Arkadaşıma DUA....

ben sayiyla ilgili bir aciklama yapmistim gorulmemis burda kendim duzelttim yani son halini burdan alin kizlar. Aciklama mesajimi da onceki sayfada okuyun lutfen;

hıh al işte hani benim adım nerde nerrrrrrrrddddeeeeeeeeeeeeeee

NEYSE KIZLAR BANA 50YAZIN UNUTMAN HA:eek:klava:

yaw arkadasim niye anlatamadim bu liste degil kimlere duia okunacak listesinde ismim vardi niyeyse yok artik onu merak ettim bir arkadasimiz hatayla silmistir onemli degil sakayla soylemistim ama bu degil tatlim. simdi burda on kez aciklayainca da insanlar kiziyorum sanicak ama altini cizeyim tekrarlamamin nedeni sana anlatamamis olmam:))

yaw arkadasim niye anlatamadim bu liste degil kimlere duia okunacak listesinde ismim vardi niyeyse yok artik onu merak ettim bir arkadasimiz hatayla silmistir onemli degil sakayla soylemistim ama bu degil tatlim. simdi burda on kez aciklayainca da insanlar kiziyorum sanicak ama altini cizeyim tekrarlamamin nedeni sana anlatamamis olmam:))

AY AŞKIM ŞAKA YAPIYOM opuyorumnanaktan
BEN ÇIKIYOM ŞİMDİLİK UMARIM DAHA ÇOK BERABER KABUL OLUNAN DUALAR EDERİZopuyorumnanaktan

1.73 arkadasim cok tesekkur ederim cok aciklayici anlatmissin.ben arapcasini ezberlemk istiyorum biraz okumaya calistim ama bi kulagimdan girdi oburunden cikti aklimda kalmadi ama insallah yakinda ezberlerim.hani bazen insanin ici sikilirya bunu okusam olurmu sayisi belli olmadan okuyabildigim kadar olurmiki

ama biri kesin açıklasın adet dönemin de okunurmu ben okunmaz biliyom ..
ama nasip olursa çarşamba akşamı yada perşembe akşamı başlarım cumaya yetiştiririm inşallah

Anam bi bilen cevap yazsın huuuuuuuuuuuuuuu.
Ben adet dönemimdeyim okuyabilcem mi okuyamayacam mı..
Artık kızıyom
cevaaaaaaaaaaaapppppppppppppp
canım okunuyor abdestsiz reglde de çünkü bu dua ayet degil ok
inşallah canım inşallah ..
Sonra diger topiklerde sayfalar açarsınız
bebegim uyumuyor..
Bebegimin gaz sorunu kaçıncı ayda geçer.
Kaçıncı ayda diş probleri biter
bebegim çok yaramaz her yeri karıştırıyo..
Inşallahhhhhhhhhhhhhhh
hayırlısı inşallahhhhhhhhhhh
AY AŞKIM ŞAKA YAPIYOM opuyorumnanaktan
BEN ÇIKIYOM ŞİMDİLİK UMARIM DAHA ÇOK BERABER KABUL OLUNAN DUALAR EDERİZopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben de hep dua edilecek kısmına hem de dua edeceklere katılmak istiyorum en son ne durumda biraz karışmış

kızlar salavat mı getircez yoksa salatı terice mi okuycaz işim var geçmişi okuyamadım biri cevap verirse ben de vardımcı olmak istiyorum

selvin için , 4444

selvin : 700 aldı ( okudu bitti )

özlem80 : 500 aldı

seçkin : 500 aldı

sessiz 06 :500 aldı

gülsenim : 300 aldı

toplam : 2500

ayse.20: 500 aldım

toplam: 3000

sweet33 :500 aldım

mekselina86: 100

35sevi35 :100 aldı

es_se: 50 aldı

rufeyde serra:50 aldı

toplam: 3800

ooooo kızlar sayı artmışşş...dillerinize sağlık.. bu listenin son hali ,lütfen bitirenle karşısına okudu diye yazsın..bilelim kaç kişi okumuş...bu arada bu dua ilgili bir korkum vardı,bu yüzden sadece salavat getirmek için başlık açmıştım..arkadaşlarımızdan birisi 500 almıştı,işim var dedi ve sayıyı eksiltti..böyle bir durum olduğunda lütfen bu listeyi kopyalayın ve nickinizin karşısına okuduğunuz dua sayısını yazın,yetiştiremeyenler tekrar listeyi kopyalasın ve ne kadar okuyacaksa sayıyı eksiltsin ve toplamı değiştirsin..çünkü ne kadar okuduğumuzu takip etmek daha kolay olur..sizi çok öpüyorum sağolun..

canlarım..malum okullar açıldı,gündüz nete girmeye çalışırım okulda.. arasıra listeleri takip ederseniz bende ilk sayfaya ekleme yaparım..güncellemiş oluruz..ayse20 sen isimlistesini yapmışsın ya onun için sen isim listesini takip edersen sevinirim,ben akşamaları girer güncellerim..

kızlar,kendimi iyi hissetmediğim için giremedim nete..yattım tüm gün adet olacam ,acaip başım ağrıdı buay..inşallah geçer,hepinizi çok öpüyorum,sizleri çok seviyorum,yüreğinize dillerinize sağlık..

kızlar salavat mı getircez yoksa salatı terice mi okuycaz işim var geçmişi okuyamadım biri cevap verirse ben de vardımcı olmak istiyorum

eylulcum merhabalar..salavatı tefriciye okuycaz canım ..

selvin için , 4444

özlem80 : 250 aldı

toplam : 2500

toplam: 3000

mekselina86: 100

toplam: 3550

ooooo kızlar sayı artmışşş...dillerinize sağlık.. bu listenin son hali ,lütfen bitirenle karşısına okudu diye yazsın..bilelim kaç kişi okumuş...bu arada bu dua ilgili bir korkum vardı,bu yüzden sadece salavat getirmek için başlık açmıştım..arkadaşlarımızdan birisi 500 almıştı,işim var dedi ve sayıyı eksiltti..böyle bir durum olduğunda lütfen bu listeyi kopyalayın ve nickinizin karşısına okuduğunuz dua sayısını yazın,yetiştiremeyenler tekrar listeyi kopyalasın ve ne kadar okuyacaksa sayıyı eksiltsin ve toplamı değiştirsin..çünkü ne kadar okuduğumuzu takip etmek daha kolay olur..sizi çok öpüyorum sağolun..

son halidir ikinci kez duzeltiyorum lutfen bu sayiyi son olrak alin arkadaslar.

ama soyle bir sorun var selvin sen eger bu listeyi duzeltmezsen bunu tekrar kopya edemiyorlar. seninkini sadece kopya edebiliyoruz sen eger duzeltme yapmassan benim senin listende yaptigim duzeltme ikinci kez kopyalanamiyor. o yuzden selvinin mesajlari okuyarak hergece guncelleme yapmasi mantikli.

canlar bende okuycam bugün başlıyorum okuduğum kadarını söylerim listeye ekleriz olur dimi birinin sürekli not alması ve listeyi tek kişinin yapması gerke bence yoksa çok karışır 4444 tam sayı olmalı biliyosunuz eksik yada fazla olursa olmaz çünkü nacizane fikrim

Ayse 20 ıÇın 30 tane okudum.kaÇ gÜnde bıtırmemız lazım.sırayla okuyucam kızlar.kendım ıÇınde 111 okudum.okumaya devam

selvin için , 4444

özlem80 : 250 aldı

mekselina86: 100 (okudu bitti)

1.73 : 50 aldı

toplam:3600

hadi başka okumak isteyen varsa ekliyim kızlar
hızlı okuyalımki sıra bizlerede gelsin
1.73 arkadaşım senide listeye ekledim

aymescim sende okuduktan sonra söylersin sayını eklerim listeye

tuna0909 bir haftada bitirmemiz lazım sanırım cuma gününe kadar bitmesi lazımdı
arkadaşlar cuma gününü onayladımı bilmiyorum ama
canım bide sırayla okunmuyor şimdi selvin arkadaşımız için okuyacagız salavatı tefriciye yani 4444 duasını okuyacagız sonra selvin bittikten sonrada diğer arkadaşlara geçecegiz böyle tek tek dua atmek daha makbul olur inş.:
ALLAH KABUL ETSıN DUALARIMIZISaruboceq:..

Son düzenleme:
Ayse 20 ıÇın 30 tane okudum.kaÇ gÜnde bıtırmemız lazım.sırayla okuyucam kızlar.kendım ıÇınde 111 okudum.okumaya devam

canım sen yanlış anladın galiba mekselinanında dediği gibi sırayla okuyoruz şimdi selvin arkadaşımızda sıra önce onun için tamamlıycaz 4444 ü
sonra sıradaki arkadaş için bitirine kadar devam edeceğiz.

mekselina cuma günü onaylandı canım ok ben şu an okuyorum bitirince söyliycam sayıyı

teşekkür ederim kızlar,evet yanlış anlamışım sanırım.ama ben ayse20 için 30 tane okumuştu.selvin için okuayayım o zmana.kendime 111 tane okudum.ben şimdi dün başaldım ne zamana kadar bitirmem lazım.

teşekkür ederim kızlar,evet yanlış anlamışım sanırım.ama ben ayse20 için 30 tane okumuştu.selvin için okuayayım o zmana.kendime 111 tane okudum.ben şimdi dün başaldım ne zamana kadar bitirmem lazım.

cuma gününe kadar selvin arkadaşımız için 4444 ü tamamlıycaz
sonra sıradaki arkadaşımıza başlıycaz

cuma gününe kadar selvin arkadaşımız için 4444 ü tamamlıycaz
sonra sıradaki arkadaşımıza başlıycaz

tam benlik bir topik bende tam tefriciye için yardım isteyecektim....aymes benide al listeye canım ama ekim 15 den önce akuyalım banada çünkü korunmayaı bırakacağım....bende okumak istiyorum şuan 500 alabilirim...tamamsa bana yaz ona göre cumaya kadar okuyayım arkadaşım....

X