Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

Buyurun arkadaşlar hiç yapmadığım şeyi yüzümü paylaşicam sirf bana yalanci dememeniz için..

Gelin tacimida takip çektim giydiğim kazağimida yüzümüde paylaştim

ARTIK İNANDİNİZMİ?

bilmeden insanlarin kalbini kirmayin. benim tek amacim mutluluğumu paylaşmakti. sağolun bunu hakettim sağolun..

Buyurun buda başlarda eklediğim yüzümü sildiğim çöp gibi dediğiniz resim.. (inanmadiginiz)

Eklentiler

• $10514750_673794776021907_8516253302651112688_n.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 1.125
cnm arkadaslara kızma hakkaten 94den çok çok zayıf duruyorsun.benım boy 1.75 e yakın kılomu asagıda göruyorsun:26: vallahı senden kılolu duruyorum
helal olsun ne guzel vermışsın.darısı basıma

pardon çizelgem olmamış 84 kıloyum malesef dogum kıloları...spor yapmaya bebışten vakıt yok.sporsuzda gıtmıyolar:26:

cnm arkadaslara kızma hakkaten 94den çok çok zayıf duruyorsun.benım boy 1.75 e yakın kılomu asagıda göruyorsun:26: vallahı senden kılolu duruyorum
helal olsun ne guzel vermışsın.darısı basıma

Bak senin gibi desinler valla canim feda. ama yalancilikla suçlanmak çok kötü biraz daha kibar olabilirlerdi neyse çok teşekkür ederim yorumun için. inşallah rabbim herkese dilediğini versin

pardon çizelgem olmamış 84 kıloyum malesef dogum kıloları...spor yapmaya bebışten vakıt yok.sporsuzda gıtmıyolar:26:
Kıyamam keşke benimde bebişim olsada kilolar kalsa hiç umrumda olmaz. ya sonuçta veririz bebiş daha önemli cnm kendine dikkat et

kimseye bısey ıspat etmek zorunda değilsın...
ınanan ınanır ınanmayan ınanmaz..
iradene hayran kaldım.
tebrıkler. sadece 5-6 kılo fazlam var yıllardır oyle, veremıyorumda..

5,6 kilo kilomu canim benim ya salla gitsin kafana takma sakin

5,6 kilo kilomu canim benim ya salla gitsin kafana takma sakin

eşimin boyu uzun ve incecık oyuzden problem yapıyorum
ve hıc almıyor.
sen sporla bayağı sıkılasmısın ne güzel..
tekrar tekrıkler kendıne ıyı bak

canım gerçekten azmini kutlarım çok güzel kilo vermişsin dedgin gibi 5 dk atlıcam bende bakalım etki olcakmı ama ben çok hamur işi börek ekmek falan seviyorum ondan vageçemiyorum suda az içiyorum hareketsizlik sonuç kilo oldu ,başka tavsiyen önerin olursa paylaşırsan memnun olurum kocaman maşallah sana

Son düzenleme:
Buyurun arkadaşlar hiç yapmadığım şeyi yüzümü paylaşicam sirf bana yalanci dememeniz için..

maşşallah sana süpersin nasil güzel olmussun bravo arkadasim arkandaym bende geliorum inşallah kilonu koru alma tekrar insallah mükemmel nasil foto yüklenio bende eklemek istedm beceremedm 32kg önce sonra yapcam tabi benim yolum uzun daha 90kg vercem ins.

Oncelikle tebrik ederim cok super vermissiniz.
Biliyormusunuz siznle ayni durumdayim 91 kilodan 76.800 dustum boyum 163.
Ama cok spor yapiyorum beni goren herkes inanmiyor kiloma.buyrun bakin beraber tartilalim diyorum yalana ne gerek varsa insan zayif gorundugu halde yuksek soylermi kilosunu insanlar bir tuhaf gercekten.
Ustelik benim ikiz sezeryan dogum ve ikiz bebeklerimden kalan sarkik bir karnim var.kilo verince ameleyat olmam lazim.

Daha yolum var hedefim 60 ikizmize de bol sanslar.

Öncelikle tebrik ederim umarim devami gelir saglikli gunler tekrar seninle olur ama kilolu insanlarin yazilarini okuyorum hep cevreye karsi bi hirs beslenmis insanlarin zayiflayinca sizi kiskandigi hissine falan kapilmissiniz gibi lutfen boyle dusunmeyin kendinizi nasil gormek istiyorsaniz oyle olmak icin cabalayin iste o zaman alacaginiz sonuclar daha kalici ve sizi daha mutlu eder saglikla kalin

Nasıl diyet yaptın ne yaptın Sırrını Paylaş Merak ettim benimde 10 kilo fazlam var veremiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gelin tacimida takip çektim giydiğim kazağimida yüzümüde paylaştim

ARTIK İNANDİNİZMİ?

bilmeden insanlarin kalbini kirmayin. benim tek amacim mutluluğumu paylaşmakti. sağolun bunu hakettim sağolun..

Canım öncelikle seni çok tebrik ederim ve bana resmen motivasyon kaynağı oldun teşekkür ederim, çok çok da güzelsin
ayrıca sana inanmayanları da anlamadım hiç senin bundan ne gibi bir çıkarın olabilir ki sadece mutluluğunu paylaşmış ve bize umut vermiş oldun hiç kafana takma böyle şeyleri

Ben de 91 kiloyum ve yıllardır spor yaparım, sevdiğim için. Biraz da genetik olsa gerek etim sıkıdır. Kimse inanmaz benim 91 kg olduğuma. En çok 75 derler... Bu sporun nimetidir arkadaşlar. Ne kadar da az yeseniz spor yapmıyorsanız geniş durursunuz....

canım alakasız olcak ama gelinlikle olan saç rengin güzelmiş kendinmi boyadın ne renkti o ,bence o renge geri dönmelisin:)

Hayir kuaföre boyattim açık karameldi canim. ama saçlarimi açtirdigim için çok kirildi şimdi saçlarimi toparlamaya calisiyom o renge dönmem biraz zor. saç acici mahfediyor saclari

Valla bende bilmiyordum ama kurcalarken buldum .)) yorum yaziyoruz ya onun altinda eklenti ekle diyor ona basinca ekleyebiliyorsun. inşallah verir istedigin kilona kavusursun canim 32 kilo dile kolay .. valla tebrik ederim senii çok sevindimm benimde en asagi bi 20 kilo daha vermem lazimm incecik olmak icin hep hayal ettigimiz sey incecik olmak (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…