Arkadaşlar acil yardim eder misiniz bir sorum var

sigara içtiği için tekrar ayrılmak neden? sigara içmeyi tam olarak ne görüyorsunuz? içki mi bu.

ben 5 sene sigara içtim. kadın doğum rahatsızlığım var, doktor içeceksen çocuğun olmaz dedi. ertesi güne çat diye bıraktım.
adam seni belli ki seviyor. o da bırakır? bırakmıyorsa da ölüm yok ya ucunda. (yani var da hemen değil )

hem ciddi düşünüyorsunuz, hem sigara içiyor diye ayrılmak istiyorsunuz. evlenince eve gelirken ekmek almadı diye de boşanırsınız o zaman.

benim size tavsiyem, 'bir derdim var' konusunu açın, sorunlara göz atın. bunlar olacağına sigara içsin, canı sağolsun diyeceksiniz.

herkezin sabri bir yere kadar, sen onun sevgisini okyanuslarin tukenmez sularindan sanmissin ama inan bana insan bir zaman sonra sevdiginin nazini da cekemez, pesinden de kosamaz. en kotusu ne biliyomusun, sevgin biter ve o zaman donusu olmaz. onun sana olan sevgisi tukendiyse hic biseyi eskisi gibi yapamazsin.

Hala Seviyorum dedi ama ayrılmadan bktim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…