- 27 Mayıs 2015
- 312
- 179
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
sigara içtiği için tekrar ayrılmak neden? sigara içmeyi tam olarak ne görüyorsunuz? içki mi bu.Önceden Evet kendime yakıştıramadım hiç ama Benim için Çok mücadele ettiği için Beni gerçekten sevdiğini anladım. Arkadaşlarımın lafyla onu bıraktığım için çok pişman oldum Ama affetti oda . normalde sigara içen birisi değil çok fazla ayrıldığım için sigara içmiş Bir kaç ay bende öğrenince kötü oldum açıkçası tekrar ayrılmak istedim ağladı yanımda bende dayanamadım barıştık Ama hediye konusuna kafayı çok taktim kıyafet alacaktım istemedi giymem dedi bu iki olaydan dolayı moralim bozuldu açıkçası.
ben 5 sene sigara içtim. kadın doğum rahatsızlığım var, doktor içeceksen çocuğun olmaz dedi. ertesi güne çat diye bıraktım.
adam seni belli ki seviyor. o da bırakır? bırakmıyorsa da ölüm yok ya ucunda. (yani var da hemen değil )
hem ciddi düşünüyorsunuz, hem sigara içiyor diye ayrılmak istiyorsunuz. evlenince eve gelirken ekmek almadı diye de boşanırsınız o zaman.
benim size tavsiyem, 'bir derdim var' konusunu açın, sorunlara göz atın. bunlar olacağına sigara içsin, canı sağolsun diyeceksiniz.