- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 32
- Konu Sahibi semihaglrr
-
Sana bir tavsiye eşine test yaptığını söyleme hele yumurtlama gününü hiç söyleme onlar bizden daha çok stres oluyorEsim dalga geciyor artik eskiler testmi yapti diyo adama cvb vermekten yoruldum testi attim demin sorun yok devam diyoevet kuzum ayin 15inden beri iliski hergun oldu halada devam edicez kasik alt karin siskinligi oluyodu karnim indi iki gundur az var siskinlik goguslerde dolgunluk hafif agri sizi var okadar
İnan oyle testler elime bugun ulasti erken gebelikde var iki adet icinde yapsana gebelik diye tutturdu yapmicam dedim ovulasyonu attim devam o zaman diyoSana bir tavsiye eşine test yaptığını söyleme hele yumurtlama gününü hiç söyleme onlar bizden daha çok stres oluyor
Gününü bekle canım stres olmaİnan oyle testler elime bugun ulasti erken gebelikde var iki adet icinde yapsana gebelik diye tutturdu yapmicam dedim ovulasyonu attim devam o zaman diyogaz cok oluyodu bende siskinlik sanci bunlar hafifledi ve yorgunluk kaldi göguslerimde de dolgunluk uclarinda karincalanma suan sancim yuksek degil kuzum testlerde koyulugu yakalayamadim belkide aradaki 7gun icinde cikicakdi ama zaten iliski full oldu hep :)
Gününü bekle canım stres olma
Bugun yaptim silik cikdiİki günde bir ilişkiye girildiyse kesinlikle yakalamışsındır canım çok iyi test yapıp da kafanı yorma kitap oku film izle oyalan yoksa aklın hep testlerde kalır
Canım bu ovulasyon testi mi öyleyse yumurtlama yokBugun yaptim silik cikdi
Doktorum iki gun sonra tekrar yap dedi testi dunku normal cikdi koyu olmasada bugunki silik cikdiCanım bu ovulasyon testi mi öyleyse yumurtlama yok
Canım bana kalırsa 20 si yumurtlama sadece diğerlerinde yok yaniDoktorum iki gun sonra tekrar yap dedi testi dunku normal cikdi koyu olmasada bugunki silik cikdi
20siyle degerlndirdik yani şöyle soyleyim kuzum 15inden beri düzenli iliski oldu ben polipmaldirdim historoskopi ile onceside ilacli rahim flimine girdim temiz 30gun snra adet olucam doktorum gebelik sansi yuksek dedi bizde ayin 15 si itibari ile basladik test yapmadigim gunlerdede oldu iliskiCanım bana kalırsa 20 si yumurtlama sadece diğerlerinde yok yani
Dünde söyledim canım 2 günde bir değerlendiriyorsan test yapma adet gününe kadar ilişki olsun testlerine yazık inşallah ki tutar ama tutmazsa en azından gelecek ay adet bitiminden sonraki gün her gün yaparsın20siyle degerlndirdik yani şöyle soyleyim kuzum 15inden beri düzenli iliski oldu ben polipmaldirdim historoskopi ile onceside ilacli rahim flimine girdim temiz 30gun snra adet olucam doktorum gebelik sansi yuksek dedi bizde ayin 15 si itibari ile basladik test yapmadigim gunlerdede oldu iliski
Tamam canim cok tesekkur ederimDünde söyledim canım 2 günde bir değerlendiriyorsan test yapma adet gününe kadar ilişki olsun testlerine yazık inşallah ki tutar ama tutmazsa en azından gelecek ay adet bitiminden sonraki gün her gün yaparsın
Birde şu var ayin14 unde kontrle gittim doktorum sag yumurta catlama olmus bi hafta degelrndir dedigi icin direk baslamistik 19/20 test yaptim sadece belkide pi yakaladik bilemiyorumDünde söyledim canım 2 günde bir değerlendiriyorsan test yapma adet gününe kadar ilişki olsun testlerine yazık inşallah ki tutar ama tutmazsa en azından gelecek ay adet bitiminden sonraki gün her gün yaparsın
Belki daha önce oldu canım bu ay bir dene bakalım ama test seniok strese sokuyor gibi kafandan testi at akışına bırak bende de test var 2 yıl yaptım olmadı bi kaç tane hala var elimde yapmıyorum iki günde bir ilişki deniyoruz sadeceBirde şu var ayin14 unde kontrle gittim doktorum sag yumurta catlama olmus bi hafta degelrndir dedigi icin direk baslamistik 19/20 test yaptim sadece belkide pi yakaladik bilemiyorum
Haklisin belkide.. akinti var ama hala göğüslerim sisik ve uclarina sizi gbi bisey oluyo suan sol yumurtaligim kramp giriyo ve seffaf uzayan akinti oluyo anlmadim bu işi benBelki daha önce oldu canım bu ay bir dene bakalım ama test seniok strese sokuyor gibi kafandan testi at akışına bırak bende de test var 2 yıl yaptım olmadı bi kaç tane hala var elimde yapmıyorum iki günde bir ilişki deniyoruz sadece
Canım valla aklını bulandırıyorsun akışına bırak inşallah olacakHaklisin belkide.. akinti var ama hala göğüslerim sisik ve uclarina sizi gbi bisey oluyo suan sol yumurtaligim kramp giriyo ve seffaf uzayan akinti oluyo anlmadim bu işi ben
Psikolojim bozuldu artikCanım valla aklını bulandırıyorsun akışına bırak inşallah olacak
Hangimizinki bozulmadı kiPsikolojim bozuldu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?