- 6 Kasım 2016
- 43
- 4
- 32
- Konu Sahibi minikmantar
bencede olması gereken ama işbirligi yapar mı bilmiyormBence kizla bir olup beraber ders verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede olması gereken ama işbirligi yapar mı bilmiyormBence kizla bir olup beraber ders verin
öyle demeyin nefes almayı unutacak kadar sevdiğim zaman dilimlerini biliyorum yalan iştePlan mlan düşünebilcek kadar sakin kalabildigine göre sen de pek sevmiyorsun bence. Telefonlarına cikma. Bisey derse bile "senin gibi ben de ikinci alternatifime yönelmeyi tercih ettim" de gec.
aslında dahasıda var anlatılmayan dile gelmeyen mutsuz bir evliliğin ardndan yaşamış olduğum yıkımı bu adamla aşmaya çalışmıştım ben ve nedir nicedir dürüst oldukça ben bana yalan söylediğini anladım fakat dile getirmeyeince birşey kanıtlayamadım. çünkü o adamın hakkında onu sevdiğim dışında pek de birşey bilmiyordum hakkında şuan ben de kendime yanıyorum. nasıl böyle bir hata yapıyorum diye yada nasıl böyle bir hata yaptım diye. çünkü ben bu kadar aptal bir insan değildim. şuan hatamı biliyorum. anlıyorum. fakat benim açımdan birşey ifade etmiyor. bu yüzden kendi derdime yanıyorum fakat bunu dile getireceğim kimse olmadığı için bburaya yazdım. net bir şekilde yardım edecek kimse yok sanki.Boyle yazmayin lutfen ama ya.
" kiz bilemediginden ve oylede gormek istediginden ne diycegini bilemiyorken ne...".
Gozlerim sasi oldu.
Bilmiyorum gormek istemiyorum, ne diycegimi bilmiyorum dyin.
Hele ilk paragrafta bi cumle var, cumlemi romanin baslama ve bitis cizgisimi bilemedim.
Su cumle.
en son tartışmamızda birbirimizi sosyal medya daki uygulamalardna silmiştik ben eklemeye yanaşmadım kendide eklemedi beni
kabul etmez eklesem bile hala sana kızgınım sinirliyim modunda çünküEkleyin ekleyin iyi davranin dedigimi yapin şansiniz varken. Ben simdi olsa yemek yapip icine şap atip gotururdum kapisina kadar
ekmeğiine bal çaldığım için şanslı bu anlamdakabul etmez eklesem bile hala sana kızgınım sinirliyim modunda çünkü
bende aynı şeyi istiyorm ama aynı soğukkanlılıkla kabul edecek mi bu durumu ondan şüpheliyim ters tepki almak ve bunu bir ömür nüksetmesi var sonuç itibari ile aynı iş sektörlerindeyizBence kizla is birligi yapmaliisin kiza seninle birlikte oldugunu soyle hem senden yesin darbeyi hem kizdan.
ben onunla zaten bir araya gelmem. dün rezil utanmadan bana msj atıyor bir de sinirlendim ama yine de sustum yani. arkadaşımdan öğreniyorum hastayım evde yatıyorum dediğinde şehirdışında fellik fellik gezdiğini.ben bir daha onunla tek kelime konuşmadan iletişimi keserdim. yüzyüze dahi gelmezdim. neyi ben ona anlatıcam, zaten yaptığı ortada, suratına tenezzül etmem ki.
ama ortak tanıdık kim varsa, ne kadar rezil bir adam olduğunu da anlatırdım.
eğer bunu yaparsam aldatmanın kötü birşey olduğunu öğretemem. ve artık yeter diyeceğim yani aldatmak kadar aşağılık birşey yok.hayatından sessizce çıkıp git. hiçbir şey konuşma. sürekli soru işareti kalsın onda. "ne oldu da bir daha görüşmedik?" desin ama sana diyemesin. konuşacak şerefe sahip değil demişsin, umrunda bile olmayacak zaten. ama konuşmazsan merak edecek. sen yine de ağzını açmamalısın.
telefonu cebinden çıkartmaz çıkarttığında da ters çevirir ise karşılığında da gizli bilgiler var derse mesleği gereği de inanmak zorunda kalıyorsun sonuç itibari ileSize olan ilgisi nasildi cok aşık rolumu yapip hissettirdimi yani yoksa agirdan mi gidiyordu oylesine
bana göre de makul olan bu been gidip hesap sormak istemiyorum buna gerek bile benim açımdan asıl aldatılan başrol değilim neticede habersiz bir figüran yıldız tilbenin de söylediği gibi rolünü beceremeyen. hesabı kız arkadaşına vermesi lazımŞu aşamada yapacağın tek mantıklı şey, kız ile görüşmek olur sanırım. Resimlerinizi, birkaç mesajınızı paylaşıp, onun için neler yaptığınızı anlatın; Benim için her halükarda bitti bu ilişki ama ikimizi birden idare etmesi ağrıma dokundu, seni de haberdar etmem lazımdı dersiniz.
İkiniz aynı anda terk etseniz bu yeterli bir ders olur onun bence. Daha fazla uğraştığına değmez ve hala onu çok umursuyormuşsun gibi görünür.
ya şerefsizin nasıl biri olduğunu da anlamadım ben şehir dışında bana ait olan evde 2 kız arkadaşımla kalıyordum sırayla onlardan uzaklaştırmaya çalışmalar filan allahtan ki kabul etmedim. evin anahtarını yana yakıla istemeler. başına birşey gelse koşar yetişirim demeler. çok çok yazık. megersem bayram geliyor ev boş mantığındaymış haspam. birde benim evimde benim yatağımda terbiyesiz aşağılık.Ekleyin ekleyin iyi davranin dedigimi yapin şansiniz varken. Ben simdi olsa yemek yapip icine şap atip gotururdum kapisina kadar
aynı şeyi düşünüyorum bende ikimizi görsün ben izahatimi yaptım özrümü diledim bence büyük bir özrü de sen dile aldattığın kızdan yazık sana çok yazık diyip çekip gitmek istiyorumbence kizla bulusma ayarla ortak arkadaslarin araciligiyla.. kahve icmeye cagirsinlar sende git.. orda butun herseyi dok ortaya.. hatta gitmeden once de guzel mesajlar at sevgi sozcukleri soyle ki cevap verince aninda ispatin olur..
ondan sonrada birlikte bulusma ayarlayin.. hatta yapabilirseniz sirketteki arkadaslarinida cagirin.. ikinizi birlikte gormek yeter ona..
aynı şeyi düşünüyorum bende ikimizi görsün ben izahatimi yaptım özrümü diledim bence büyük bir özrü de sen dile aldattığın kızdan yazık sana çok yazık diyip çekip gitmek istiyorum
öyle yapıyorum şuan dahatta ben yerinde olsam.. onu rezil edene kadar cok iyi davranirdim.. safi oynardim..
ki iskillenmesin...