Arkadaşıma DUA....

tam benlik bir topik bende tam tefriciye için yardım isteyecektim....aymes benide al listeye canım ama ekim 15 den önce akuyalım banada çünkü korunmayaı bırakacağım....bende okumak istiyorum şuan 500 alabilirim...tamamsa bana yaz ona göre cumaya kadar okuyayım arkadaşım....

canım listeyi ben yapmıyorum arkadaşlar gelince ekliycektir mutlaka senide çok seviniriz sende okursan ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi olur

tam benlik bir topik bende tam tefriciye için yardım isteyecektim....aymes benide al listeye canım ama ekim 15 den önce akuyalım banada çünkü korunmayaı bırakacağım....bende okumak istiyorum şuan 500 alabilirim...tamamsa bana yaz ona göre cumaya kadar okuyayım arkadaşım....

canım seni öne almamız için 2 sıradaki arkadaşa danışmam lazım sırayla gidiyoruz çünkü
eger SALAVATI tefriciyeden 500 alıyorsan ekliyorum listeye seni sen okumaya başla canım..:Saruboceq:

canım seni öne almamız için 2 sıradaki arkadaşa danışmam lazım sırayla gidiyoruz çünkü
eger SALAVATI tefriciyeden 500 alıyorsan ekliyorum listeye seni sen okumaya başla canım..:Saruboceq:

tamam canım danışırsan sevinirim acil çünkü dururum okumadan korunmayı bırakmak istemiyorum sen 300 yaz şimdilik....okuyunca yine alırım az kalmış 500 yetişmeye bilir....sağol arkadaşım....

selvin için , 4444

selvin : 700 aldı ( okudu bitti )

özlem80 : 250 aldı

seçkin : 500 aldı

sessiz 06 :500 aldı

gülsenim : 300 aldı

ayse.20: 500 aldım

sweet33 :500 aldım

mekselina86: 100 (okudu bitti)

35sevi35 :100 aldı

es_se: 50 aldı

rufeyde serra:50 aldı

1.73 : 50 aldı

yasemin-66: 300 aldı

TOPLAM:3900

KALAN: 544

yasemin ekledim seni canım seni sıra listesinede ekliyorum.

Son düzenleme:
selam canım kalan 344 ü ben almak istiyorummm

pardon pat diye daldım içeri ama umarım bi mahsuru yokturrr

Sevgili arkadaşlar,
biliyorsunuz ki,sitemizde önceden yaşanılan tatsızlıklardan dolayı din bölümümüz kaldırılmıştı,
ve sonrasında din içerikli bütün konular yasaklandı,yasağın amacı;
dinin farklı boyutlara getirilmesi ve çıkan tatsızlıklardır...
dolayısıyla ,paylaşımda bulunduğunuz bu topik,
yasaklı konular arasında,dua başlıklı tek topiğimiz var
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/253388-dua-edelim-mit252m-kalbimizle.html
ve bütün dualarımızı o topikten yapmak durmundayız...
Bizleri anlayışla karşılayacağınızı umarak,
konunuzu kapatıyorum...
sevgiyle kalın...

Son düzenleme:
kızlar valla cok tatlısınız yaa hadıiiii sıcak sıcak 200 kaldı yokmu tefrıcıye alan hadiiii

Arkadaşlar konuya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz...
sadece yoğun istek üzerine bölümü değiştirdik...
güzel ve faydalı paylaşımlar diliyorum...
sevgiler...

selvin için , 4444

selvin : 700 aldı ( okudu bitti )

özlem80 : 250 aldı

seçkin : 500 aldı

sessiz 06 :500 aldı

gülsenim : 300 aldı

ayse.20: 500 aldım

sweet33 :500 aldım

mekselina86: 100 (okudu bitti)

35sevi35 :100 aldı

es_se: 50 aldı

rufeyde serra:50 aldı

1.73 : 50 aldı

yasemin-66: 300 aldı

aymes : 200 aldı (okudu bitti)

TOPLAM:4100

KALAN: 344

yasemin ekledim seni canım seni sıra listesinede ekliyorum.

listeye kendimide ekledim canım

Son düzenleme:
Arkadaşlar konuya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz...
sadece yoğun istek üzerine bölümü değiştirdik...
güzel ve faydalı paylaşımlar diliyorum...
sevgiler...

sağol canım teşekkürler :lepi:

songülcüğüm sonsuz teşekkür ler sana arkadaşım.....

zemuszemus oley yaa cok uzulmuştum kapandı dıyeeeee

evet çok şükür açıldı topiğimiz....

Son düzenleme:
arkadaşlar sevvalcık ısımlı arkadsımız 344 u almıştı allahın ıznı ıle sayımızı tamam ladık

canım benim tefriciye listemizdeki bütün arkadaşlara sırayla 4444 tane 1 hafta içinde okuyacaz ilk selvinne okuyoruz okuduysan yada okuyacaksan listeye adını ve kaç tane okuduğunu yaz yada farketmez bende yazarım Ağzına sağlık Allah razı olsun..

canım okumazmıyım hiç seve seve okurum selvine 100 tane demiştim 200 olsun bugün bitiririm ben onu siz yazın listeye tamammı canım allah kabul eder inşallah dualarımız sendende allah razı olsun

canım okumazmıyım hiç seve seve okurum selvine 100 tane demiştim 200 olsun bugün bitiririm ben onu siz yazın listeye tamammı canım allah kabul eder inşallah dualarımız sendende allah razı olsun

arkadaşım sayı tamamlandı okuma fazla
sonraki arkadaşa okursun

mekselina canım listeleri yaparmısın
karışmasın liste sayı tamamlandı çünkü
fazla okunmasın kapatalım selvin arkadaşımız için duayı

X