• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquik ov.testi kullannan acil baki versin

Canım bende gecen iki garklı markadan ovalüsyon yaptm birinde yumurtlama vardı diğerinde aynı koyulukta değildi hatta kafam karıştı ama değerlendirdim foto atayım
Aynı zaman da mı yaptınız altta ki bir gebenin gününün testi sanırım onun hassaslığı çok fazla diyorlardı

Aynı zaman da mı yaptınız altta ki bir gebenin gününün testi sanırım onun hassaslığı çok fazla diyorlardı
Bana da tam tersi innovita hassas diğeri için belirli mm gelmeden pik yapmıyor dediler ama sence yumurtlamamı çünkü o günden sonra ikisinde baya silikleşti

Bende 3 yıldır uğraşıyorum bu testlerle çok uğraştım denemediğim lh testi kalmadı, bu testlerle hamile kaldım bir kere boş gebelik oldu ama işe yaramıştı ve böyle hamile kalan çok kişi var burada haksızlık etmiş olursunuz sizin ki tamamen tahlilsizlik olmuş neyse ki rabbim yüzünüze gülmüş tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻💜
💖

Bilemedim ki ya demek ki innovita daha hassas bende bir gebenin günlüğünün testiyle innovita(mavi olandı) testini aynı anda yapmıştım ikisi aynı koyulukta çıkmıştı
Hmm bilemedim şimdi ama değerlendirdim bakalım belli olur birkaç güne aldığım sayfa yumurtlama dedi ama bir gebenin günlüğü pik yapmadı bende hiç nedeni ne bilmiyorum koyuya yakın ama aynı koyulukta olmuyordu gebe kalıyordum

Belkide çatlamaya denk geldi testiniz bu da bir ihtimal silikleştiyse iki testte de
Nasıl yani canım haaa anladım tabi olabilir pazartesi günü koyuya yakındı Salı innovita pik yaptı diğeri yine koyuya yakındı çarşamba ikiside baya silikleşti

Hmm bilemedim şimdi ama değerlendirdim bakalım belli olur birkaç güne aldığım sayfa yumurtlama dedi ama bir gebenin günlüğü pik yapmadı bende hiç nedeni ne bilmiyorum koyuya yakın ama aynı koyulukta olmuyordu gebe kalıyordum
Hakknız da hayırlısı olsun innovita pik gösterdiyse doğrudur ☺️

Bana da bir seylerde rahatlat ben garibani da
Aslında dediğimden ötesi yok canım önemli olan yumurtanın kalitesi sizin testiniz pike yakın gözüküyor belkide gece pik yaptı ve sonra çatladı gece de test yapadığınız için piki yakalayamamışsın hiç kasık ağrısı çektin mi , akıntı vs

Aslında dediğimden ötesi yok canım önemli olan yumurtanın kalitesi sizin testiniz pike yakın gözüküyor belkide gece pik yaptı ve sonra çatladı gece de test yapadığınız için piki yakalayamamışsın hiç kasık ağrısı çektin mi , akıntı vs
Evet kasiklarimda balonlar patliyordu))

Bacim benimkiler ne durumda baktin mi?pik yok zaten(
Canım kaç gündür yapıyorsun pik olmamış gibi tapmaya devam et geç yumurtlama da olabilir benim genelde geç olurdu bu ay rahim filmi çektim ve inositol başladım ilk kez erken yumurtlamam oldu erken dediğim 15.gün yani denemeye devam et benimde 5 düşüğüm var henüz sağlıklı bir bebişim olmadi tüm testlerim normal bakalm inşallah rahim filminin üstüne olur

Back