediyorum burdaki kadınlar beni çıldırtacak mutsuzluğu kendi elleriyle davet ediyorlar resmen.

Back