Arkadaşlar acil yardim eder misiniz bir sorum var

Mesela kendinle inatlas.
Sabah uyan.
O gun hic kimsenin helede o zavalli sevgilinin sozlerine alinma.
Kirilma.
Eskiden kirdiklarina say bi zahmet cunku gercekten gururunu incitmissin o erkegin ve o herseye ragmen hala senin yaninda.
Ve hem suclu hem kaprisli bukreselimin nazini cekiyor halada.
:) Evet öyle. Sağol tavsiyelerin için bu arada.

Siz onun aldığı hediyeyi beğenmeyip değistirince sorun etmemesini bekliyorsunuz ama o beğenmeyip değiştirince kırıldım diyorsunuz buna hakkınız yok.
Sonuçta siz beğenmeyebiliyorsanız ki çok doğal oda beğenmemiş olabilir buda gayet doğal.
Kilolu demişsiniz,sizinle görüşmeye başladıktan sonra almadı ya bu kiloları,dolayısıyla öyle kabul ederek başlamışsınız bu ilişkiye,sonradan bahane etmek ayıp.
Siz bu insanı seviyorsanız,ne kimin ne dediğinin önemi olur,ne de değiştirilen hediyenin. Bence sevmiyorsunuz,herşey batmaya başlamış size. Yok seviyorum diyorsanız empati kurmaya çalışın biraz.
Bu olanlar öncedendi 2 sene önce. Arkadaşlarım çok kafamı karıştırdı sen çocuğu sevmiyorsun sen daha güzelsin falan dediler
çok mu nadir iki tarafında kaprissiz ve çok sorunlu olmaması.Zira ben pek rastlamadım :KK11::KK43:
:)
çok mu nadir iki tarafında kaprissiz ve çok sorunlu olmaması.Zira ben pek rastlamadım :KK11::KK43:
Kavga da şart ama abartmamak gerekiyor

Siz onun aldığı hediyeyi beğenmeyip değistirince sorun etmemesini bekliyorsunuz ama o beğenmeyip değiştirince kırıldım diyorsunuz buna hakkınız yok.
Sonuçta siz beğenmeyebiliyorsanız ki çok doğal oda beğenmemiş olabilir buda gayet doğal.
Kilolu demişsiniz,sizinle görüşmeye başladıktan sonra almadı ya bu kiloları,dolayısıyla öyle kabul ederek başlamışsınız bu ilişkiye,sonradan bahane etmek ayıp.
Siz bu insanı seviyorsanız,ne kimin ne dediğinin önemi olur,ne de değiştirilen hediyenin. Bence sevmiyorsunuz,herşey batmaya başlamış size. Yok seviyorum diyorsanız empati kurmaya çalışın biraz.
Bu olanlar öncedendi 2 sene önce. Arkadaşlarım çok kafamı karıştırdı sen çocuğu sevmiyorsun sen daha güzelsin falan dediler

Öncelikle şunu öğren insan ne ise odur, onu öyle seversin
İnsanların beğeneceği bir tipe dönüştürmeye kalkarsan elinde patlar
Adam terbiye etmek diye bir şey yoktur, trip, kavga, tavır hele de iki de bir terk ederek
Onu seviyor değilsin, önce kendinden emin ol, anlaşmak önemli bir konu, herkes anlaşacak diye bir kural yok, olmuyorsa gitmeyi bilmeli. Senin için kendinden ödün vermiş ama dikkatli ol, yumuşak atın çiftesi pek olur
Sonuç olarak ne yapmamı tavsiye edersin? düzelmesi için durumun

2 sene öncede olsa yaşanmış,siz ki şu an unutamıyor,üzülüyorsunuz hediyemi beğenmedi değiştirdi diye,belki erkek arkadaşinızda çok üzüldü. 2 sene değil 10 senede olsa insan kırılınca unutamayabilir,kendinizden pay biçin. Ayrıca diyelim ki unuttu ama hediyenizi beğenmedi gerçekten ve sizi mutlu etmek için 1 kez göstermelik giyip kenara kaldıracağına değiştirmek yolunu seçmiş ki bu bence daha dürüst bir davranış.
Arkadaşlarınız kafanızı karıştırdı ama ceremesini siz çekiyorsunuz. Kişisel güzellik ön planda olmamalıydı sizin için,seven insan gelen tepkilere de karşı durabilir. Bir kez sizi ilgilendirmez ben bu adamı seviyorum diyebilseydiniz arkadaşlarınıza kimse kafanızı karıştırmaya teşebbüs edemezdi bir daha.

2 sene öncede olsa yaşanmış,siz ki şu an unutamıyor,üzülüyorsunuz hediyemi beğenmedi değiştirdi diye,belki erkek arkadaşinızda çok üzüldü. 2 sene değil 10 senede olsa insan kırılınca unutamayabilir,kendinizden pay biçin. Ayrıca diyelim ki unuttu ama hediyenizi beğenmedi gerçekten ve sizi mutlu etmek için 1 kez göstermelik giyip kenara kaldıracağına değiştirmek yolunu seçmiş ki bu bence daha dürüst bir davranış.
Arkadaşlarınız kafanızı karıştırdı ama ceremesini siz çekiyorsunuz. Kişisel güzellik ön planda olmamalıydı sizin için,seven insan gelen tepkilere de karşı durabilir. Bir kez sizi ilgilendirmez ben bu adamı seviyorum diyebilseydiniz arkadaşlarınıza kimse kafanızı karıştırmaya teşebbüs edemezdi bir daha.
Aramızın düzelmesi için ne yapmamı önerirsin??

3 Yıla yakın bir ilişkim var. İkimizde ciddi düşünüyoruz. Zamanında onu çok kırdım arkadaşlarım onu Bana yakıştırmadi diye ilk zamanlar ayrıldım ve bunu ona söyledim kilolusn dedim benim için 25 kilo verdi. Çok çabaladı. İlk zamanlar onun Bana aldığı kolyeyi degistirdim çok kırıldığını söyledi. Ona karşı çok hatam oldu. Son zamanlarda biraz tartışmaya başladık. Doğum günü için Hediye alacaktım Bosver alma paran gitmesin öğrencsn sen dedi yok alcm ddm. ne alcksn ddi kyafet dedim Bosver sevmiyorum ben kıyafet dedi. Ama kim sevmez ki? Mont almıştım kişin püsküllü olduğu için kız montuna bnziyr değiştirelim dedi. Ama alindim. Sizce yaptıklarımın vebali mi bu ve ne yapmamı önerirsiniz. Onunla cok tartistgm için sigara içtiğini duydum ama ben pişmanm ve onu bu olanlarda kurtarmak isterim. İçme lütfen dedim senle kavga edince oldu bir daha ayrılma üzme beni dedi. Onu çok uzdugumun farkndaym. Bir daha içer mi diye korkuyorum ne yapmam lazım. Siz olsanız ne yapardınız?

Of ya arkadaşların sana yakıştırmıyor diye sevgiliden ayrılmak nedir?Ne kadar ergence bir hareket.Çok kilolusun filan demeler..Yaşın kaç gerçi bilmiyorum ama çok kırmış olmalısın çocugu.
Ben olsam nefret ederdim senden kusura bakma.
Üstelik pişmanım filan demene rağmen ben hala onu sevdiğini düşünmüyorum.
En iyisi sen ayrıl bu çocuktan,ikiniz de gerçekten sevgi ve saygı duydugunuz ilişkilerde mutlu olun.

Adamı resmen ezmissin. Verdiği cevaplara bak. Gözümde küçük emrah gibi bir tip canlandı yada Kınalı Yapıncak. Ne diye cekiyorsa senin kahrini yada sen niye surduruyosun bu ilişkiyi ? Seviyormusun cidden ? İnanmam :KK14:

Of ya arkadaşların sana yakıştırmıyor diye sevgiliden ayrılmak nedir?Ne kadar ergence bir hareket.Çok kilolusun filan demeler..Yaşın kaç gerçi bilmiyorum ama çok kırmış olmalısın çocugu.
Ben olsam nefret ederdim senden kusura bakma.
Üstelik pişmanım filan demene rağmen ben hala onu sevdiğini düşünmüyorum.
En iyisi sen ayrıl bu çocuktan,ikiniz de gerçekten sevgi ve saygı duydugunuz ilişkilerde mutlu olun.
Seviyorum sevmesem çözüm aramam. İkimizin de hataları oldu ama ikimiz de bırakmadık . ayrıca önceki erkek arkadaşıma da aynı şekilde davranıyordum yapım böyle.

Bence yeterince birbirinize değer vermiyorsunuz insan sevdiğini kırmamak için beğenmediğini bile belli etnez kırılmasın diye ilişkinizi bir birinizi sevip sevmediğinizi bence biraz daha gözden geçirin

X