- 13 Nisan 2020
- 531
- 190
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Yap canım inşallah sende cift çizgiyi görürsünPazar günü bende idrar testi yapayım bakalım senden güç aldım evaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap canım inşallah sende cift çizgiyi görürsünPazar günü bende idrar testi yapayım bakalım senden güç aldım evaa
Neden o test istendi canim ne testiydi istenen daha doğrusu2 gun sonra dedi canim banada asılaman hayırlı olsun canım
Haber ederim canim tabi ki inşallah yükselsin deAmin bizi haberdar et merak ederim bn sizi guzl hberlerle insallah
İnşallah tutar canim bol bol dinlen ilk günler ve bol su iç sen neden aşılama yaptırdın sorun kimde?
Eva hadi belirtilerini söyleNeden o test istendi canim ne testiydi istenen daha doğrusu
İnşallah canim agri yada kanaman varmı
Hayirlisi olsun canim o zaman geriye kalan beklemek sabretmek dua etmekAğrım da olmadı kanama da olmadı bende işlem de ilk olmasına rağmen rahat geçti canım
Amin canım az kalmış senin rabbim emeğimizin karşılığını verir inşalahBende de hiç kanama olmadı yaptırdığımda kişiden kişiye fark ediyor bel agrım vardı gögüs agrısı fazlaydı ama bugun 10.gün ve bel agrısı yok gögüs agrılarımda geçiyor gibi eskisi giibi degil en azından sadece bugun sabah ilk lavaboya gittigimde cok ama çok fazla akıntım oldu onun haricinde dünden beri de üşüme var sebepsiz bi sekilde bendekiler bunlar kızlar hepimize oldu sevincini yaşatsın rabbim ❤
İnşallah canım buraya girip yyazan herkese rabbim aratmadan en kısa zamanda versinAmin canım az kalmış senin rabbim emeğimizin karşılığını verir inşalah
Amin inşallahİnşallah canım buraya girip yyazan herkese rabbim aratmadan en kısa zamanda versin
Kasık ağrın felan var mı neler hissediyorsunİnşallah canım evet biraz erken davrandım ama yükselmeye devam eder inşallah hayırlısı olsun Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin
Aynen canım bende pco eşimde ileri hızlı sorunu var bize de önce 2 kere klomen tedavisi verdi eşime de reprodo diye bir takviye edici gıda verdi ama klomenle olmayınca aşılama dediBende pko var eşimde de ileri hareket sorunu var ilk aşılama önerdi doktor ondan yaptırdık hepimiz için hayıtlı olur inşallah canım
Belirtim çok yok aslında canim 3 gün önce falan kasiktan rahme doğru bir damar çekmesi gibi bir rahatsiz edici bisey hissettim ayni gün hafif bir mide rahatsızlığı hissettim ama soğuk almışımdır diye düşündüm çokta takmadım daha sonrasında ilk uyandığımda ayni rahatsizligi hissetmeye başladım 2 gündür yani ama yemek yiyince geçiyor ve kahvaltıyı ben normalde evdeysem uyandıktan 3 4 saat sonra bile yaparım beni rahatsiz etmez ama son 2 gündür açlıktan ölecekmişim gibi bir hisle uyanıyorum arada bir kasikta batma hissi oluyor bide derin nefes alınca rahmin orda sanki küçük bir iğne varmışta o batiyormus gibi bir his oluyor hangisi hamilelikte bağlantılı hangisi psikolojik bilmiyorum ama bu şekilde inşallah cumaya kadar yukselirde bende rahat rahat sevincimi yasabilirimEva hadi belirtilerini söyle
Canım ben her sabah 1 bardak süt yarim avokado ve 1 haşlanmış yumurta mutlaka yedim öğlen kefir ictim ekmek olarakta tam tahıllı buğday ekmeği yedim beyaz ekmek yemedim ayrıca bol bol meyve ve yeşillik tüketmeye calsitim en çokta roka ve semizotuBide nasil beslendiniz kizlar biraz anlatirmisiniz