ARKADAŞLAR ALDATILDIM VE ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Igrenc insan ya.Bende aldatildim ama oyle 1 kisiyle falan degil sen yine iyisin.1.5 yillikti benim iliskim o zaman.telefonunu hep saklardi bi gun seytan durtunce kurcaladim ogrendim bir cok kizla igrenc muhabbetlerini gorunce.tabi birde 2 ay once falan baslamis bi iliskisi varmis biz 1.5 yillikkken soguk davranip kendi ayrilinca hemen iliski yapti yakin bi arkadasi soylemisti dayanamayip daha once basladigini bu iliskinin. sen nasil anlamadin dersen kiz kendi memleketindenmis yani anca telefonda falan yakalarsam gorebilcegim bir sey. her neyse cok guzel bi intikam aldim almasina ama o benden daha guzel bisey aldi ahimi aldi :KK16:yillardir mutlu olamadiginin haberlerini aliyorum ilk zamanlar ofkem cok buyuktu oldurmeyi bile dusundum inan ama zamanla sogudum ona karsi nefretimi bile cok gordum Allah a havale ettim o ne yapacagini iyi bilir.
işte tüm mesele de bu kızın haberi yok. direk çocukla konuşsam tedbir alacaktır. bana takıntılı diye iftira da atar. kızla direk konuşsam çocuga soracaktır. kızla samimiyetim yok sadece arada 1 erkek 1 tane de kız var tanıdığım . bu olay da haklı olduğumuz aşikar ve senelerce yüz yüze bakacağız da zaten bu konuda her defasında gözünün önünden gitmesin içi yansın istiyorum. öyle acılar da yaşattı ki o geçen süre zarfında bana kafayı yemek üzereydim ben.

Çoook iyi anlıyorum sizi. Benim eski uyusturucu bagimlisi kopek sapik sevgilim de boyleydi. Ben cok supheleniyordum aldattigindan. Sosyal medya hesaplarinda full kizlar vardi benle hic fotograf atmazdi. Gittim usenmedim tum fotograflarinin altina benim sevgilim, benim askim,kalbimin sahibi o bu vic vic kalpli kalpli yazilar attim. Ee haliyle inkar edemedi. 4.5 aydir birlikteydik 3 yillik sevgilisi varmis. Kiz bana mesaj atti biz 3 yildir birlikteyiz diye fotograflarini atti. Bende fotograflarimizi konusmalarimizi attim haliyle ikimizi de inkar edemedi kopek. Siz ayni ortamdaysaniz kizla gizlice konusun bilmezden gelip foyasini meydana cikarin bence. Kizla anlasip cocugu ayni yere bulusmaya cagirin gorun o yuz ifadesini. Ah simdi olacak neler yapmistim neler... O anki sinirle sayfa sayfa kufurler yazip kendini onemli hissettirecegime sinsi sinsi ilerlerdim simdi olsa

Çoook iyi anlıyorum sizi. Benim eski uyusturucu bagimlisi kopek sapik sevgilim de boyleydi. Ben cok supheleniyordum aldattigindan. Sosyal medya hesaplarinda full kizlar vardi benle hic fotograf atmazdi. Gittim usenmedim tum fotograflarinin altina benim sevgilim, benim askim,kalbimin sahibi o bu vic vic kalpli kalpli yazilar attim. Ee haliyle inkar edemedi. 4.5 aydir birlikteydik 3 yillik sevgilisi varmis. Kiz bana mesaj atti biz 3 yildir birlikteyiz diye fotograflarini atti. Bende fotograflarimizi konusmalarimizi attim haliyle ikimizi de inkar edemedi kopek. Siz ayni ortamdaysaniz kizla gizlice konusun bilmezden gelip foyasini meydana cikarin bence. Kizla anlasip cocugu ayni yere bulusmaya cagirin gorun o yuz ifadesini. Ah simdi olacak neler yapmistim neler... O anki sinirle sayfa sayfa kufurler yazip kendini onemli hissettirecegime sinsi sinsi ilerlerdim simdi olsa
o sinsiliği yapmayı bende istiyourm aslında ama kızın da incineceği kaldıki kızla aynı ortamda arkadaşlarını ziyarete geldiği zaman görüşüyoruz ne diyeceğim senin erkek arkadaşının adı ne mi yoksa böyle böyle bir durum var aslında yeni öğrendim ben mi ?

ona nasıl bir ders verdin peki bu çok ukala biri ve aşağılık yani. duyduklarımdan sonra kanım akmazdı inan ve şuan nefret bile edemiyorum tek istediğim şey hatasının bedelini yıllarca her kaşılaşmamızda gözünün önüne getirsin. Ve bay mükemmel olmaktansa ezilsin istiyorum.

Aylar sonra bana donmek istediginde reddetmedim sessizce planladigim intikami oynamaya basladim gorusene kadar ona cok iyi davrandim bulustugumuz gunde yol boyunca hep guldum hicbir sey olmamis cok ozlemis gibi gosterdim kendimi ama icim intikam atesiyle yaniyordu.Sessiz sakin bi parka gittik. surekli cok pisman oldugunu ozledigini vs soyluyordu bende bi anda patladim hesap sormaya basladim vurdum kirdim icimde ne varsa doktum saydim sovdum ama aslinda oyunun bi parcasiydi hem merakim gitsin hemde inandirici olsun dedim.yeterince hirpaladiktan sonra dayanamiyorum ama affettim dedim inandi. donus yolunda yine her sey guzeldi cok mutluydu yine kendini vazgecilmez falan saniyordu.yol boyunca herkese arayip baristigmizi soyledi aptal:halay:neyse duraga geldik ben tam inicem 'simdi ben iniyorum bi daha beni ne ariyosun ne de adimi aniyorsun defol git simdi deyip kapiyi carpip indim ama o surati gormen lazim mal mal gulerken neye ugradigini sasirmisti.o gece en yakin arkadasinin evinde ziril ziril aglayip icmis.baristik diye haber verdiklerine sonra ne dedi bilmiyorum ailesine bile soylemisti:oops:en garip olanida arabadan indikten yarim saat sonra gururuna yediremeyip zaten hic sevmedim ki bosta kaldigim icin yazmistim diye mesaj atti.Anliycagin yuzsuz bunlar.Neyse uzun oldu:110:

Aylar sonra bana donmek istediginde reddetmedim sessizce planladigim intikami oynamaya basladim gorusene kadar ona cok iyi davrandim bulustugumuz gunde yol boyunca hep guldum hicbir sey olmamis cok ozlemis gibi gosterdim kendimi ama icim intikam atesiyle yaniyordu.Sessiz sakin bi parka gittik. surekli cok pisman oldugunu ozledigini vs soyluyordu bende bi anda patladim hesap sormaya basladim vurdum kirdim icimde ne varsa doktum saydim sovdum ama aslinda oyunun bi parcasiydi hem merakim gitsin hemde inandirici olsun dedim.yeterince hirpaladiktan sonra dayanamiyorum ama affettim dedim inandi. donus yolunda yine her sey guzeldi cok mutluydu yine kendini vazgecilmez falan saniyordu.yol boyunca herkese arayip baristigmizi soyledi aptal:halay:neyse duraga geldik ben tam inicem 'simdi ben iniyorum bi daha beni ne ariyosun ne de adimi aniyorsun defol git simdi deyip kapiyi carpip indim ama o surati gormen lazim mal mal gulerken neye ugradigini sasirmisti.o gece en yakin arkadasinin evinde ziril ziril aglayip icmis.baristik diye haber verdiklerine sonra ne dedi bilmiyorum ailesine bile soylemisti:oops:en garip olanida arabadan indikten yarim saat sonra gururuna yediremeyip zaten hic sevmedim ki bosta kaldigim icin yazmistim diye mesaj atti.Anliycagin yuzsuz bunlar.Neyse uzun oldu:110:
tamam tatlım iyi hoşda bizim durumumuzda bunun cevresinden kimsenin haberi yok baksana 10 yıllık arkadaşından bahsediyoruz onun dahi haberi yok. böyle bir intikam benim işime gelmeyecektir emin ol. kendini çok yüksekten gören ve övme meraklısı bir insan olduğu için bu olayın nüksetmesi onu derinden yaralayacaktır. çevreye karşı çizdiği imajın altındaki şerefsızlık perdesini aralamak istiyorum ben açık bir şekilde. ve bu ezikliği içinden hiçbir zaman atamasın istiyorum

o sinsiliği yapmayı bende istiyourm aslında ama kızın da incineceği kaldıki kızla aynı ortamda arkadaşlarını ziyarete geldiği zaman görüşüyoruz ne diyeceğim senin erkek arkadaşının adı ne mi yoksa böyle böyle bir durum var aslında yeni öğrendim ben mi ?

Demezsiniz kiz cok uzulecek. Daha kimlerle aldatacak o kizi da kim bilir. Dedigim gibi sosyal medyadan dokturun kiz kendi gorsun

tamam tatlım iyi hoşda bizim durumumuzda bunun cevresinden kimsenin haberi yok baksana 10 yıllık arkadaşından bahsediyoruz onun dahi haberi yok. böyle bir intikam benim işime gelmeyecektir emin ol. kendini çok yüksekten gören ve övme meraklısı bir insan olduğu için bu olayın nüksetmesi onu derinden yaralayacaktır. çevreye karşı çizdiği imajın altındaki şerefsızlık perdesini aralamak istiyorum ben açık bir şekilde. ve bu ezikliği içinden hiçbir zaman atamasın istiyorum

Birlikte cekindiginiz fotolari mesajlasmalarinizi belgeleyin. Onun ve sevgilisinin oldugu bir ortamda atin onlerine gorsun herkes baska turlu kimseye bir sey kanitlayamazsiniz

Birlikte cekindiginiz fotolari mesajlasmalarinizi belgeleyin. Onun ve sevgilisinin oldugu bir ortamda atin onlerine gorsun herkes baska turlu kimseye bir sey kanitlayamazsiniz
birlikte resmimiz yok malesef resim çekmeyi sevmiyorum diyordu her seferinde ama tüm whatsap konuşmalarımız ve çocukluk resimlerine kadar mevcut bende artı övüne övüne attığı hediyelerim de dahil olmak üzere

Ikinizimi idare etmis 7 8 ay boyu ay inanmiyrm igrenc bi durum yuh artik hicmi supelenmedn ne bliyim oynatmis resmen sizi :oha:

Tamam 2 secenek var kizi az cok biliyosun sanirsam eger aklini kullanip seninle is birligi yapabilcek biriyse durumu anlat ona o mesajlari goster anlaşin ve beraber rezil edin.Ama oyle biri degilse sen o mesajlasmalari fotograflari al herkesin icinde at onlerine icinden gelen her seyi soyle ama yaninda bi arkadasin olsun mutlaka

Plan mlan düşünebilcek kadar sakin kalabildigine göre sen de pek sevmiyorsun bence. Telefonlarına cikma. Bisey derse bile "senin gibi ben de ikinci alternatifime yönelmeyi tercih ettim" de gec.

Boyle yazmayin lutfen ama ya.
" kiz bilemediginden ve oylede gormek istediginden ne diycegini bilemiyorken ne...".
Gozlerim sasi oldu.
Bilmiyorum gormek istemiyorum, ne diycegimi bilmiyorum dyin.

Hele ilk paragrafta bi cumle var, cumlemi romanin baslama ve bitis cizgisimi bilemedim.
Su cumle.
sonraki süre zarfında da beyefendi kimsenin bu güne kadar özel hayatındaki flörtlerinin ailesinin de dahil olmak üzere kimsenin gözü önünde yaşamadığını başkalarına yansıtmadan görüşmelerimizin devam etmesi gerektiğini başkaları tarafından yorum almak istemediğini söyledi ki benim çevremdekilerin bildiğini bilmesine rağmen hatta onlarda bir araya da gelmesine rağmen, Ofiste samimi olmadığım birlekte çalışan bir arkadaşımın yakın arkadaşı olduğu için başlarda bunu kabul etmek istememiştim zaten.

hayatından sessizce çıkıp git. hiçbir şey konuşma. sürekli soru işareti kalsın onda. "ne oldu da bir daha görüşmedik?" desin ama sana diyemesin. konuşacak şerefe sahip değil demişsin, umrunda bile olmayacak zaten. ama konuşmazsan merak edecek. sen yine de ağzını açmamalısın.

Tamam 2 secenek var kizi az cok biliyosun sanirsam eger aklini kullanip seninle is birligi yapabilcek biriyse durumu anlat ona o mesajlari goster anlaşin ve beraber rezil edin.Ama oyle biri degilse sen o mesajlasmalari fotograflari al herkesin icinde at onlerine icinden gelen her seyi soyle ama yaninda bi arkadasin olsun mutlaka
Ben hep durust oldum bak beni aldativaksan bile durust ol dile getir git gelme yada git kiyasla diyeyim ama ben yakalamayayim dedim yakalarsam fena olur yalandan hoslanmam. Malesef arkadas kavrami yok bende herkes cikari olcusunde yanimdadjr her zman

X