Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

Bravo diyorum baska bisey demiyorum.
Harikasiniz..
Azminiz daim olsunn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vaz gecmemene cok sevındım arada kılo verme dururmus zaten onemlı olan devam etmen bende kesın bırakmıcam devam edıcem 1 gun bozdummu aman nasılsa bgun bozdum dıyorum mutfakta ne varsa onume yıgıyorum bıtırene kadar yıyorum ama artık bende dur dıcem ve kendı kendıme soz verıcem ılk hedefım 75 ...sımdı 81 kg yım

gerçekten çok tebrik ederim şu an 94 kilo olmanıza bile şaşırdım 1.70 boy olsada 80 lerde diye düşünürdüm en fazla bu arada boyunuz çok iyiymiş keşke bende o boyda olsaydım eminim biraz daha kilo verdiğinizde mankenlere taş çıkartacak bir vucuda sahip olursunuz darısı biz geri kalan diyet yapanların başına artık biraz daha azim inşallah hedeflediğimiz kilolara kısa zamanda ulaşırız sağlıkla tabiki

Fotografli yazinca bir bakayim dedim ben cok zayifim.o yuzden diyet topiclerini direk geciyorum ama seni tebrik ediyorum cok mukemmel bir istikrarlilik aman sagligina dikkat et ve sporu birakma cok guzellesiyor tipin :)

Boyum 1:70 eger merak edenler varsa

merhaba arkadaşım doktor kontrollarinide ihmal etme aman diyeyim çok fazla kasların zorlanması kalbini belki yorabilir .tamam spor sağlıklı birşey ama bilinçsiz yapıldığında onun bile zararı olabiliyor.yinede tebrik ederim zaten güzelmişsin hepten güzelleşmissin

Tebrik ederim pemBeci , düğün fotoğraflarından sonraki 94.8 yazdığınız fotoğrafta 80 den fazla gözükmüyorsunuz. Umarım istediğiniz rakama ulaşırsınız.

ah canım ya keşke bende senin kilonda olabilsem 81 süper yaa :)

İnşallah canım yorumun beni cok mutlu etti. rabbim herkesin dilediğini versin inş

Fotografli yazinca bir bakayim dedim ben cok zayifim.o yuzden diyet topiclerini direk geciyorum ama seni tebrik ediyorum cok mukemmel bir istikrarlilik aman sagligina dikkat et ve sporu birakma cok guzellesiyor tipin :)

bazen tembellik yapıyorum ama bırakmıyıcam bu yorumları okudukca cok mutlu oluyorum ve tekrar istek geliyor içimee vazgecmek bırakmak yok :)

çok teşekkür ederim yorumun için o senin güzelligin

Tebrik ederim pemBeci , düğün fotoğraflarından sonraki 94.8 yazdığınız fotoğrafta 80 den fazla gözükmüyorsunuz. Umarım istediğiniz rakama ulaşırsınız.

Ay cok sevindim ya herkes böyle düsünüyor ama malesef hala 94 üm ( umarım inş hepimiz ulasıırz

tsk ederimmm inş hep beraber kalanlarıda vericez arkadasimm

tebrik ederim düğün foton cok şişman gerçekten de yaslı bi kadın gibi oysa simdi genc kız gibsin ve söyledigin kilodan cok daha zayıf gibi görnüymüyorsun..azmin zaferi galiba maşallah keyfini çıkar canım neler yedin yazar mısın gunde kaç kalori aldın?bi de koşu bandının markası ne memnun musun?

Way be 18 kilo bukadar farkettiriyor mu ya ? Tebrik ederim azmine hayran kaldım. 3 ayda mı oldu bu ? Yoksa 15 ayda mı anlamadım bn şimdi 😵😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…