• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

Oncelikle tebrik ederim cok super vermissiniz.
Biliyormusunuz siznle ayni durumdayim 91 kilodan 76.800 dustum boyum 163.
Ama cok spor yapiyorum beni goren herkes inanmiyor kiloma.buyrun bakin beraber tartilalim diyorum yalana ne gerek varsa insan zayif gorundugu halde yuksek soylermi kilosunu insanlar bir tuhaf gercekten.
Ustelik benim ikiz sezeryan dogum ve ikiz bebeklerimden kalan sarkik bir karnim var.kilo verince ameleyat olmam lazim.

Daha yolum var hedefim 60 ikizmize de bol sanslar.

Yani insan zayif göründüğü halde neden kilosunu yüksek söylesin. çok güzel yorum yapmişsin cok tsk ederim..spor sıkılastırıyor valla spordan vazgecmemek lazim.. bu arada cok tbrk ederim canim eminim cok güzel görünüyorsun raabbim banada nasip etsin 76 lıara inmeyi :(

Oncelikle tebrik ederim cok super vermissiniz.
Biliyormusunuz siznle ayni durumdayim 91 kilodan 76.800 dustum boyum 163.
Ama cok spor yapiyorum beni goren herkes inanmiyor kiloma.buyrun bakin beraber tartilalim diyorum yalana ne gerek varsa insan zayif gorundugu halde yuksek soylermi kilosunu insanlar bir tuhaf gercekten.
Ustelik benim ikiz sezeryan dogum ve ikiz bebeklerimden kalan sarkik bir karnim var.kilo verince ameleyat olmam lazim.

Daha yolum var hedefim 60 ikizmize de bol sanslar.

bu arada cok geçmiş olsun ameliyat olcam demişsin :(

Öncelikle tebrik ederim umarim devami gelir saglikli gunler tekrar seninle olur ama kilolu insanlarin yazilarini okuyorum hep cevreye karsi bi hirs beslenmis insanlarin zayiflayinca sizi kiskandigi hissine falan kapilmissiniz gibi lutfen boyle dusunmeyin kendinizi nasil gormek istiyorsaniz oyle olmak icin cabalayin iste o zaman alacaginiz sonuclar daha kalici ve sizi daha mutlu eder saglikla kalin

Arkadaşım ben zayıfladim diye bazilarinin beni kiskandiğini neden düşüneyim. eğer öyle birşey olsa ben herzaman dermiyim hala şişmanım diye allandira ballandira anlatirim kendimi.. hayret bişi ya . benim resimleri eklemekteki amacim bi kaç kisi inanmayip yalanci dedikleri icin yüzümü de ekledim ve cok kirilip üzüldüm sonucta burda sevincimi paylasiyorum. ben zayiflasam kime faydasi var zayiflamasam kime? tabiki hersey kendim için .. insanlari taniyip tanimadan hakkinda hüküm yedirmeyin lütfen

Canım öncelikle seni çok tebrik ederim ve bana resmen motivasyon kaynağı oldun teşekkür ederim, çok çok da güzelsin :9:
ayrıca sana inanmayanları da anlamadım hiç senin bundan ne gibi bir çıkarın olabilir ki sadece mutluluğunu paylaşmış ve bize umut vermiş oldun hiç kafana takma böyle şeyleri :16:

Çok teşekkür ederim fistik eminim sende çok güzelsindir böyle düşündügün icin cok mutlu oldum.. takmiyorum dicem ama insanin elinde değil :)) neyse artik inanmislardir zaten fotolari görünce sesleri cikmadi o arkadaslarin :)

Ben de 91 kiloyum ve yıllardır spor yaparım, sevdiğim için. Biraz da genetik olsa gerek etim sıkıdır. Kimse inanmaz benim 91 kg olduğuma. En çok 75 derler... Bu sporun nimetidir arkadaşlar. Ne kadar da az yeseniz spor yapmıyorsanız geniş durursunuz....

Evet aynen canım sana katiliyorum. spor sıkılastırıyor ve geriyor bu yüzden sarkiklar olmuyor. spor kolay bi iş değil bazen o kadar çok sıkılıyorum canım hiç yapmak istemiyor. ramazan gireli zaten yapmiyorum suan 2 kilo almiş vaziyetteyim :(( 96 küsürlerdeyim su ramazan bitsin bakalim yine baslicam ama dikkat ediyorum yediklerimee

canım gerçekten azmini kutlarım çok güzel kilo vermişsin dedgin gibi 5 dk atlıcam bende bakalım etki olcakmı ama ben çok hamur işi börek ekmek falan seviyorum ondan vageçemiyorum suda az içiyorum hareketsizlik sonuç kilo oldu ,başka tavsiyen önerin olursa paylaşırsan memnun olurum kocaman maşallah sana:nazar:

Çok teşekkür ederim.. ip atlamanin gerçekten faydasi var.. hamurişi börek kim sevmez kiz bende bayiliyom valla:((((((( hela bol yogurtlu tereyaglı mantıya of of off.. bak sana sunu söylüyeyim bana su çok yriyor ben su icmeyi cok seviyorum ama fazla icmemeye gayret ediyorum yani gereken kadar fazlasini içmiyorum. terleten esorfman al emin ol cok faydasi var. terler icinde kaliyorum onu giyip kosarken ben . ama kosu bandin yoksa giy ip atla canim benden tavsiye bu kdr. ben öyle sunu yemiyeyim bunu yemiyeyim die bakmiyorum herseyden yiyorum istedigim kadar ama doyasıya kadar degil tadimlik :(

Selam pembecik tebrik ederim canim cok guzel vermissin bende 20 kg verdim nisan ayindan beri 114,6 ile basladim ,takipteyim seni yeni resimleride merakla bekliyorum bu arada masallah cok guzelsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tebrik ederim canım ne yiyor ne içiyorsun ne kadar spor yapıyorsun sadece yürüşüş bandını mı kullanıyorsun ben de kilo vermeliyim acill:43:

Evet aynen canım sana katiliyorum. spor sıkılastırıyor ve geriyor bu yüzden sarkiklar olmuyor. spor kolay bi iş değil bazen o kadar çok sıkılıyorum canım hiç yapmak istemiyor. ramazan gireli zaten yapmiyorum suan 2 kilo almiş vaziyetteyim :(( 96 küsürlerdeyim su ramazan bitsin bakalim yine baslicam ama dikkat ediyorum yediklerimee

daha önce başardın yine başarırsın inşallah... bana da gaz verirsen sevinirim :)

Arkadaşlar Biliyosunuzki ben buraya konu açtıgımda 21 martda diyete başlamıştım.. Ve dedimki Eger basarırsam size fotolarımı paylaşıcam e işte Bugün Büyük gün..! Ve 18 Kiloya bye byee..

İŞTEE: 113 KİLOOLU HALİM

Tbrk ederim cnmmmm süper vermişsinnnn işte azmin ve sabrın zaferiii:71::71::21::21::46::46:

bu arada cok geçmiş olsun ameliyat olcam demişsin :(

Saol canim aslinda yazdiklarim biraz karisik olmus.Benim 6 yasinda ikizlerim var bir de 3.5 yasinda oglum daha var.
Ikizlere hamileyken fazla kilo aldim dogumdan sonra da karnim fena halde sarkti.

Ikizler dogduktan sonra spora gidip bayagi bir kiloyu rahatlikla vermistim ancak ikinci gebeleikten sonra veremedim uzun sure.

Hedefim 60 kg inip tummy tuck yaptirmak.

$image.jpg $image.jpg

Kizlarr acaip motiwe oldum konu sahibi arkadad ne gusel kilo wemis maslh bende suan 89 kiloyum bundan 2 ay once 96 kiloydum we benim 3 hafta waktim war izine gidcem ve kardesimin dugunu war simdi hollywood doyeti yapiorum sizce su 3 haftada 8 kilo werebilirmiyim motiwe ihtoyacim war lutfenn bende zayiflayip oncesi sonra yapmak istiom:):)

Selam pembecik tebrik ederim canim cok guzel vermissin bende 20 kg verdim nisan ayindan beri 114,6 ile basladim ,takipteyim seni yeni resimleride merakla bekliyorum bu arada masallah cok guzelsin

Valla cok sevindim senin adina sende benim gibi 20 kilo vermişsin insan isteyince başarıyor.. çok tebrik ederim. malesef ben yerimde sasiyorum suan 94 kiloyum. bebiş olma ihtimali var da o yüzden diyet yada spor yapamadim bakalim adet günüm 11i varmi yokmu belli olucak. eger yoksa spora baslicam canim

Kizlarr acaip motiwe oldum konu sahibi arkadad ne gusel kilo wemis maslh bende suan 89 kiloyum bundan 2 ay once 96 kiloydum we benim 3 hafta waktim war izine gidcem ve kardesimin dugunu war simdi hollywood doyeti yapiorum sizce su 3 haftada 8 kilo werebilirmiyim motiwe ihtoyacim war lutfenn bende zayiflayip oncesi sonra yapmak istiom:):)

3 haftada 8 kilo isteyince tabi verebilirsin tatlim ama sağliginida bozmadan kendine dikkat et. Bak benden sana tavsiye ne kadar yersen ye sorun değil sadece onlari eritebilcegine emin ol. yani eğer sen yersen hareketsiz kalirsan onlar kilo olarak kaliyor :( ama az yemek yer çok hareket edersen emin ol gidiyor tatlim insallah istedigin 8 kiloyu verirsin simdiden sana basarilar

3 haftada 8 kilo isteyince tabi verebilirsin tatlim ama sağliginida bozmadan kendine dikkat et. Bak benden sana tavsiye ne kadar yersen ye sorun değil sadece onlari eritebilcegine emin ol. yani eğer sen yersen hareketsiz kalirsan onlar kilo olarak kaliyor :( ama az yemek yer çok hareket edersen emin ol gidiyor tatlim insallah istedigin 8 kiloyu verirsin simdiden sana basarilar

Eki Görüntüle 1206161

75 kg halimi kesip kopyalamayi basardim

Waoow çok güzel görünüyorsun göbek felan uçmuş gitmiş.. insan kendini çok iyi hissediyor değilmi? heleki bir mağazaya gidip eskiden alamadiklarini almanin keyfi çok güzel.. ya senin adina cok sevindim ablacim insallah devami gelir eğer tabi düsünüyorsan bence gerek yok gibi duruyor ama..

Back