- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 39
dua listemiz cogalmış ne güzel inşallah hamile listemizde böyle hızla cogalır:Saruboceq:
hamile listesinin de en kisa zamanda boyle cogalmasi dilegiyle kizlar, Rabbim dualarimizi duysun Insallah. kulun kula duasina cok inaniyorum ben.
dua listemiz cogalmış ne güzel inşallah hamile listemizde böyle hızla cogalır:Saruboceq:
hamile listesinin de en kisa zamanda boyle cogalmasi dilegiyle kizlar, Rabbim dualarimizi duysun Insallah. kulun kula duasina cok inaniyorum ben.
Kızlar ne güzel bi dua listesi yaa benide ekleyin olmazmı günüm geçti bugün kan testi yaptırdım sonuç pazartesi belli olacak çok heyecanlıyım..
cok guzel olmus canim benide ekle olurmu kaydirigubbakcemile5
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme salli ala seyyidine ve nebine muhammed
Bizlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasib eyle ya rabbi, ya halik celle celelühü
*ANGELSKY
*BERAY
*DALİA-13 EKİM
*EYLÜL01
*GÜLÜM12-23 EYLÜL-SONUCUNU BEKLİYORUZ
*GÜNDOĞMADAN
*KARDE-29 EYLÜL
*KOCABEBE
*.MAVİİ.-25 EYLÜL-SONUCUNU BEKLİYORUZ
*NURTOPU-10 EKİM
*RUFEYDA SERRA-24 EYLÜL-SONUCUNU BEKLİYORUZ
*SEMAMEHMET-SONUCUNU BEKLİYORUZ
*TIRTILKURABİYE(İDİL)
*UHDE-7 EKİM
*ZEUGMA27
NURTOPUCUGUM SANA ZORLUK OLMASIN DIYE BEN EKLEDIM KENDIMI UMARIM SAKINCASI YOKTUR
COK GÜZEL DÜŞÜNMÜSSÜN UMARIM DAİMİ OLUR BU DUALAR VE HEPIMIZ HAMIS OLURUZ DAHA SONRADA BEBİŞLERIMIZ ICIN EDERIZ
BENDE SENIN GIBI KAGIDA YAZCAM TEK TEK ISIM SÖYLEYIP DUA ETCEM ALLAHIM KABUL EDER UMARIM:Saruboceq:
Bismillahirrahmanirrahim
Bizlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasib eyle ya rabbi, ya halik celle celelühü
(Uzatılarak okunması gereken heceleri kırmızı, peltek okunması gereken yeri mavi yazdım)(Listeye dahil olan arkadaşlarımızdan eğer isterlerse günde 11 kez okumalarını rica ediyorum):
Hünelike dea zekeriyye rabbeh
Gale rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeh
İnneke semiddüa
Anlamı:İşte o sırada Zekeriyya Rabbine niyaz edip "Ya Rabbi" dedi, "ana Senin tarafından tertemiz, hayırlı zürriyet ihsan eyle! Şüphesiz ki Sen duaları işitip icabet edersin!"
*ANGELSKY
*BERAY
*DALİA-13 EKİM
*ESMA02-28 EYÜL
*EYLÜL01
*GÜLÜM12-23 EYLÜL-SONUCUNU BEKLİYORUZ
*GÜNDOĞMADAN
*KARDE-29 EYLÜL
*KOCABEBE
*.MAVİİ.-25 EYLÜL-SONUCUNU BEKLİYORUZ
*NURTOPU-10 EKİM
*RİCHBERRY-9EKİM