Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar acil yardim edermisiniz ovulasyon test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana bir tavsiye eşine test yaptığını söyleme hele yumurtlama gününü hiç söyleme onlar bizden daha çok stres oluyor

Sana bir tavsiye eşine test yaptığını söyleme hele yumurtlama gününü hiç söyleme onlar bizden daha çok stres oluyor
İnan oyle testler elime bugun ulasti erken gebelikde var iki adet icinde yapsana gebelik diye tutturdu yapmicam dedim ovulasyonu attim devam o zaman diyo gaz cok oluyodu bende siskinlik sanci bunlar hafifledi ve yorgunluk kaldi göguslerimde de dolgunluk uclarinda karincalanma suan sancim yuksek degil kuzum testlerde koyulugu yakalayamadim belkide aradaki 7gun icinde cikicakdi ama zaten iliski full oldu hep :)

Gününü bekle canım stres olma

Canım bana kalırsa 20 si yumurtlama sadece diğerlerinde yok yani
20siyle degerlndirdik yani şöyle soyleyim kuzum 15inden beri düzenli iliski oldu ben polipmaldirdim historoskopi ile onceside ilacli rahim flimine girdim temiz 30gun snra adet olucam doktorum gebelik sansi yuksek dedi bizde ayin 15 si itibari ile basladik test yapmadigim gunlerdede oldu iliski

Dünde söyledim canım 2 günde bir değerlendiriyorsan test yapma adet gününe kadar ilişki olsun testlerine yazık inşallah ki tutar ama tutmazsa en azından gelecek ay adet bitiminden sonraki gün her gün yaparsın

Dünde söyledim canım 2 günde bir değerlendiriyorsan test yapma adet gününe kadar ilişki olsun testlerine yazık inşallah ki tutar ama tutmazsa en azından gelecek ay adet bitiminden sonraki gün her gün yaparsın
Birde şu var ayin14 unde kontrle gittim doktorum sag yumurta catlama olmus bi hafta degelrndir dedigi icin direk baslamistik 19/20 test yaptim sadece belkide pi yakaladik bilemiyorum

Birde şu var ayin14 unde kontrle gittim doktorum sag yumurta catlama olmus bi hafta degelrndir dedigi icin direk baslamistik 19/20 test yaptim sadece belkide pi yakaladik bilemiyorum
Belki daha önce oldu canım bu ay bir dene bakalım ama test seniok strese sokuyor gibi kafandan testi at akışına bırak bende de test var 2 yıl yaptım olmadı bi kaç tane hala var elimde yapmıyorum iki günde bir ilişki deniyoruz sadece

Haklisin belkide.. akinti var ama hala göğüslerim sisik ve uclarina sizi gbi bisey oluyo suan sol yumurtaligim kramp giriyo ve seffaf uzayan akinti oluyo anlmadim bu işi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…