Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

ben de bırakmayacagım burayı.. dün mezurayı alıp ölçsem hayal kırıklıgına ugrsam da hastalıktan dolayı oluşan ödeme yoruyorum ve ayın 15 i bildirim gününü bekliyorum

ben de bırakmayacagım burayı.. dün mezurayı alıp ölçsem hayal kırıklıgına ugrsam da hastalıktan dolayı oluşan ödeme yoruyorum ve ayın 15 i bildirim gününü bekliyorum

Bırakma zaten canım...
Bu işte diğer şeyler gibi maalesef sabır istiyor...
Evettt azalma var ölçülerde ama deve de kulak gibi bişey...
Daha çok yolum var çok da çalışmam lazım...
Pes etmeden devamm canım inşallah

Aynı durumdayim bende yapamadım bugün. Yarın aksam sporda telafi ederim inşallah.o kadar zamandır ara versek de birakmadik incelmeyi hak ediyoruz..

Aynı durumdayim bende yapamadım bugün. Yarın aksam sporda telafi ederim inşallah.o kadar zamandır ara versek de birakmadik incelmeyi hak ediyoruz..
Ben eve geçince inşallah yapacağım birazcık...
Acayip eksiklik hissediyorum ip atlamayı özledim...
Biraz basen ve Sguat yaparım umarım

Tesekkur ederim
İnşallah hep beraber güzel ve kalıcı sonuçlar alırız .
Eve dönünce telafi edersin , ne zaman döneceksin bu arada

Tesekkur ederim
İnşallah hep beraber güzel ve kalıcı sonuçlar alırız .
Eve dönünce telafi edersin , ne zaman döneceksin bu arada
İnşallah canim...
Şu hareketleri rutine bindirdikten sonra güzel sonuçlar almak kaçınılmaz diyorum benn.
Eve döndüm günlük bir misafirlik idi..

Bu arada spor yaparken hangi müzikleri dinliyorsunuz ? Yukleyip dinlerim ben de :) ben genelde remixler açıp dinliyorum gaza geliyorum :)

Canım ben müzik dinlemiyorum tv izleyerek yapıyorum.
Bazen haber bazen dizi hangisi denk gelirse artık.

Bende seni tebrik ederim canım 2 cm incelmişin iki gün aradan sonra bugün nihayet yapabildim
Teşekkür ederim canım insan somut bişeyler görünce çok mutlu oluyor.
Inanamadim varya kaç kere ölçtum bi aşağıdan bir yukarıdan ; )
Tabii kii yeterli değil ama oluyor evettt evettt oluyor diyorsun...
Ara versek de birakmayalim...
Dün duşa girdim kıyafetleri çıkarırken bile Sguat yaptım bi kaç tane..

geçmişe dönük yazıları tam okuyamadım ama şöyle bir göz attım da bunu özleyenler olmuş
artık 7/24 hizmetinizdeyim efem her türlü oklava sallanırrr

serapozcan3343 RAbbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin cnm

şimdi gelek asıl meseleyeee

netimde problem vardı ve saolsun yapmaya 2 haftasonra geldiler..
oğluşum rahatsızlandı hastanede falan yattık bir süre bebişim babasıyla kaldı arada emmeye hastaneye falan getirdi ben sütümü sağdım falan tam bir rezillik yaşadım

ama aklımın bir köşesinde hep sizler vardınızz inanın ki çok özledim sizlerii

bakıyorum da herkez düzenli yapmaya devam ediyor bunu gördüm ve kendimden utandım ben uzun süredir yapamıyorum çünkü bugunden itibaren tekrardan mari ablaya başlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…