• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri arkadaşlar acilll gelinlik modelleri lazım...

sulugoz

çok mutluyum
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
790
0
96
Denizli
arkadaşlar önümüzdeki ay düğünüm var ve ben gelinliğimi diktiricem ama bi fikrim yok daha bana fikir verebilecek modellerinizi bekliyorum kabarık ve gösterişli olmasını istiyorum acilllll yardım cumartesi günü ölçü vericem....

canım merhaba benim elimde istediğin modeller var ama büyük ekleyemiyorumresim nasıl yapacağımı söylersen ekleyebilirim

canım blgsyrnda word office programıdan hafif bir oynama yapabilirsin yapamazasan söle daha ayrıntılı anlatayım

umarım yapabildim

Eklentiler

• $2544.jpg
    $2544.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 55
canım gayet hoş bi model elinde varsa onlarıda görmem ii olur çünkü kafam çok karışık yardıma ihitiycım var

netten bakıyorum modeller hiç hoşuma gitmiyo çok kararsız kaldım 1.77 boyundayım 55 kiloyum sizce bana ne tür bi gelinlik yakışır?

canım profilimdeki gelinlik albümümden bazılarını ekledim umarım beğenirsin ama profilimden bakarsan daha büyük resmler

Eklentiler

• $gelinlik012.jpg
    $gelinlik012.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $cemre-moda-evi__18524827_0.jpg
    $cemre-moda-evi__18524827_0.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 62
  • $gelinlik3.jpg
    $gelinlik3.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $RS-Couture-12371-large.jpg
    $RS-Couture-12371-large.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 77
teşekkürler profilindeki modellerde çok hoş bu arada karar vermeme yardım ettiği için teşekkür ederim

rica ederim canım benimde temmuzda düğünüm var devamlı araştırmadayım :hulya:umarım herşey gönlümüzce olurkaydirigubbakcemile5

inş benimkide öünmüzdeki ay çok az kaldı bende uzun süredir araştırmadayım ama insan o özel gününde farklı olmak istiyo

canım umarım faydalı olmuşumdur kafana takılan sormak istediğin şeyler olursa ben buralardayımyerimseniben

bişey sorucam ayıptır sölemesi benim göğüsler küçük kaldılar biraz onları napıcam ben yaaa:kedi:

netten bakıyorum modeller hiç hoşuma gitmiyo çok kararsız kaldım 1.77 boyundayım 55 kiloyum sizce bana ne tür bi gelinlik yakışır?

canım fizigin iyi söyledigin kadarıyla böyle fazla kabarık olmayan etegi duz bir gelinlikle kugu gibi olursun benim sitede ekledigim gelinlikler var ama cok sade ben o tarz seviyorum
göğüs olayındada iç çamasırını büyük gösteren alırsın sorun kalmaz destekli yaparlar gelinligin göğüs kısmını

aslında ben daha kabarık etekli taşlı model bi gelinliği taşımak istiyorum boyum uzun olduğu için düz bir gelinlik boyumu iice ortaya çıkarıcak ve canım nişanlımda iiice kısa görüncek benden boylarımız aynı yani sınır benim boyumu biraz gizlemem lazım yani

Back