- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
tebrik ederim düğün foton cok şişman gerçekten de yaslı bi kadın gibi oysa simdi genc kız gibsin ve söyledigin kilodan cok daha zayıf gibi görnüymüyorsun..azmin zaferi galiba maşallah keyfini çıkar canım neler yedin yazar mısın gunde kaç kalori aldın?bi de koşu bandının markası ne memnun musun?
Canim gonulden tebrik ediyorum
Helal olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Way be 18 kilo bukadar farkettiriyor mu ya ? Tebrik ederim azmine hayran kaldım. 3 ayda mı oldu bu ? Yoksa 15 ayda mı anlamadım bn şimdi 😵😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
70 kilo gibisin canım boyun var diye galiba..
1.70 boyundayımm allahım cok sükür bari boyum var yaa valla zayıflasam manken gibi olcam yüzümde güzel rabim nasip eder inş 40 beden 38 beden olmayi ..
3ncü resim hiç size benzemiyor bana inandırıcı gelmedi
cok mütevazi sin
banada pek inandirici gelmedi
Çok memnunum Dynamic Angel markası
Akşam yemeklerini kaldırdım en başta sabahları ve öğlenleri yiyordum günde 3 bardak yeşil çay
ve yaklaşık yarım saat koşuyordum 7.0 da ip atlamanında faydası oluyor
bende ip atlamak istiyorum ama komşular rahatsız olcak diye başlayamadım günde kaç kez ip atlıyorsunuz
Bravo darisi benim basima : )
94 değil 75 gibi duruyorsunuz çok büyük avantaj
3ncü resim hiç size benzemiyor bana inandırıcı gelmedi[/QUOTEA
Aşk olsun yalanmi söylüyorum yalanmi konuşuyorum ben yani.
size yardimci olmak motive etmek için açtim ben bu konuyu ama çok üzüldüm inan böyle düşünmene peki nasil inandirabilirim
ordakii resimde çöp gibii gözüküyorr çünküü ne kadar boy uzun olsada o kiloda okadar ince gözükülmez diye düşünüyorumm
valla foto deyınce dırek dalıp baktım.
şok oldum hıc 94 değil ben 75 falan anlardım o kıloyu.
ınanmayanada cok şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?