Arkadaşlar aranizda champix'le siğara birakanlar bi bakabilirmi

_ayln_

ÖMRÜMM
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
632
490
53
Arkadaşlar 17 yillık siğara içicisim daha once denemelerim oldu birakmak adina en son geçen sene zybanla 2 ay biraktim şimdi tekrar champixle bırakmayı deniyorum bugün 2 günüm aranizda daha once champixle birakanlar varsa bilgi verebilirmi.

Canım hayırlı olsun konun. Ben kullanmadım ama sana bu yolda her zaman destek olmaya hazırım. İnşallah bu sefer başaracaksın. İnanıyorum sen de kendine inan aylincim. Biliyorsun buraya uğrayan az oluyor. Umarım kullanan birileri gelip anlatırlar ama herkese farklı etki yaptığını biliyorum. Çünkü daha önce açılan konuları okumuştum.

Çok çok teşekkür ettim BinbirRenk bu defa kararlıyim inş birakıcam senin desteğin yeterde artar bile canim arkadaşım iyiki varsin.

Ne demek canım sen yeter ki bırak her gün gelirim. Sen az mı destek oldun şimdi sıra bende Sen de iyi ki varsın ve başaracaksın. Kararlı olman zaten yarı yarıya başarıdır ve devammmm

Ne demek canım sen yeter ki bırak her gün gelirim. Sen az mı destek oldun şimdi sıra bende Sen de iyi ki varsın ve başaracaksın. Kararlı olman zaten yarı yarıya başarıdır ve devammmm
Bu defa kazanicam bu savaşı soz veriyorum canim geçen senle beraber devam edip pes etmeseydim şimdi bende 1. yilımi kutluyor olacaktım

Bu defa kazanicam bu savaşı soz veriyorum canim geçen senle beraber devam edip pes etmeseydim şimdi bende 1. yilımi kutluyor olacaktım

Olsun aylincim zararın neresinden dönsen kardır. Artık kısmet bu zamanmış. Kendini hazır hissettiğin zaman en iyi zamandır.

Ben 5 sene önce kullandım canım ve bıraktım 8 ay daha sonra arkadasımın vefatından dolayı çok üzülmüştüm yeniden başladım ama çok faydalı bi ilaç tiksiniyorsun bi hafta sonra sigaradan. Birde ben 1 paket içerdim o zamanlarda inşallah sende faydasını görürsün arkadasım.

gulcan3434 ilk oncelikle teşekkürler desteğin için oğrenmek istediğim ilaç ne kadar sürede eetki ediyor bugün 2 gün bitiyor ama heran gibi bi etki yada yan etki yok

Bu arada arkadaşina üzüldüm Allah Rahmet eylesin

gulcan3434 ilk oncelikle teşekkürler desteğin için oğrenmek istediğim ilaç ne kadar sürede eetki ediyor bugün 2 gün bitiyor ama heran gibi bi etki yada yan etki yok
Bende hemen etki etti midemi bulandırdı çok kısa sürede bırakırsın cnm

Lütfen sigara bırakmak için piyasada bulunan ilaçları doktor önermedikçe kullanmayınız.

Bu gibi ilaçların bulantı, psikolojiyi etkileme, kabus görme, uyku bozukluğu, mide sorunları gibi yan etkileri olduğu söylenmektedir.

Sağlık Bakanlığımızın "Akılcı İlaç Kullanımı" projesini desteklediğimizden, mümkün olduğunca ilaç isimleri verilmemesini önemle arz ediyoruz.

İş yerinde bir arkadaşım var bırak sigarayı içmeyi resmen sigarayı yerdi hatta kendi sarar öyle içerdi çok ağırdı sigarası..
champix kullanmaya başladı ve bıraktı şuanda 3 aydır içmiyor ama champix ağır bir ilaç ilk başlarda çok kötü rüyalar falan görüyormuşsun. haberin olsun dene istersen

Vaybe bu konuyu açtiğımda ne kadar tedirgin endişeliydim acaba birakabilecekmiyim diye birakmişımda 6. aya girmişim bile siğarasız ALLAH birakmak isteyen herkesın yardimcisı olsun ..

Vay beaa benım de 4. Ay bıttı aralık sonunda hırakmıstım yılbası gırmeden hatta yarın galıba 28 dıye aklımda kaldı yanlıs degılse gun olarak 5. Aya baslangıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…