- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.581
Canım inşAllah sende olur. Ama ben onu da okudum 40 gün boyunca. İbu aşılamadan önce ve sonrasında da okudum inancım var Allah a şükür o şekilde böyle ümit edebiliyoruz her şeye rağmen zaten. Diyorum ya maddi ve manevi anlamda aklına gelebilecek her şeyi uyguladım canım ben. 18 aydır hiç boş geçmedim yani bir çok yöntem uyguladım işte bi hacamat bi bel çekme kaldı. Ama ben 40 gün boyunca suya okunacak diye biliyorum atan vermeden. Bal çörek otu tarçın kürü var eğer denemediysen onu dene o bende etkili oldu doktora gittim hatta kontrol etmek için şaşırmıştı yumurtalarım çok iyiydi ama tutmamıştı geneYa bize denk gelmez oyle ama insan hep umut ediyor ben adet oldugum halde yine merak ediyorum acaba test yaptirsam mi diye bazen doktor beta hcg ye gerek duymadi ultrasonla bakti hepsi catlamis yumurtalarin temizlenmis dedi sasirdi nasil tutmadigina. Bu arada eger inaniyorsan duaların gucune Meryem Suresi cok faydaliymis simdi kayinvalidem soyledi suya okuyup o sudan kari koca icilince ise yariyomus inanarak ve Allahtan isteyerek. 6 sene icinde ameliyat, asilama ve tupbebek tutmayan bir yakinlari yapmislar en sonunda bunu. Simdi 3 cocuklafi varmis boylarinca. Ben de yapicam bu duayi bu ay
Benim aşılamada da doktorum şaşırdı tutmamasına vakti gelmemiş demek daha