Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi
C cranial
Safir Taht Safir Taht 500 makas + 350 iç bacak + 140 sn plank + lean hips & outer thighs + 100 sopa çevirme
TanGO TanGO Hamiş :anneadayı: Günlük yürüyüŞ
Ni5AN Ni5AN
@rise_rainbow
@DisiAnka
rose7634 rose7634 fitnessblender 20 dk outer thigh+barre thigh outer+tracy's thin thigh+400 makas+450 iç bacak+mary winsör pilates +140 sn plank
chentiq chentiq
serapozcan3343 serapozcan3343 30 dk tempolu yürüyüş + 1 saat havuzda bacak haraketleri + 200 İp Atlama + plates topu ile 100 basen eritme hareketi ve çeşitli hareketler + 30 squats+100 iç bacak
Nefs Nefs 500 adet ip atladım + 150+150 makas +70 squats :KK76::KK76::KK76:
Yürüyüş yapamadım....

küçük pilates topu olabilir yoda yoksa yastık olur canım

Ben çocukların topunu kullanıyorum :KK48:

Önceleri sadece o hareketi yapıyordum , 3-4 günden beri 50 eklediğin video , 50 mari deki üst bacağı kendimize doğru çekip , alttaki bacağı kaldırıp indirdiğimiz hareketi bazende 50 yan daire yapıyorum . Üzerine artık 100-200 kaç yapabilirsem topla yapılanı yapıyorum .

Buldum canım bi tane paylaşayım hemen....
Amanin yaptım azcık daaa felaket yanıyoooo..
Göbek ve bacaklar için iç bacak için yana olan tekme daha iyi (casey ho 3,18 dk.daki hareket) en beğendiğim iç bacak çalışmalarını ekliyorum canım

canım iyi de bu daha çok dediğin gibi karın ve bacak için iç bacak için yeterli değil

Aşağıdaki videoda müthiş zor dış bacakda yani basen çalıştırıyor

canım iyi de bu daha çok dediğin gibi karın ve bacak için iç bacak için yeterli değil

Aşağıdaki videoda müthiş zor dış bacakda yani basen çalıştırıyor

Aynen canım başka bir tane vardı onu eklemeyi yapamamisim.
Sağol bakarım bunlara...

Herkese günaydın:KK200:
Eski arkadaşlar, yeni arkadaşlar herkese merhaba
Uzun zamandır buraya bildirim yapmıyorum özlemişim
Ölçüm gününü yarına almışsınız ben bugün ölçüm yaptım ölçülerimde bir değişiklik olmamış çok sevindim:KK9: sadece biraz göbüşüm çıktı o kadar
Hamiş olduğum için 1 aydır yürüyüş dışında bir şey yapmıyorum şuan amacım mümkün olduğunca ölçülerimi muhafaza edebilirmek.mutlaka kilo alıcam ama dengeli kilo almak istiyorum şimdilik iyi gidiyorum bakalım
Umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız:KK73:

Kızlar bi şey sorayım iç bacak için çember dışında başka bir şey kullanan var mı?
Dedimm bizim kk 'nın zeki hatunlarinda vardır çözüm....
ben kirlent kullanmistim. Bir de balon. Onun haricinde birkac havluyu icice sarip da kullanabilirsin.

Yarin yazmayi unuturum belki simdiden yazayim. 19 nisan olculerimle kiyasliyorum.

Kilo... 60.1 iken 59.7
Bel 74 iken 71
Gobek 86 iken 83
Kalca 100 iken 101
Basen 50 hala 50
Bacak 55 iken 56
Kol 27 iken 28

:KK51:

X