Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kizlar bende 2.aşilamami yaptirdim dün ilkinde kanama oldu ağrı olmadi tutmamişdı bundada kanama olmadi ama hafif kasık ağrısı var Rabbim hakkımızda hayırlısıñı versin en kısa zamanda kucağımız boş kalmasın yumalarımız şenlensin inşallah
Kasık ağrısı olmasi normal canim bende aşılama yaptım bu ay ilk gün çok çok az denecek kadar kanamam oldu doktorum normal dedi kasik ağrimda 4 gün kadar sürdü

Kasık ağrısı olmasi normal canim bende aşılama yaptım bu ay ilk gün çok çok az denecek kadar kanamam oldu doktorum normal dedi kasik ağrimda 4 gün kadar sürdü
Benim ilkinde hic olmadi dun biraz fazlaydı agri bugun hafif hayirlisi olsun hakkimizda

Asılamanın 2.gunu canım yatıs halindeyim 2 gundur ilkinde hic dinlenmemistim birazda ondanmi oldu diye kizdim hep kendime bunda dinliyorum bakalim nasip herşey

Asılamanın 2.gunu canım yatıs halindeyim 2 gundur ilkinde hic dinlenmemistim birazda ondanmi oldu diye kizdim hep kendime bunda dinliyorum bakalim nasip herşey
Aynen canim kısmet kendini suçlama ama önlemini de al tabi ki ilk günler sürekli uzan ama 4 5 gün sonra biraz daha rahat hareket edebilirsin zaten doktorlarda günlük yaşamına devam et diyor

Aynen canim kısmet kendini suçlama ama önlemini de al tabi ki ilk günler sürekli uzan ama 4 5 gün sonra biraz daha rahat hareket edebilirsin zaten doktorlarda günlük yaşamına devam et diyor
Aynen canım elimizden geleni yapıp takdir Rabbime kalmiş bizide mutlu eder insallah

Kizlar bide sormak istiyorum doktorunuz size aşılaman kaç gun sonra iliski ve banyoyu onerdi bana 2 dedide

X