Buyurun arkadaşlar hiç yapmadığım şeyi yüzümü paylaşicam sirf bana yalanci dememeniz için..
cnm arkadaslara kızma hakkaten 94den çok çok zayıf duruyorsun.benım boy 1.75 e yakın kılomu asagıda göruyorsun:26: vallahı senden kılolu duruyorum
helal olsun ne guzel vermışsın.darısı basıma
Kıyamam keşke benimde bebişim olsada kilolar kalsa hiç umrumda olmaz. ya sonuçta veririz bebiş daha önemli cnm kendine dikkat etpardon çizelgem olmamış 84 kıloyummalesef dogum kıloları...spor yapmaya bebışten vakıt yok.sporsuzda gıtmıyolar:26:
kimseye bısey ıspat etmek zorunda değilsın...
ınanan ınanır ınanmayan ınanmaz..
iradene hayran kaldım.
tebrıkler. sadece 5-6 kılo fazlam var yıllardır oyle, veremıyorumda..
5,6 kilo kilomu canim benim ya salla gitsin kafana takma sakin
eşimin boyu uzun ve incecık oyuzden problem yapıyorum
ve hıc almıyor.
sen sporla bayağı sıkılasmısın ne güzel..
tekrar tekrıkler kendıne ıyı bak
Buyurun arkadaşlar hiç yapmadığım şeyi yüzümü paylaşicam sirf bana yalanci dememeniz için..
Kıyamam keşke benimde bebişim olsada kilolar kalsa hiç umrumda olmaz. ya sonuçta veririz bebiş daha önemli cnm kendine dikkat et
Gelin tacimida takip çektim giydiğim kazağimida yüzümüde paylaştim
ARTIK İNANDİNİZMİ?
bilmeden insanlarin kalbini kirmayin. benim tek amacim mutluluğumu paylaşmakti. sağolun bunu hakettim sağolun..
canım alakasız olcak ama gelinlikle olan saç rengin güzelmiş kendinmi boyadın ne renkti o ,bence o renge geri dönmelisin:)
maşşallah sana süpersin nasil güzel olmussun bravo arkadasim arkandaym bende geliorum inşallah kilonu koru alma tekrar insallah mükemmel nasil foto yüklenio bende eklemek istedm beceremedm 32kg önce sonra yapcam tabi benim yolum uzun daha 90kg vercem ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?