- 26 Ocak 2021
- 180
- 93
- 13
- 36
- Konu Sahibi semihaglrr
-
Bunlar silik çatlamışArkadaslar ben testlere yeni basladim bana yardimci olurmusunuz lutfen testlerim bunlar bugun tekrar basladim ayin 19/20 si yapip birakmistim suana dek iliski devamdi ama demin yine yaptim ekledim onuda catlama olamamismi acaba bilen eden yazabilirdi lutfen kafam allak bullak oldu
Ne oluyo yani çatlamışmi yani ben bilmiyorumBunlar silik çatlamış
Şoyle söyleyim ben bu ayin 4 dunde ilacli rahim flimi cekildim temiz cikdi polip cikdi sadece ayin 8sindede histroskopi ile aldirdim bi hafta sonra kontrole gittim gebelige hazir dedi rahim hatta sag yumurtan catlamaya baslamis baslayin iliskiye dedi doktor ayin 15i itibari ilede iliskiye basladik duzenli test hic aklima gelmedi sonra 19zunda yaptim 20sinde yaptim dahada yapmamistim iliski hala devam bugun 13lu paket aldim ilkini yaptim oda boyle cikdiBunlar silik çatlamış
Bu testlerde suan tam pik göremedim ben ama en son 20 sinde yapıp bıraktıysanız muhtemelen bikaç gün sonra koyulasmıstır heralde, keske devam etseydiniz testlereArkadaslar ben testlere yeni basladim bana yardimci olurmusunuz lutfen testlerim bunlar bugun tekrar basladim ayin 19/20 si yapip birakmistim suana dek iliski devamdi ama demin yine yaptim ekledim onuda catlama olamamismi acaba bilen eden yazabilirdi lutfen kafam allak bullak oldu
Ayin 15inden bugune dek devam ediyoruz iliskiye hic atlamadik test yapmadim duzenli okadar ama goguslerimde dolgunluk var hala suanBu testlerde suan tam pik göremedim ben ama en son 20 sinde yapıp bıraktıysanız muhtemelen bikaç gün sonra koyulasmıstır heralde, keske devam etseydiniz testlere
Ama değerlendirmişsiniz Allahtan
Bugünde yaptığınızda epey silik çıkmış, muhtemelen o aradan pik olup çatladı gibi düşündüm
Gün aşırı değerlendirmeye devam edin bence
Olmadı bidahaki sefer testleri daha düzenli yaparsınız
Değerlendiriyosanız mutlaka yakalamışsınızdır zamanıAyin 15inden bugune dek devam ediyoruz iliskiye hic atlamadik test yapmadim duzenli okadar ama goguslerimde dolgunluk var hala suan
Ay insallahh ben ameliyat oldum cunku polipi aldirdim subatin 2526 sina kadar adet olmuyorum doktor gebelik yuksek olur dedi bizde ayin 15sinden beri iliski oluyo sadece testlerde takip etmedim gec basladim suan ya catladi siliklesiyo yada catlama olmadi gibi geliyor her gun yapicam saat 4de umarim tutturmusuzdur:))Değerlendiriyosanız mutlaka yakalamışsınızdır zamanı
Doktorlar zaten gün aşırı düzenli ilişki varsa ovulasyon testlerinede çok geerek görmüyo en azınsan benim doktorum öyle demişti
Düzenli ilişkide her türlü denk geliyor yani
Hayırlısı bakalım =)
Goguslerimde dolgunluk var halaBu testlerde suan tam pik göremedim ben ama en son 20 sinde yapıp bıraktıysanız muhtemelen bikaç gün sonra koyulasmıstır heralde, keske devam etseydiniz testlere
Ama değerlendirmişsiniz Allahtan
Bugünde yaptığınızda epey silik çıkmış, muhtemelen o arada pik olup çatladı gibi düşündüm
Gün aşırı değerlendirmeye devam edin bence
Olmadı bidahaki sefer testleri daha düzenli yaparsınız
Olabilir kuzu adetine daha varmıs epeyAy insallahh ben ameliyat oldum cunku polipi aldirdim subatin 2526 sina kadar adet olmuyorum doktor gebelik yuksek olur dedi bizde ayin 15sinden beri iliski oluyo sadece testlerde takip etmedim gec basladim suan ya catladi siliklesiyo yada catlama olmadi gibi geliyor her gun yapicam saat 4de umarim tutturmusuzdur:))
İki günde bir ilişkiye girildiyse kesinlikle yakalamışsındır canım çok iyi test yapıp da kafanı yorma kitap oku film izle oyalan yoksa aklın hep testlerde kalırGoguslerimde dolgunluk var hala
Allah razi olsun insallahh kalirim hem rahim glimi hem polipi aldirdim geriye engel kalmadi tuplerim de acikdi temiz cikdi iste 13.uncu gunum hergun iliskiye devam ediyoruz olana dek allahin izniyle yarinda yapicam test bakalim koyumu yoksa aynimi cikicakOlabilir kuzu adetine daha varmıs epey
Henüz tam pik olup çatlama da olmamıs olabilir =)
Sen gün aşırı değerlendirmeye devam et aynenn
Rahim filminden sonra doktorlar epey ümitli oluyo gebeliği kolaylaştırdığı bi gerçek
İnsallahh Tutmuştur =)
Alırıs güzel haberleri
Esim dalga geciyor artik eskiler testmi yapti diyo adama cvb vermekten yoruldum testi attim demin sorun yok devam diyoİki günde bir ilişkiye girildiyse kesinlikle yakalamışsındır canım çok iyi test yapıp da kafanı yorma kitap oku film izle oyalan yoksa aklın hep testlerde kalır
Daha test yapma o zaman doktorun söylediği tarihe 14 ekle adet gününü bul bekleŞoyle söyleyim ben bu ayin 4 dunde ilacli rahim flimi cekildim temiz cikdi polip cikdi sadece ayin 8sindede histroskopi ile aldirdim bi hafta sonra kontrole gittim gebelige hazir dedi rahim hatta sag yumurtan catlamaya baslamis baslayin iliskiye dedi doktor ayin 15i itibari ilede iliskiye basladik duzenli test hic aklima gelmedi sonra 19zunda yaptim 20sinde yaptim dahada yapmamistim iliski hala devam bugun 13lu paket aldim ilkini yaptim oda boyle cikdi
Adet tarihim doktorumun dedigine gore subatin 27siDaha test yapma o zaman doktorun söylediği tarihe 14 ekle adet gününü bul bekle
polip histroskopi ameliyatında 30gun sonra adet olunuyor kuzum subat 27 dedi regl gunum o gune dek gebelik yuksek demistiDaha test yapma o zaman doktorun söylediği tarihe 14 ekle adet gününü bul bekle
O zaman bugün olmazsan bi test yap belki vardırAdet tarihim doktorumun dedigine gore subatin 27si
Erken gebelik testi var elimde iki tane tek cizgi cikar diye yapmaya elim gitmiyor bi hafta daha durayim dedimO zaman bugün olmazsan bi test yap belki vardır
Dayanabilirsin bekle tabiErken gebelik testi var elimde iki tane tek cizgi cikar diye yapmaya elim gitmiyor bi hafta daha durayim dedim
Tsk ederim bakalim önümüzdeki gunler ne gosterecek rabbim herkeze nasip etsinDayanabilirsin bekle tabiinşallah vardır. Hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?