- 20 Aralık 2015
- 632
- 490
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok teşekkür ettim BinbirRenk bu defa kararlıyim inş birakıcam senin desteğin yeterde artar bile canim arkadaşım iyiki varsin.Canım hayırlı olsun konun. Ben kullanmadım ama sana bu yolda her zaman destek olmaya hazırım. İnşallah bu sefer başaracaksın. İnanıyorum sen de kendine inan aylincim. Biliyorsun buraya uğrayan az oluyor. Umarım kullanan birileri gelip anlatırlar ama herkese farklı etki yaptığını biliyorum. Çünkü daha önce açılan konuları okumuştum.
Bu defa kazanicam bu savaşı soz veriyorum canim geçen senle beraber devam edip pes etmeseydim şimdi bende 1. yilımi kutluyor olacaktımNe demek canım sen yeter ki bırak her gün gelirim. Sen az mı destek oldun şimdi sıra bende Sen de iyi ki varsın ve başaracaksın. Kararlı olman zaten yarı yarıya başarıdır ve devammmm
Bu defa kazanicam bu savaşı soz veriyorum canim geçen senle beraber devam edip pes etmeseydim şimdi bende 1. yilımi kutluyor olacaktım
Ben 5 sene önce kullandım canım ve bıraktım 8 ay daha sonra arkadasımın vefatından dolayı çok üzülmüştüm yeniden başladım ama çok faydalı bi ilaç tiksiniyorsun bi hafta sonra sigaradan. Birde ben 1 paket içerdim o zamanlarda inşallah sende faydasını görürsün arkadasım.Arkadaşlar 17 yillık siğara içicisim daha once denemelerim oldu birakmak adina en son geçen sene zybanla 2 ay biraktim şimdi tekrar champixle bırakmayı deniyorum bugün 2 günüm aranizda daha once champixle birakanlar varsa bilgi verebilirmi.
Bu arada arkadaşina üzüldüm Allah Rahmet eylesinBen 5 sene önce kullandım canım ve bıraktım 8 ay daha sonra arkadasımın vefatından dolayı çok üzülmüştüm yeniden başladım ama çok faydalı bi ilaç tiksiniyorsun bi hafta sonra sigaradan. Birde ben 1 paket içerdim o zamanlarda inşallah sende faydasını görürsün arkadasım.
Bende hemen etki etti midemi bulandırdı çok kısa sürede bırakırsın cnmgulcan3434 ilk oncelikle teşekkürler desteğin için oğrenmek istediğim ilaç ne kadar sürede eetki ediyor bugün 2 gün bitiyor ama heran gibi bi etki yada yan etki yok
inş canim Allah birakmak isteyen herkesin yardimcisi olsunBende hemen etki etti midemi bulandırdı çok kısa sürede bırakırsın cnm
Çok şükür 4 ay oldu birakaliNe yaptın bırakabildin mi?
Çok şükür 4 ay oldu birakali