Arkadaşlar acil yardim eder misiniz bir sorum var

:) Evet öyle. Sağol tavsiyelerin için bu arada.

Bu olanlar öncedendi 2 sene önce. Arkadaşlarım çok kafamı karıştırdı sen çocuğu sevmiyorsun sen daha güzelsin falan dediler
çok mu nadir iki tarafında kaprissiz ve çok sorunlu olmaması.Zira ben pek rastlamadım
:)
çok mu nadir iki tarafında kaprissiz ve çok sorunlu olmaması.Zira ben pek rastlamadım
Kavga da şart ama abartmamak gerekiyor

Bu olanlar öncedendi 2 sene önce. Arkadaşlarım çok kafamı karıştırdı sen çocuğu sevmiyorsun sen daha güzelsin falan dediler

Sonuç olarak ne yapmamı tavsiye edersin? düzelmesi için durumun

2 sene öncede olsa yaşanmış,siz ki şu an unutamıyor,üzülüyorsunuz hediyemi beğenmedi değiştirdi diye,belki erkek arkadaşinızda çok üzüldü. 2 sene değil 10 senede olsa insan kırılınca unutamayabilir,kendinizden pay biçin. Ayrıca diyelim ki unuttu ama hediyenizi beğenmedi gerçekten ve sizi mutlu etmek için 1 kez göstermelik giyip kenara kaldıracağına değiştirmek yolunu seçmiş ki bu bence daha dürüst bir davranış.
Arkadaşlarınız kafanızı karıştırdı ama ceremesini siz çekiyorsunuz. Kişisel güzellik ön planda olmamalıydı sizin için,seven insan gelen tepkilere de karşı durabilir. Bir kez sizi ilgilendirmez ben bu adamı seviyorum diyebilseydiniz arkadaşlarınıza kimse kafanızı karıştırmaya teşebbüs edemezdi bir daha.

Aramızın düzelmesi için ne yapmamı önerirsin??

Of ya arkadaşların sana yakıştırmıyor diye sevgiliden ayrılmak nedir?Ne kadar ergence bir hareket.Çok kilolusun filan demeler..Yaşın kaç gerçi bilmiyorum ama çok kırmış olmalısın çocugu.
Ben olsam nefret ederdim senden kusura bakma.
Üstelik pişmanım filan demene rağmen ben hala onu sevdiğini düşünmüyorum.
En iyisi sen ayrıl bu çocuktan,ikiniz de gerçekten sevgi ve saygı duydugunuz ilişkilerde mutlu olun.

Adamı resmen ezmissin. Verdiği cevaplara bak. Gözümde küçük emrah gibi bir tip canlandı yada Kınalı Yapıncak. Ne diye cekiyorsa senin kahrini yada sen niye surduruyosun bu ilişkiyi ? Seviyormusun cidden ? İnanmam

Seviyorum sevmesem çözüm aramam. İkimizin de hataları oldu ama ikimiz de bırakmadık . ayrıca önceki erkek arkadaşıma da aynı şekilde davranıyordum yapım böyle.

Bence yeterince birbirinize değer vermiyorsunuz insan sevdiğini kırmamak için beğenmediğini bile belli etnez kırılmasın diye ilişkinizi bir birinizi sevip sevmediğinizi bence biraz daha gözden geçirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…