- 30 Haziran 2015
- 255
- 78
-
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
Sen adamın aldığı kolyeyi değiştirirken iyi de o montu değiştirirken mi kötü3 Yıla yakın bir ilişkim var. İkimizde ciddi düşünüyoruz. Zamanında onu çok kırdım arkadaşlarım onu Bana yakıştırmadi diye ilk zamanlar ayrıldım ve bunu ona söyledim kilolusn dedim benim için 25 kilo verdi. Çok çabaladı. İlk zamanlar onun Bana aldığı kolyeyi degistirdim çok kırıldığını söyledi. Ona karşı çok hatam oldu. Son zamanlarda biraz tartışmaya başladık. Doğum günü için Hediye alacaktım Bosver alma paran gitmesin öğrencsn sen dedi yok alcm ddm. ne alcksn ddi kyafet dedim Bosver sevmiyorum ben kıyafet dedi. Ama kim sevmez ki? Mont almıştım kişin püsküllü olduğu için kız montuna bnziyr değiştirelim dedi. Ama alindim. Sizce yaptıklarımın vebali mi bu ve ne yapmamı önerirsiniz. Onunla cok tartistgm için sigara içtiğini duydum ama ben pişmanm ve onu bu olanlarda kurtarmak isterim. İçme lütfen dedim senle kavga edince oldu bir daha ayrılma üzme beni dedi. Onu çok uzdugumun farkndaym. Bir daha içer mi diye korkuyorum ne yapmam lazım. Siz olsanız ne yapardınız?
Evet bende anlayamadım sıkıntının ne olduğunu :) sigarayı kendi bırakmak istiosa bırakır zorlamayla olmaz ki canımSen değiştirmişsin o değiştirmiş
şimdi dert ne tam olarak ?
Seni gerçekten sevmiş belli ki. Sevdiğim insan bana 'arkadaşlarım seni bana yakıştıramıyor, şişkosun, ayrılalım' deseydi öyle biri için ne kilo verirdim, ne barışırdım, ne de sigara tiryakisi olurdum. Eğer sen değişebileceksen onu eleştirmeyi ve değiştirmeye çalışmayı bırak. Onu mutlu et, sebepsiz yere kavga çıkarıp canından bezdirme. Biraz huzur ver. O püsküllü montu da git sen değiştir, çocuğa trip yapma. Ama değişemeyeceksen, rahat bırak o da kendi yoluna gitsin.3 Yıla yakın bir ilişkim var. İkimizde ciddi düşünüyoruz. Zamanında onu çok kırdım arkadaşlarım onu Bana yakıştırmadi diye ilk zamanlar ayrıldım ve bunu ona söyledim kilolusn dedim benim için 25 kilo verdi. Çok çabaladı. İlk zamanlar onun Bana aldığı kolyeyi degistirdim çok kırıldığını söyledi. Ona karşı çok hatam oldu. Son zamanlarda biraz tartışmaya başladık. Doğum günü için Hediye alacaktım Bosver alma paran gitmesin öğrencsn sen dedi yok alcm ddm. ne alcksn ddi kyafet dedim Bosver sevmiyorum ben kıyafet dedi. Ama kim sevmez ki? Mont almıştım kişin püsküllü olduğu için kız montuna bnziyr değiştirelim dedi. Ama alindim. Sizce yaptıklarımın vebali mi bu ve ne yapmamı önerirsiniz. Onunla cok tartistgm için sigara içtiğini duydum ama ben pişmanm ve onu bu olanlarda kurtarmak isterim. İçme lütfen dedim senle kavga edince oldu bir daha ayrılma üzme beni dedi. Onu çok uzdugumun farkndaym. Bir daha içer mi diye korkuyorum ne yapmam lazım. Siz olsanız ne yapardınız?
Ne gülüyom kııı konu ciddi alla allaEnteresan. .
Ne gülüyom kııı konu ciddi alla alla
Sen bu çocuğu sevmiyosun beğenmiyosun
Önceden Evet kendime yakıştıramadım hiç ama Benim için Çok mücadele ettiği için Beni gerçekten sevdiğini anladım. Arkadaşlarımın lafyla onu bıraktığım için çok pişman oldum Ama affetti oda . normalde sigara içen birisi değil çok fazla ayrıldığım için sigara içmiş Bir kaç ay bende öğrenince kötü oldum açıkçası tekrar ayrılmak istedim ağladı yanımda bende dayanamadım barıştık Ama hediye konusuna kafayı çok taktim kıyafet alacaktım istemedi giymem dedi bu iki olaydan dolayı moralim bozuldu açıkçası.Sen adamın aldığı kolyeyi değiştirirken iyi de o montu değiştirirken mi kötü
beğenmediyse değiştirsin ne var bunda?
ayrıca bu hediye değiştirmelerinden çok daha ciddi problemleriniz var adamın zamanında çok kalbini kırmışsın
kendine yakıştıramıyorsaydın işin ne?
Yok ciddi düşünüyoruz da ben elimde olmadan ani tepki veriyorum ona. Bir anda ayrılıyorum bir anda trip atıyorum oda bundan biktgni söyledi. Haklisin zamanında ona çok acı çektirdim ama şuan cok seviyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu yüzden yardim istiyorum sizden. Kendi de dedi birbirimizi çok seviyoruz Ama anlaşamıyoruz diye. Kıyafet alacaktım giymem falan dedi. Ben de düşünüyorum acaba kolyeyi degistirdim hala onun siniri mi var? Ama hiç açmadı o konuyu daha sonra. Eğer öyleyse ne yapmam gerekiyor.Sen bu çocuğu sevdiğine emin misin Allah aşkına?
Adamın ağzına ..... (öpücük kondurmuşsun) resmen. Sen beğenmediğini söyleyince sorun değil, o söyleyince sorun. Valla kusura bakma da ilişkiniz de ciddi gelmedi. Ciddi böyle mi oluyor? Çok değil 1-2 senin ona yaptıklarını yapsa, dediklerini söylese biter. Kasti mi yapıyor bilmiyorum ama iyi yapıyor.
Seviyorum canım çok hemde evet önceden hiç değer vermedimNe gülüyom kııı konu ciddi alla alla
Sen bu çocuğu sevmiyosun beğenmiyosun
Sorun şu onun doğum günü vardı bir iki ay önce. Ben ona Kıyafet alacaktım oda öğrendi ve istemediğini söyledi giymem dedi benimde zoruma gitti acaba hala önceki yaptığım olayın siniri mi var Eğer öyle değilse de bu şekilde konuşması doğru mu bilmiyorumSen değiştirmişsin o değiştirmiş
şimdi dert ne tam olarak ?
Ben çok fazla alınganim. Yapimdan dolayi. Keşke değiştirebilsem...yaşlar küçük sanırım
ınsanlar fazlasıyla alınganlasmıslar
kırgınlıklara bosanma sebeplerıne ayrılma nedenlerıne bakıyorum şok gecırıyorum