- 30 Haziran 2015
- 255
- 78
-
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
Normalde bu yaşına kadar hiç kullanmamış benimle çok fazla kavga ettiği için sigara içiyor ve bağımlı olmasından korkuyorum çünkü onu kaybetmek istemiyorumEvet bende anlayamadım sıkıntının ne olduğunu :) sigarayı kendi bırakmak istiosa bırakır zorlamayla olmaz ki canım
Ben de sonradan ona hak verdim açıkçası. Arkadaşım vardı o çok beğendi satan kişi de bayağı övdü neyse bir anlık gaza gelip aldım ama yine de kötü oldum. Hatta bir daha kıyafet almayacağım diye trip attım neyse bunun bir iki ay önce doğum günü vardı kıyafet alacaktım Ben yine bu öğrendi ve istemediğini söyledi giymem dedi acaba yine mont olayında olduğu gibi onun beğenmeyecegi bir kıyafet alacağımı mı düşündü bilmiyorum ama çok kıyafetim var alma dedi . ne kadar çokta olsa sevgilinin aldığı farklı olur giyer sanmistim ben yapı olarak cok alıngan biriyim o da biliyor her ne kadar bu huyumu sevmesem de bir türlü degistiremiyorum. Sence ne yapmalıyım bu iki olay için sigara ve hediye olayı için? sigara da hiç içmeyen biri. İlk kez benimle çok fazla tartıştığı haiz içiyor ve 3 ay içtim dedi ben içmesini istemiyorum en son tamam dedi söz verdi ama yine de bırakır mı bırakamaz mı endişe ediyorum. İkimizde birbirimizi seviyoruz bitsin istemiyorum ortada aldatma yok çok büyük bir olay yokYaptiklarinin vebali derken?
Kiz montuna benziyor diyosa senden intikam almak icin demiyordur bence bunu. Niyeyse burdan bakinca seni seviyor bu adam dedim. Bu intikam amacli degil.zamaninda sen bu cumleyi rahatca kurdugun icin. Ve gidip degistirdigin icin sorun olmaz bnu soylemekte demistir. Hem dgru okuduysam " degistirelimm demis' gidip degistirmemis kendi basina.
Hem puskullu erkek montu ne yaa, tabikide dgru soylemis.
Bence oturup konusmak gerek. Ben sunu sunu yanlis yaptim. Evet farkindayim. Bi sunger cekip tekrardan baslayalimmi de.
Ve bundan sonra ; alingan olma.
Bence gercktende puskullu monta hayir
Ben de ediyorum artıkNefret ederim öyle arkadaslardan.
NedenAklıma nedenseeeeeee neden acaba yahu bilmem Murat Dalkılıç'ın "Bir Hayli" klibi geldi. Buradan tüm foruma gelsin
Sonradan Ben de kendime çok kızdım arkadaşlarımin lafiyla ondan ayrılarak. ama çok baskı vardı üzerimde yok hic yakışmıyorsunuz bir de okuduğu bölüm iyi bir bölümdu sen çocuğun bölümü için çıkıyorsun gibi laflar ettiler etkilendim ve ayrıldım önceden. şimdi de küçük şeyleri büyütüyrm ve ayrılık sebebi yapıyorum o da bundan bıktığını söyledi. Açıkçası yaptıklarımın sacma olduğunun farkındayım ama bir anlık elimde olmadan yapıyorum yapı olarak da çok alınganm beni çok alttan aldı çok katlandı. Şimdi kaybetmek istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yine aynısı olacak diye üzülüyorumSeni gerçekten sevmiş belli ki. Sevdiğim insan bana 'arkadaşlarım seni bana yakıştıramıyor, şişkosun, ayrılalım' deseydi öyle biri için ne kilo verirdim, ne barışırdım, ne de sigara tiryakisi olurdum. Eğer sen değişebileceksen onu eleştirmeyi ve değiştirmeye çalışmayı bırak. Onu mutlu et, sebepsiz yere kavga çıkarıp canından bezdirme. Biraz huzur ver. O püsküllü montu da git sen değiştir, çocuğa trip yapma. Ama değişemeyeceksen, rahat bırak o da kendi yoluna gitsin.
Yapı olarak çok alınganım diye bir özür yok. Küçük şeyleri büyütmek iyi bir huy değil. Arkadaşlardan etkilenip önemli kararlar vermek doğru bir tutum değil. Sırf bu çocuk değil, hiçbir erkek çekmez. Bak açıkça bıktığını söylemiş. Sen ne yapmayı düşünüyorsun?Sonradan Ben de kendime çok kızdım arkadaşlarımin lafiyla ondan ayrılarak. ama çok baskı vardı üzerimde yok hic yakışmıyorsunuz bir de okuduğu bölüm iyi bir bölümdu sen çocuğun bölümü için çıkıyorsun gibi laflar ettiler etkilendim ve ayrıldım önceden. şimdi de küçük şeyleri büyütüyrm ve ayrılık sebebi yapıyorum o da bundan bıktığını söyledi. Açıkçası yaptıklarımın sacma olduğunun farkındayım ama bir anlık elimde olmadan yapıyorum yapı olarak da çok alınganm beni çok alttan aldı çok katlandı. Şimdi kaybetmek istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yine aynısı olacak diye üzülüyorum
Evet hak veriyorum bu zamana kadar çok bile dayandı ama ne yapacağımı. bilmiyorumYapı olarak çok alınganım diye bir özür yok. Küçük şeyleri büyütmek iyi bir huy değil. Arkadaşlardan etkilenip önemli kararlar vermek doğru bir tutum değil. Sırf bu çocuk değil, hiçbir erkek çekmez. Bak açıkça bıktığını söylemiş. Sen ne yapmayı düşünüyorsun?
Evet hak veriyorum bu zamana kadar çok bile dayandı ama ne yapacağımı. bilmiyorum
Değişebileceğine güveniyorsan, karşına alıp 'hatalarımın farkındayım, değişmeye çalışacağım, seni rahatsız eden yönlerimi bana söyle, konuşalım' de. Ama çocuk sana medeni bir şekilde kusurlarını söyleyince ergen gibi atarlanmak, küsmek, ilk kavgada 'sen beni zaten sevmiyorsun' diye trip atmak yok. Daha beter olur, lafına da güvenmez.Evet hak veriyorum bu zamana kadar çok bile dayandı ama ne yapacağımı. bilmiyorum
Haklisin canım gerçekten. bazen ne yapacağımı bilmiyorum. Ama yine sonunda ben pişman oluyorum.Değişebileceğine güveniyorsan, karşına alıp 'hatalarımın farkındayım, değişmeye çalışacağım, seni rahatsız eden yönlerimi bana söyle, konuşalım' de. Ama çocuk sana medeni bir şekilde kusurlarını söyleyince ergen gibi atarlanmak, küsmek, ilk kavgada 'sen beni zaten sevmiyorsun' diye trip atmak yok. Daha beter olur, lafına da güvenmez.
Ben de sonradan ona hak verdim açıkçası. Arkadaşım vardı o çok beğendi satan kişi de bayağı övdü neyse bir anlık gaza gelip aldım ama yine de kötü oldum. Hatta bir daha kıyafet almayacağım diye trip attım neyse bunun bir iki ay önce doğum günü vardı kıyafet alacaktım Ben yine bu öğrendi ve istemediğini söyledi giymem dedi acaba yine mont olayında olduğu gibi onun beğenmeyecegi bir kıyafet alacağımı mı düşündü bilmiyorum ama çok kıyafetim var alma dedi . ne kadar çokta olsa sevgilinin aldığı farklı olur giyer sanmistim ben yapı olarak cok alıngan biriyim o da biliyor her ne kadar bu huyumu sevmesem de bir türlü degistiremiyorum. Sence ne yapmalıyım bu iki olay için sigara ve hediye olayı için? sigara da hiç içmeyen biri. İlk kez benimle çok fazla tartıştığı haiz içiyor ve 3 ay içtim dedi ben içmesini istemiyorum en son tamam dedi söz verdi ama yine de bırakır mı bırakamaz mı endişe ediyorum. İkimizde birbirimizi seviyoruz bitsin istemiyorum ortada aldatma yok çok büyük bir olay yok
Ama nasılBurda is sende bitiyor.
Sigara icme sebebide sensin hediyeden dolayi kusmenizin sebebide sensin.
Degismen gerek acil
Yok ciddi düşünüyoruz da ben elimde olmadan ani tepki veriyorum ona. Bir anda ayrılıyorum bir anda trip atıyorum oda bundan biktgni söyledi. Haklisin zamanında ona çok acı çektirdim ama şuan cok seviyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu yüzden yardim istiyorum sizden. Kendi de dedi birbirimizi çok seviyoruz Ama anlaşamıyoruz diye. Kıyafet alacaktım giymem falan dedi. Ben de düşünüyorum acaba kolyeyi degistirdim hala onun siniri mi var? Ama hiç açmadı o konuyu daha sonra. Eğer öyleyse ne yapmam gerekiyor.
Böyle bir bahane yok bence iradeyle alakalı bişi sonuçta sorunu kendinizde aramayınNormalde bu yaşına kadar hiç kullanmamış benimle çok fazla kavga ettiği için sigara içiyor ve bağımlı olmasından korkuyorum çünkü onu kaybetmek istemiyorum
21Kac yasindasin sen? 6?
Ama nasıl
Seviyorum hem de çok.Siz onun aldığı hediyeyi beğenmeyip değistirince sorun etmemesini bekliyorsunuz ama o beğenmeyip değiştirince kırıldım diyorsunuz buna hakkınız yok.
Sonuçta siz beğenmeyebiliyorsanız ki çok doğal oda beğenmemiş olabilir buda gayet doğal.
Kilolu demişsiniz,sizinle görüşmeye başladıktan sonra almadı ya bu kiloları,dolayısıyla öyle kabul ederek başlamışsınız bu ilişkiye,sonradan bahane etmek ayıp.
Siz bu insanı seviyorsanız,ne kimin ne dediğinin önemi olur,ne de değiştirilen hediyenin. Bence sevmiyorsunuz,herşey batmaya başlamış size. Yok seviyorum diyorsanız empati kurmaya çalışın biraz.