• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

kızarım ben benim adım cemil:sinirli::KK70::KK70:

beraber kurtulacağız canım basenlerden:KK71::KK71:

gelmek isteyen herkeze kapımız açık kuzum yeter kı kurtulalaım basenlerdenn:rapci::rapci::rapci:

İnşallah bebeğim inşallah...
Kizzz ben dün yarım yamalak yaptım yaaa hâlâ basenlerimin ön kısmı ağrıyor..
Hareket edemiyorum...:110::110:
Ayyy yapabilsem bayağı etkili belli.
Sen nasıl yapıyorsun maşallah diyeyimm:nazar::nazar::nazar:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi [/USER] 750 makas+ 500 iç bacak+ 50 fire hydrants+ 50 donkey kicks
C cranial
Safir Taht Safir Taht 500 makas + 30 fire hydrants + 30 donkey kicks + 100 sopa çevirme + mari winsor + lean hips & outer thighs + 300 iç bacak + 110 sn plank
TanGO TanGO Hamiş :anneadayı: Günlük yürüyüŞ
Ni5AN Ni5AN
@rise_rainbow
@DisiAnka
rose7634 rose7634 beyonce butt +300 fire hyrants+200 donkey kick+400 makas+450 iç bacak+300 köprü+legs thigt butt shaper
(mary helen 1.video)+110 sn plank
chentiq chentiq
serapozcan3343 serapozcan3343
Nefs Nefs 1 saat tempolu yürüdüm efenimmm..

evet yaptım basit bile geldi canım sen yeni olduğun için normaldir.1 haftadan sonra 5 gün sonra geçer merak etme canım.Bu topikte hep beraber eriteceğiz basenleri:spor::spor::spor:
:KK57: :KK57: :KK57: :KK57: Önce böyle harbiii ama şaşırıyorum....

Sonra seniii böyle böyle :KK9::KK9::KK9::KK9:alkisliyorum...

Sonra aman nazar değmesin diyee :nazar::nazar::nazar::nazar: boncuklarimi koyuyorum....

Sonra da seniii kiskandigimi ifade edeyimm:p:p:p
Güzel dileğin içinde sana teşekkür ediyorum:KK36::KK36::KK36:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 750 makas+ 500 iç bacak+ 50 fire hydrants+ 50 donkey kicks
C cranial 1 saat yürüyüş +300 basen+600 ic bacak+105 köprü + 35 lunge
Safir Taht Safir Taht 500 makas + 30 fire hydrants + 30 donkey kicks + 100 sopa çevirme + mari winsor + lean hips & outer thighs + 300 iç bacak + 110 sn plank
TanGO TanGO Hamiş :anneadayı: Günlük yürüyüŞ
Ni5AN Ni5AN
@rise_rainbow
@DisiAnka
rose7634 rose7634 beyonce butt +300 fire hyrants+200 donkey kick+400 makas+450 iç bacak+300 köprü+legs thigt butt shaper
(mary helen 1.video)+110 sn plank
chentiq chentiq
serapozcan3343 serapozcan3343
Nefs Nefs

İnşallah bebeğim inşallah...
Kizzz ben dün yarım yamalak yaptım yaaa hâlâ basenlerimin ön kısmı ağrıyor..
Hareket edemiyorum...:110::110:
Ayyy yapabilsem bayağı etkili belli.
Sen nasıl yapıyorsun maşallah diyeyimm:nazar::nazar::nazar:

Kız benim bile yere eğilirken nasıl ağrma oldu dün yapmadım mola verdim o hareketi ama bugün yapacagim yine :KK49::KK49:

Dediğin gibi baya bir etkisi var birakmayalim bu hareketi :halay::halay:

Yansın yağlar gitsin basenlerrr:halay::halay::halay:

Sonra aman nazar değmesin diyee :nazar::nazar::nazar::nazar: boncuklarimi koyuyorum....

Önce kıskanç olduğun için seni bi güzel :KK11:

Sonra kıskanma seninde olur diyorum :63:

En son olarakta ne ne tatlı birisin deyip sana sarılmak istiyorum :KK74::KK74:

Pazar da pazartesi de bana uyar kaptancigim.

Vücudu dinlendirmek gerektiğini okudukça bu ölçüm gününden sonra haftada 1 gün mola vermeyi düşünüyorum . Gerçi ağır spor yapmıyorum ama yine de iyi olur herhalde ne dersiniz kızlar .
Bahane mi arıyorum yoksa :KK45::KK70::KK70::KK70:
1 gun de olsa birakma. Bak ben halsizlikten bir gun amaan birakayim dedim. Bir baktim 2 gun olmus. Anlamiyorsun bile nasil oldugunu. Sayiyi azalt ama birakma...

Kizlarrrrrrrrr şöyle resim buldum...
Aslında kk ya yazmıştı bir arkadaş onun yazısını okurken onun blogu varmış orda buldumm.
Ama şimdi onu bulamıyorum...
Çok Etkileyici değil mi?
Bu resim aynı kadına aitmis....
Ama bakın kii yağlı ve kaslı hali Nasıl farklı...
Yazı da şundan bahsediliyor...
Kilo olarak rakam değil ölçü ele alınmalı sıkılaşmakdan bahsediliyor...
Alttaki yağ ve kas ölçüleri enteresan demiii. ..
Eki Görüntüle 1830117
evet bu resmi ben de gordum. Ben de de bar o yag kas fotosunun bir degisik versiyonu. Gercekten cok etkili. Ama yagi nasil kasa donustureceksin o da var. Beslenme porgrami da lazim. Sirf sporla olmuyor.

öncelikle çok teşekkürler :KK15:
Sonrada kıskanma seninde zamanla olur canımcım .:KK74::KK74::KK74:@Yagmurun_kizi 'na katılıyorum çok tatlısın:KK36::KK36::KK36:

Pazar da pazartesi de bana uyar kaptancigim.

1 gun de olsa birakma. Bak ben halsizlikten bir gun amaan birakayim dedim. Bir baktim 2 gun olmus. Anlamiyorsun bile nasil oldugunu. Sayiyi azalt ama birakma...

evet bu resmi ben de gordum. Ben de de bar o yag kas fotosunun bir degisik versiyonu. Gercekten cok etkili. Ama yagi nasil kasa donustureceksin o da var. Beslenme porgrami da lazim. Sirf sporla olmuyor.
Kızlar 1.gün dinlenme olması gerekiyor kaslar için şart .Kaslar dinlenince kendini onarıyor
Videodaki hareketler çok güzel squat ağırlıklı ,lunges,yana ve arkaya tekmeler var Ama xhitte en rebecca'nın miley cyrus leg videosu var oldukça güzel

Back
X