Arkadaşın evlilik süreci

Sanırım ne kadar yakın görmekle alakalı bir şey bu. Ben ailemden biri olarak görüyordum onu, onun da beni öyle gördüğünü düşünürdüm hep. Ya da insandan insana değişen bişey de olabilir, bazı insanlar daha hassas oluyor sanırım bu konularda bilemedim ben de aradayım :)

Bende cagirmadim beni de cagirmasinlar ugrasamam

Yok yakın görmekle ilgili bir durum değil çünkü ben de ortam arkadaşlarımdan değil can dostlarımdan bahsediyorum.

İkinci söylediğinize katılıyorum. İnsandan insana, kişilikten kişiliğe ve olaylara bakış açısına göre değişen durumlar bunlar.

Hassasiyetle de ilgisi yok, birbirimizin en büyük acılarında, hastalıklarında vs yanında olan hassas ve duyarlı insanlarız.

Ben bu kadar yakın olduğumuz insanların sevincine koşulsuz içtenlikle sevinirim. Ama aile arasında olması düşüncesine, kalabalık olmama düşüncesine, vb gibi özel nedenlere de içtenlikle saygı ve anlayış gösteririm.

Elbette herkesi davet edip beni etmemesi ya da yukarıda bahsettiğim gibi sadece işe güce çağırması farklı ve nahoş durumlar.

Değişik bir açıdan baktırdınız bana teşekkür ederim yorumunuz için, son paragraf konusunda da herkesin aynı fikirde olmasına sevindim ben de anlamaya çalışıyorum her açıdan durumu

Ben de kendi sürecimde hep o yanımda olsun isterdim istememde, sözümde, çekimimde, gelin arabamda.... Aynı sizin anlattığınız gibi bencede dostluk öyle bişey
Aynı böyle bir arkadaşım var. Önemli günlerde çağırmadı temizlik veya başka bir şeye ihtiyacı olduğunda hep peşimdeydi. Şu lazım bu lazım sende var mı gibi. Sadece düğüne çağırdı. Onda da amaç kesinlikle altın tabi. Düğüne gittim altın takmadım. Mor yüzünü gördüm tebrik ettim.

Intikam soğuk yenen bir yemektir

Dostumu temizlik islerine bulastırmam yanımda olmasını isterim sadece, yapı meselesi.

Sizinkisi ayıp etmis, dost olmaktan çıkmıs o.

Hahahahah harika olmuş bu güldürdünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…