Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

geçmişe dönük yazıları tam okuyamadım ama şöyle bir göz attım da :sinirli::sinirli: bunu özleyenler olmuş
artık 7/24 hizmetinizdeyim efem her türlü oklava sallanırrr:KK53::KK70::KK70:

serapozcan3343 serapozcan3343 RAbbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin cnm :KK200:
:nazar::nazar:

şimdi gelek asıl meseleyeee

netimde problem vardı ve saolsun yapmaya 2 haftasonra geldiler..:sinirli:
oğluşum rahatsızlandı hastanede falan yattık bir süre bebişim babasıyla kaldı arada emmeye hastaneye falan getirdi ben sütümü sağdım falan tam bir rezillik yaşadım:KK12:

ama aklımın bir köşesinde hep sizler vardınızz:KK200: inanın ki çok özledim sizlerii :KK60:

bakıyorum da herkez düzenli yapmaya devam ediyor bunu gördüm ve kendimden utandım:KK53::KK53: ben uzun süredir yapamıyorum çünkü:kızgın::kızgın: bugunden itibaren tekrardan mari ablaya başlıyorum..
Canım benim hoşgeldin tekrardan....
Şükür başka sıkıntın yokmuş...
Geçmiş olsun oğlun için umarım daha iyidir...

:KK36::KK36::KK36::KK36:

inşallah ulaştırır cnm.

nasıl gidiyor bakalım basenlerle savaşşş:KK53:

Amin inşallah canım.
İki gün önce yazdım canım hatta sana müjde vermek istedim.
2 cm azalmış :KK76::KK76:
Ama devammm daha çok yolum varrr.

Akşama görüşürüz ben çıkıyorum..
Tekrarrrrrr tekrarrrrrr hoşgeldin

Amin inşallah canım.
İki gün önce yazdım canım hatta sana müjde vermek istedim.
2 cm azalmış :KK76::KK76:
Ama devammm daha çok yolum varrr.

Akşama görüşürüz ben çıkıyorum..
Tekrarrrrrr tekrarrrrrr hoşgeldin

2 cm çok iyi bir sonuç çok sevindim..:KK68:

süperr bır sonuç bu :KK71: inşallah daha da gideceklerr :KK71::KK71:

tmmm cnm akşam görüsürüz :rolleyes::rolleyes:

nerede benım oklavammmmmmm :sinirli::sinirli::sinirli:
gozumuz profılınde kaldı ıkıde bı bakıyoduk valla merak ettık hergun yazan kız nıe bırden gıttı dıye..neysekı gerı dondun ya. bu arada cok gecmıs olsun..Rabbım bı daha gostermesın... haydı sımdı yenıden devam basenlere elveda :KK70: :spor::halay::spor::halay::KK9::KK9::hamarat:

Aslında Safir Taht Safir Taht lara yazmıştım netimde problem var diye söylememis galiba size :KK11::KK11:

Üzerine birde oğlusum hasta olunca giremedim tabiki siteye :KK43:

Egzersizlerimi de yapamadım 2 haftadır bu ay benden gram gitmez bu basenlerden :KK48:

Aslında Safir Taht Safir Taht lara yazmıştım netimde problem var diye söylememis galiba size :KK11::KK11:

Üzerine birde oğlusum hasta olunca giremedim tabiki siteye :KK43:

Egzersizlerimi de yapamadım 2 haftadır bu ay benden gram gitmez bu basenlerden :KK48:
biri söylemisti Lenaydı sanırım evet doğru ama bız de bı ıkı gunde hallolur sanmıstık:) ben de bugun yapıcam ınsallah..

Ne zamandır buraya bakmıyorum bir hamişimiz daha olmuş:KK9:
serapozcan3343 serapozcan3343 canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.testte çift çizgiyi görmek sonra hastanede sonucun çıkmasını beklemek çok heyecanlı :KK71: ilk hamileliğin mi merak ettiğin birşey varsa bana sorabilirsin benim 3 aylık oldu baya tecrübe kazandım :KK73:

Ahahahahh.:KK70: ay canimm ya
Senden cevap bekledim goremeyince kustum bende saliverdim onlari biri öbür tarafa biri öbür tarafa.:KK70: :KK70: :KK70:

Ne küsüyon olum bebe misin sen :KK11:

Salivermek yok Hazal bacı:duduk::duduk: aha sana kırmızı kart geç tek ayakta bekle 10 dk:KK70::KK70::KK70:

Yarından tezi yok hemen ölçülerini ekleyip katılıyorsun aramıza

Bu kez de kaytarirsan o basenlerin Gülazerin ki gibi olsun :KK70::KK70:

X