• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri arkadaşlar acilll gelinlik modelleri lazım...

teşekkür ederim canım bunlarda gayet hoş ve güzel modeller ama daha taşlı ve kabarık modeller farklı olsun istiyorum da gelinliğimin

1.5 ay sonra bende evleniyorum hatta konu açtım canım gelinlikleri de ekledim ince belliysen bi bak derim :)

bu bölümde açtım başlığı 1.5 ay sonra evleniyorum ve diktireceim gelinlik die canım

evet boyum uzun ya kabarık bi modelle gizlemekte kolay olucak yoksa aşkoşumun boyu bende daha kısa durur kıyamam ben ona boylarımız aynı ama işte sırıtmayalım istiyorum

bak bu da çok ideal canım

Eklentiler

• $2009-1_(61).jpg
    $2009-1_(61).jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 91
benimde boyum uzun ve benimde nişanlımla boyum aynı kaydirigubbakcemile3

daha şıkır şıkır bi model olsa çokmu abartılı olur die düşünüyorum bhar düğünü olucak bide aslında daha uçuş uçuş olması fazla abartılı olmaz galiba

aralara taşlar koydur hayatım havanı kendin yarat modeli bu üstünde oyna hazıra konma öylee aaaa

evet düz giycem bende maalesef hep hayalimdi topuklu ama kısmet değilmiş napalım iyi yönden düşünelim en azından ayaklarımız patlamıcak düğünde :)

tabi orsıda var topuklu ayakkabı üzerinde oynamak var bide rahat rahat düz taban üstünde tepinmek varrrkaydirigubbakcemile3

Back